Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Folyton a Fideszt meg Orbánt stb szigya - még a hágyés topicokban is - pedig ez nem polfórum. Énengem is b@&sztak már ki mer ekéztem márkyzűr-t, pedig mindent beleadtam hogy wicces legyen.
Jééé igazad van, mert a Csiaba tényleg úgy szerepel
Máté 7:23 Én akkor ilyen vallomást fogok nekik tenni: Sohasem ismertelek titeket! Távozzatok tőlem ti, akik a törvény megrontásán munkálkodtok.
Vagy ha neked nem Csia, akkor mi?
Mer a tiedben van még "mind" is.
Aztán Isten rájött, hogy egy értelmes gondolata volt kezdetektől: a boroskóla, embert feleslegesen teremtett, me az gonosz ifjúságától fogva I Móz 8,21
Hogy lehet ekkora állat az Isten, hogy embert teremt aki gonosz kezdetektől
Ahogy endikét ismerem szokásához híven politizált. Még 4000732x kell moderának írnia neki, hogy ne politizáljon. Okkal volt delejezett hágyés 20 éve, nem ok nélkül
A Pokolba azok mennek, akik a mennybe nem jutnak be. Ugye.
Rémes gondolat kínzott, mi van akkor ha a teológiát kenhetjük a hajunkra, mert máson múlik hogy nem a pokolra jutunk
Ezen pl
21. Nem minden, aki ezt mondja nékem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.
22. Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben űztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben?
23. És akkor vallást teszek majd nékik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők.
Máté 7
Mondjuk izzad a gyerek a Menny kapuja előtt: "Mér nem engecc be, azt a Máriást meg beengedted mocsadék!"
Mi van akkor ha nem úgy működik ez a Menny-Pokol dolog ahogy pünkösdisták megálmodták?