Keresés

Részletes keresés

endrebá Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2117

Semmi..

Talán hogy azt sulykolják a következő nekem való nő fülébe is, amit mind a mai napig nem tudtam feldolgozni egyik fontos nőmtől sem.

Hogy nem kellek.

Előzmény: Anyóca99 (2106)
endrebá Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2116

Ha láttam volna, valószínűleg már olvastam is volna.    :-)))

Előzmény: özvi (2103)
Sevele Creative Commons License 2021.12.05 0 1 2115

"Ezt aláírom, de ezen kívül kell egy józan belátás is a részedről, hogy ne olyanba csimpaszkodj, akinek csak egy körre kellesz, és ne hagyd futni, aki akár az igazi is lehetne."

Ezen ugyanúgy vonatkozik mindkét nemre. Ha a férfit sem csak a külső érdekli, akkor kevesebbet csalódhat. 

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (2095)
Anyóca99 Creative Commons License 2021.12.05 0 1 2114

Ezt alaposan elcseszte a teremtés biológiája . Nekünk is fontos a fajfenntartás/utódok létrehozása .....

Csak többnyire nem minden áron , és mindenkinek "tartjuk oda" .:-D

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (2112)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.05 -20 0 2113

"Jaja, kb ugyanaz, mint a dühös incelek falkája."

Pontosan! Vicces, hogy még fontolgattam is az előbb, hogy hozzátegyem-e azt, miszerint a feministák ellentétei nem az antifeministák, hanem az incelek. Ugyanaz a nyomor, személyes frusztrációk, irracionalitás és fanatizmus, mint a feminista oldalon, csak ellenkező előjellel.

A férfijogi harcosok ellentétei talán a Christina Hoff-Sommers féle épeszű és mérsékelt feministák lehetnek, akik gondolkodnak is és nem a gyűlölet vezérli őket, hanem tényleg jót akarnak és ők is csak néznek szomorúan, hogy félretolta őket az agresszív, gendermagos fanatik fősodor...

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (2111)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.05 0 1 2112

"Nőként már soha az életben nem fogom megérteni , némelyeknek miért a fütyijük vezérli a szürkeállományukat . :-)))"

Persze, hogy nem érted, nőből vagy:)

Előzmény: Anyóca99 (2110)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.05 0 1 2111

"Az más kérdés, hogy a feministák nagyon sok esetben valamilyen, a férfiakkal kapcsolatos személyes trauma miatt fordulnak ehhez a férfiellenes ideológiához, és kellő érzelmi intelligencia hján automatikusan azt feltételezik, hogy a feminizmus ellenzőit is kizárólag az övékhez hasonló frusztráció mozgathatja."

Jaja, kb ugyanaz, mint a dühös incelek falkája. Mancika megalázta a 15 éves kis rejszmanfrédot, hát  az 30 éven keresztül gyűlölködik az összes nő ellen.

Előzmény: Abszolút Igazság (2108)
Anyóca99 Creative Commons License 2021.12.05 0 1 2110

" ... illetve addig ki kell élned magad."

Illetve amíg össze nem bútorozik valakivel .  Mert szerintem akkor már  -még ha nem is mondták ki- közvetve hűséget fogadtak .  Mindegy , hogy huszon vagy harmincakárhány' éves .

Nőként már soha az életben nem fogom megérteni , némelyeknek miért a fütyijük vezérli a szürkeállományukat . :-)))

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (2109)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.05 0 1 2109

...és mikor hűséget fogadsz, az meg a tiéddel. El kell dönteni, hedonista baszakodás egy életen át, vagy igyekszel normális családi életet élni, gyermeket családban nevelni. Ez a "megbaszomazösszesnekemtetszőnőt" kb harminc éves korodig futtatható, illetve addig ki kell élned magad.

Előzmény: Abszolút Igazság (2100)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.05 -20 1 2108

Hát nem tudom, engem személy szerint nem bántottak a feministák, és itt a fórumon is inkább szórakoztatónak tartom az ugratásukat - viszont a feminizmus mint ideológia, a maga sunyi hazug nyomulásával nagyon nem jó irányba viszi a társadalmat, és erről szerintem fontos beszélni. Ahogy egyébként a kultúrmarxizmus más irányzatairól is, mert egykutya mind, ugyanazt a közös ellenségüket támadják, csak mind a maga fanatizmusának megfelelő irányból.

Az más kérdés, hogy a feministák nagyon sok esetben valamilyen, a férfiakkal kapcsolatos személyes trauma miatt fordulnak ehhez a férfiellenes ideológiához, és kellő érzelmi intelligencia hján automatikusan azt feltételezik, hogy a feminizmus ellenzőit is kizárólag az övékhez hasonló frusztráció mozgathatja.

