+ ezek meg atszamolva dollarba, forintba, jenbe es tugrikba. Meg "es feltetlenul nezzek a kovetkezo musorunkat" amirol persze nem aruljak el mikor lesz. A mute gomb maga a megvaltas.
Mondjuk Ronnie eléggé érdekesen beszél :))) ,azt bírom amikor elkezd hadarni és az egészből csak annyit értesz , hogy :Yeah , that was funny.:)))
Már csak 3 óra 21perc!!!!!!!:DD
Pl érdekelt volna mit mondott O'Sullivan ,és Hendry a Welsh open döntője után /habár Zombie rendes volt és forditotta a lényeget /de mire én próbáltam értelmezni addigra már elhadarták,csak ezért vagyok kicsit idegbe.Ugyis olyan szótlanok a mérközés alatt mint a gépemberek legalább valami emberi vonásuk volt a döntő végén
Ugyanez a szakkommentátor (akinek egyébként ugyanaz a monogramja, mint nekem :) és pool bíró) volt a 2003-as vb-n, amikor Debnár Tamással az utolsó pár napon közvetíttek magyarul. Csak egyetérteni tudok Zombieval, akkor már inkább hang nélkül menjen.
Hadd ne említsem a sport1-en tevékenykedő "szakkomentátorokat".Brutális , aki nézett Premier League közvetítéseket , az tudja. A lényege:
És XY ennyit keresett , ennyit ezen a kupán , annyit azon a kupán , ez összesen X font , és ha et elosztjuk , akkor ez Y font 1 napra. Ugye , Lacikám , Te is szeretnél ennyi zsebpénzt?...
Ja és akkor így a frame végén láthatjuk , hogy X ismét frame-t nyer és most elmegyünk reklámozni...
És így tovább , tovább és tovább....:P
A magyar kommentarnal meg a kommentar nelkuli adas is sokkal jobb... es a ket Mike szakertelmehez magyar kommentator soha nem fog felerni. Inkabb tanulj meg angolul, egyebkent is hasznos ;)
Volt régen magyar kommentár , de állítólag iszonyú volt(nem tudom , mert akkoriban még nem néztem snookert) , a két angolt pedig sokan szeretik.Egyébként sztem Szabó Gábor nagyon jó lenne és hamar belejönne a közvetítésbe....:))
Sullivan-ről -akárcsak minden hírességről- rengeteg kacsa hír kering , de vannak különösen durvák.Velem is előfordult már , hogy bevettem vele kapcsolatban olyat , amiről kiderült , hogy full hazugság .
Én olvastam egy interjút.Nincs szó áttérésről , egyszerűen csak próbálja a buddihzmus egyes tanait követni a lelki nyugalma érdekében(de nem is buddhista).
Fél szemmel a meccset néztem, fél szemmel a megasztárt. Ronnie ott van a topon rendesen. A Feleségemmel úgy nevezzük: A Gép. :-))) Bal kéz, jobb kéz, tök mindegy, bevágja a golyót ahová kell. :-)
Én nagy Hendry rajongó vagyok, de imádom Ronniet is. Drukkolok neki. Ezzel a rövid hajjal meg egyenesen halálos. :-)))
Egyébként ez a ki kínai srác is rendesen nyomja az ipart. Nem tudom, hol tanult, de itt a helye.