Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

vinettu Creative Commons License 2004.12.10 0 0 1607
No. Szerdán cserélik a váltószerkezet műanyag részeit. Csak a munkadíjat kell fizetnem, állítólag nem lesz több 5-6 ezer Ft-nál. Egyébként katasztrófa, hogy egy ilyen igénybevételnek kitett szerkezet műanyagból készül. Azt mondták fém öntvényre cserélik, remélhetőleg "örök darab" lesz.

A szélvédőnek a minap volt egy kis tesztje. Erősen tűzött a nap, az első szélvédőn és az oldalablakon átjutó meleg között érzetre óriási különbség van!
ABC345 Creative Commons License 2004.12.03 0 0 1606
Nekem volna, csak nekem meg időm nincs - illetve főnök nem enged el. De hátha valamelyik topictársunk jár arra.
Esetleg telefon?
imray Creative Commons License 2004.12.03 0 0 1605
Sajnos az én közelemben nincs OBI áruház (vagyis legközelebb kb. 90 km-re).
Előzmény: ABC345 (1604)
ABC345 Creative Commons License 2004.12.03 0 0 1604
Tegnap dobtak be egy OBI-s reklámújságot, abban láttam 1999/2db-ért fém küszöbvédőt. Sajnos megnézni nem volt (és jövő hétig nem is lesz) időm megnézni.
Ha passzol légyszíves "szólj" mert családi okok miatt nekem sem jönne rosszul... (mozgássérült szülők)
Előzmény: imray (1594)
vinettu Creative Commons License 2004.12.01 0 0 1603
Ez nem gyári, üvegesnél cseréltettem. Meglátjuk mit tud. A légkondit persze nem helyettesíti, de sokak szerint igen sokat számít. Ezt a váltós dolgot kénytelen leszek elsütni garancicában. Ha nem cseréleik morcos leszek, hiszen fődarab a váltó is. A hibajelenség pedig az, hogy nem tudok váltani...
Előzmény: vdkvdkvdk (1602)
vdkvdkvdk Creative Commons License 2004.12.01 0 0 1602

Lehet nem kupplung, hanem sebváltószerkezet. Van egy műanyag szerkezeti rész, amit kb. 10ezerért kicserélnek, ez szokott beszarni, a szervízben azt mondták, hogy szinte az összes Corsa C-nél cerélni kell 50-60 ezer km vagy 2-3 év után. Feleségem corsáján 35 ezer km után alig lehetett 1-est és hátramenetet kapcsolni, a csere után tökéletes lett.

A hővédő üveg (gyári szabályos) azért a forró kormányt meg műszerfalat nem szünteti meg sajnos, csak nagyon forró helyett, kicsit forró lesz minden.  

Előzmény: vinettu (1600)
imray Creative Commons License 2004.12.01 0 0 1601

Oracal 641 - ez fényes fekete fólia.

Pár helyre már ragasztottam ilyet, és szerintem jól bírja a strapát.

Előzmény: opel-svabhegy (1599)
vinettu Creative Commons License 2004.11.30 0 0 1600
Üdv mindenkinek.
Szomorúan kel konstatálnom, hogy az eddig olvasott szinte összes típushiba megtalálta az autómat. Kb 1 hónapja egyre nehezebben veszi az 1-est és sajnos kellett már 2. fokozatban elindulnom emiatt. Úgyhogy vihetem kulisszacserére. Abban már nem is bízom, hogy a zörgő kormányoszlopomat meg tudják gyógyítani...:(

Más bánatom is van. Kiment a szélvédő. Kő. Öröm az ürömben, hogy a CASCO állja. Sőt. Ezzel egybekötve az autónk kapott egy új extrát is.:) Hővisszaverő szélvédőt.:) Kissé húzós volt, mert az önrészen felül 50k-t kellett letenni, de.

Az üveg még sötétben is igen durván néz ki, felül van vagy 15 centi fényszűrő sáv. Középen a tükörnél szélesebb a rácsozás, ami jobban megakadályozza a napfény bejutását a réseken. Az üveg maga szép, kíváncsi leszek rá nappali fénynél mit mutat. Arra meg pláne, hogy nyáron hogy dolgozik, hisz azért vettem.
Ég veled forró kormány, ég veled forró műszerfal!:)
opel-svabhegy Creative Commons License 2004.11.30 0 0 1599

Üdv kollégák!!!

Én nem arra a Tescos csomagolós szallagra gondolok.

Azt hiszem talán ORACLE v vmi hasonló a márka.

Olyan fólia aminek a hátoldala kockás, biztosan láttatok már ilyet.

Régebbe divat volt ezze a konyhabútort beragasztani és akkor gyönyörű famintázatú vagy esetleg márvány hatású lett az imádott szekrény v munka asztal.

