Bocs, hogy későn reagálok, de csak most néztem meg a topicot.
Szóval Heras úgy két perccel verte LA-t! De mindegy
Láttátok Jimenezt milyen laza volt? Felért, átment a célvonalon, 180 fokos fordulat és vissza semmi víz,még meg sem állt, mint a többiek. Szerintem nem adott ki magából mindent, hiszen egy hete még 2. volt a Subida Urkiolán, előtte a Kasztíliai Körversenyen összetett 4., és ezeken még nem volt csúcsformában.
én arra gondoltam nagy naívan, hogy viranque és pantani szándékosan nem mutatja meg, mit tud, mert a vueltan akarnak robbantani.
bárcsak igazam lenne !
Sziasztok!
Hát, nem káprásztattak el tegnap minket a fiúk.! Mindenki tartogatja magát a Vueltára. A közvetítés is pocsék volt, az ellenfényben sötét alakok kerekeztek és fogalmam sem volt ki kicsoda. Csalódtam!.
Judy
Virenque volt a legjobb 2:43-at kapott
Aztan jott Armstrong 6:11 hatrannyal, hat igen a Tour ota nem igen edzett,versenyzett.
Es vegul Armstrong utan nem sokkal jott Pantani 6:33 hatrannyal, nem mondhatnam hogy nagy formaban van.
Hát ez elég nagy baj, mert más akkor hogy találja meg! Nekem is elég nehéz volt, mert a keresőt akartam használni.
Apropó: Tegnapi Burgos-i második szakaszt néztétek? Hát meglepődtem, hogya kis Sevilla hogy elkészült az erejével a végére. Pedig a Tour-on azért jobban bírta! Bár brutális volt az a hegy! Már azt hittem fel sem érnek, mert az utolsó 500 méter legalább 2 percig tartott.
Végül Virenque, Pantani és Armstron mennyi időhátránnyal jött be?