A Kőrút és az Üllői út sarkán van egy ilyen dekor bolt, azt hiszem ott lehet kapni.

Én a Rákóczy téri piac melleti utcában vettem. Ott is van egy hasonló bolt.

Ki-Be szállásnál nekem is kezdtem megjelenni kisebb kapcolások és mivel a kocsi fekete így igen csúnyán mutatnak ezek.Hál istennek azóta s.mentes a küszöb.

Én csak az élre ragasztottam egy kb 4cm széles csíkot és tökéletes védő szerepet játszik.

Üdv!!!

Előzmény: no_holy_shit (1598)
no_holy_shit Creative Commons License 2004.11.30 0 0 1598
a foliat a fem kuszobre szokas ragasztani, es a vastagabb folia kibirja, erre viszont nem jo a tescos csomagolo szalag - en csak a nadrag okozta kopasra gondoltam
Előzmény: imray (1597)
imray Creative Commons License 2004.11.30 0 0 1597

Védelem szempontjából praktikusnak tartom, kinézet szempontjából pedig tetszik.

Viszont csak egy helyen láttam eddig ilyet fémből: 15.000 Ft... (és az csak 1 pár).

Kiszálláskor néha kapásból végighúzom a talpamat a műanyag küszöbön.

A fólia ilyesmit is bír?

Előzmény: opel-svabhegy (1595)
no_holy_shit Creative Commons License 2004.11.29 0 0 1596

"dekor boltban átlátszó ragasztható fóliát."

tescoban 4-5cm-s atlatszo szalag(amit a doboz leragaasztashoz szokas hasznalni) 89FT !! en az astran,  a Corsan es a Golfon is azzal csinlatam, ha normalisan felragazstod nem is latszik es ved es olcso :-)

Előzmény: opel-svabhegy (1595)
opel-svabhegy Creative Commons License 2004.11.29 0 0 1595

Szia!!!!

Design vagy védelem szempontból szeretnél ilyet felrakni?!!!

Én megoldottam úgy ( védelmet tekintve ) h vettem dekor boltban átlátszó ragasztható fóliát.

Méretre vágtam és felragatsztottam a küszöbre.

Ami az érdekes h sokan teljessen gyárinak nézték. ( valószínüleg nem végeztem rossz munkát ). :)))

Amúgy tudok egy címet ahol lehet kapni küszöbvédőt,( folia tec gyártja és nagyon jól néz ki ). Igaz nem fém de sztem a célnak megfelel.

Üdv!!

Előzmény: imray (1594)
imray Creative Commons License 2004.11.26 0 0 1594

Legújabb hajmeresztő kérdésem:
Küszöbvédő fémléc - van ilyen valakinek?

Yager001 Creative Commons License 2004.11.26 0 0 1593

ááááááááá

tényleg!!!

Még aznap + néztem de szarházi voltam és nem reagáltam semmit! Nem volt időm netezni!!!

Tényleg koszos egy kicsit a verda, de ez nem lényeg! :))

Amúgy teccccik!!!! THX.......

Majd jelentkezem! Ha mégsem akkor az azért van mert találtam jobbat! :)

Bár ahogy elnézem a kínálatot..........

Még 1szer kössz!

Előzmény: vdkvdkvdk (1592)
vdkvdkvdk Creative Commons License 2004.11.26 0 0 1592

Hi yager001!

emil ment a képekkel

Üdv:

vdkvdkvdk

Előzmény: Yager001 (1589)
Yager001 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1591

Hello.

Így már értem! Remélem, hogy szerencséd lesz, és sikerül eladnod annyiért amennyiért szeretnéd! Sok szerencsét!

Előzmény: opel-svabhegy (1590)
opel-svabhegy Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1590

Szia!!!

Amiket írtál, abban mind igazat adok neked.

Én azért tartom ennyire az autót, mert tudom h soha nem volt gyilkolva! Sem a motor sem a váltó, akármi gáz volt a kocsiban, rögtön mentem egy opel szerelő barátomhoz.

Ja és ugye mivel fekete, szezononként át lett políroztatva ( minőségi anyagokkal ), és ugye csak kézzel lett mosva, mosatva.

Tehát nekem ez a kocsi nem csak egy autó mint más családokban (amivel munkába, meg bevásárolni jár anyu és apu.)

Nekem egyben hobby is.

Tulajdonképp azért adom el mert most szükségem van némi kp-ra és viszonylag gyorsan csak ebből várhatok vmi pénzt.

Ha nem ez lenne a helyzet akkor biztos h már benne lenne a gyári xenon, meg egyébb más finomság.

Üdv:Viktor

Előzmény: Yager001 (1589)
Yager001 Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1589

Hello!

Nem tudom, hogy jól láttam e de a hasznaltauto.hu - n van egy eladó Sport Corsa, és ha minden igaz akkor a te mail címed van mellette.. (nem hiszem,hogy véletlen az opel-svabhegy@f....l.hu)

Tényleg nem csúnya az autó, de az ára egy kicsit sok!Ahogy írtad már lehet olcsóbban is találni!Ha mondjuk 1,7-ért találok egyet magamnak az elfogadható lenne számomra!A többlet felszereltség szerintem nem ér meg 400e Ft-ot! Mondjuk attól függ, hogy mi van benne!

Az is elgondolkodtatott,hogy már lehet venni 5 ajtósat is max 1,9-ért, amiben ugyanaz az 1,4es motor van,és 5 ajtós! (most ha minden igaz akkor kapok egy elég kedvező ajánlatot)

A 3,5 millás ár elég brutális, dehát gondolom újonnan vetted,azért volt ennyi!

Nem is értem miért akarod eldni!Az autó szép, viszonylag fiatal, és ha sikerül is eladni mondjuk 2 milláért, buksz vele egy csomót! (persze gondolom azok a mocskos anyagiak)

Előzmény: opel-svabhegy (1586)
hujnulla Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1588

sziasztok!

eladó lenne 4db. téligumi felnivel együtt. 13-as 175/70 debica 97%-os.

tibice@freemail.hu cimre üzenet, vagy ide a fórumba.

engelvictory Creative Commons License 2004.11.23 0 0 1587

Sziasztok!

Eladnó egy garnitúra téligumi felnivel (14"; Corsa C-n volt eddig). Jó állapotban van, csak 1 telet használtam.

Ha valakit érdekel, írjon egy e-mail-t, az árban majd megegyezünk.

engel@index.hu

opel-svabhegy Creative Commons License 2004.11.23 0 0 1586

Szia!!!

Az enyém is 1.4.sport. igen jól felszerelt

Ha körül nézel itt-ott már lehet kapni 1.7-1.8 körül, de mondjuk abban no extra...

Én 2.1-ért árulom, ami teljessen reális ár, főleg ha azt nézed h 3.5 millióért vettem. ( tudom ezt nem igazán fizetik meg )

!!!soxerencsét!!!

Előzmény: Yager001 (1585)
Yager001 Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1585

Sziasztok Corsások!

Érdeklődni szeretnék, hogy mennyit érdemes kifizetni egy 2001-es 1,4es 90Le -s sport corsáért.Viszonylag kevés km-rel szép állapotban!Nagyon megtetszett egy, és gondolkodom rajta,de szeretném tudni hogy mennyi a max amit érdemes kifizetni egy jó állapotban lévő, jól felszerelt verdáért! Nem akarom drágán venni....

Előre is kössz!

ktmboy Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1584
hi emberek!! bocsi hogy ide irom de ez az eladó cucc c corsahoz jo 1.4 -eshez k and h sportlevegő szürö ami a gyári helyere beépíthető. alig használt, 8000,- eladó gyári dobozban. ÉS ez is c corsahoz jo 185/55 r15 barum bravuris köpeny 4db 30000,-ért 90%-os 06-20-510-2529 csepelre fel tudom vinni!! köszi!!!
hujnulla Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1583

Mióta van az ajtokon (észrevehető mennyiségű)szövetkárpit?

Az én autóm 2001-es és van benne szövetkárpit.

Szerintem pont annyi amennyi kell. Könnyű legalább tisztán tartani a műanyag alsó részt.

Az is igaz, hogy ELEGANCE felszereltségű.

A "fapadosról" nincs adatom.

Előzmény: PÍT (1581)
G-yP Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1582

Szia, tekintsd csak meg a www.opel.hu oldalt. Saját szemeddel is láthatod :)
Igaz, csak másodkézből - de a kicsi dieselről: kellemes fogyasztás (kb 5,5 liter, ahol a kicsi franciák 5 literrel járnak), nincs vezérműszíjcsere, viszont van olajfogyasztás. A jövőben el tudnám képzelni, ezért ismerkedtem is vele. Elég hosszú a lökete, ehhez képest 5000-t is foroghat. A tartósságára leszek majd kiváncsi. (Kolléga 35.000- nél jár egyelőre.)

Előzmény: PÍT (1581)
PÍT Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1581

Üdv Srácok!

Megdöbbenve hallom, hogy a C Corsához lehet rendelni fed.comp-ot, xenont, digit klimát.:oO Tényleg így van?

Mióta van az ajtokon (észrevehető mennyiségű)szövetkárpit?

Ha Valaki véleményt mondana 1,3 disel motorról megköszönném!

köszönettel:c20xe

imray Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1580
opel
Előzmény: imray (1579)
imray Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1579
...nem megy ez ma nekem...
Előzmény: imray (1578)
imray Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1578
Erről ki mit tud?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!