Anyóca99 Creative Commons License 2021.12.05 0 1 2107

Egyébként meg azt gondolom , hogy egyénenként lófüttyöt sem tehet senki egy hangos kisebbség ellen . Ahhoz olyan szabályozás/törvény kell , ami képes megállítani , de legalább csitítani . Azokat meg férfiak hozzák . Lehet náluk reklamálni .

Anyóca99 Creative Commons License 2021.12.05 0 1 2106

Tudom én azt . De néha olyan érzésem van , mintha személyes érintettség is motiválná a beírást .

Előzmény: Abszolút Igazság (2105)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.05 -20 0 2105

Nem személy szerint valamelyikünknek ártottak, hanem a világnak úgy egészében.

Előzmény: Anyóca99 (2104)
Anyóca99 Creative Commons License 2021.12.05 0 1 2104

" Van elég megbocsájtani valónk a feminista témában is az ellenoldalnak is  - nem?   :-)) "

No oszt' mit szeretnél megbocsájtani ?

Mit követtek el ellened a feministák ?

Előzmény: endrebá (2101)
özvi Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2103

Azt nem is gondoltam, hogy olvastad, de talán láttad, sok filmfeldolgozása van.

Előzmény: endrebá (2090)
Törölt nick Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2102

Ez olyan lehet, mint ahogy a kissé defektes lelkeket vonzza a pszichológia, mert megoldásokat keresnek a nyavalyáikra. A nagyon defektes, elfojtandó szexualitású lelkeket meg a szenteskedés és a vallás, ami még a normális szexualitást is tabuként kezeli.

Bár őszintén szólva szerintem a Mo-n politizálók közül max. Balog Zoltánnak hinném el, hogy igazi hívő ember, az ilyen Kaletaborkaibenesemjénfélék csak manírból csinálják, nem valódi hitből. A hívőknek meg a papjaiknak kéne kizárni őket a gyülekezetből, mert szégyent hoznak rájuk.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (2096)
endrebá Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2101

..asszem totál egyetértünk a szenzációgyárról is és a hatalom mindenáron való megtartásának a megítéléséről is - de ne tegyétek rá túlságosan a nagyítót, mert pont elegek ide a nőhatalommal kapcsolatos vélemény-különbségeink.

Van elég megbocsájtani valónk a feminista témában is az ellenoldalnak is  - nem?   :-))

Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.05 -18 0 2100

Ez nagyon bölcs tanács, csak éppen szembe megy a nők hipergám ösztönével...

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (2095)
Neingang Creative Commons License 2021.12.05 -1 0 2099

Borkai, Kaleta, Szájer, van itt minden, a kerkonzerv smokescreen mindent jótékonyan befed...

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (2096)
endrebá Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2098

Hm-hm..

..lehet hogy a megszólításod alkalmával nem is kezdőbetűkkel kéne a közvetlenséget jeleznem, hanem úgy hogy szervusz mínuszhúsz..

:-)))

Előzmény: Abszolút Igazság (2097)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.05 -14 2 2097

Mert feminyomi és ez az egyetlen öröme az életben. Majd megszokod :-)

Szerintem még hasznos is, mert ha 20-nál kevesebb a mínuszom, akkor rögtön tudom, hogy nem írtam elég ütőset :-)

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (2094)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.05 0 1 2096

Szerintem ez picsafüst a kaleta ügyhöz képest, ahol ugyanezzel védekeztek, hogy ez egy keresztény, mélyen hívő ember. Milyen érdekes dolog ez, hogy a konzervatív, keresztény jelző mögé mennyi beteg, a társadalom számára valóban káros ember tud bebújni.

Előzmény: Neingang (2093)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2095

Ezt aláírom, de ezen kívül kell egy józan belátás is a részedről, hogy ne olyanba csimpaszkodj, akinek csak egy körre kellesz, és ne hagyd futni, aki akár az igazi is lehetne.

Előzmény: Sevele (2084)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2094

Sok dolgoddal nem értek egyet, de azt őszintén nem értem, miért ért ez meg valakinek 15 mínuszt.

"És igen, ehhez kell a tökéletes bizalom, és megint oda jutunk, hogy jól kell házasodni és akkor nincs gond."

Sokszor írom az ilyen kérdésekre a klasszikus szólás nyomán: subaguba. Mindenki szokta érteni. De úgy általában ha az ember tudja, hol a helye, könnyebb az élet.

Előzmény: Abszolút Igazság (2083)
Neingang Creative Commons License 2021.12.05 -1 0 2093

"Jóravaló, tisztességes ember"

Ja, kerkonzerv családból származó, nős ember, ha jól emlékszem, gyerekekkel. És ez szeretőzik. Ha ez nem volt elég red flag, hogy hagyja a francba, akkor semmi...

Előzmény: Megeszi (2092)
Megeszi Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2092

Ki gondolta volna Bene Krisztiánról is, h nem megfelelő party ... 

Jóravaló, tisztességes ember ... Erika mégis képes volt kihozni belőle az állatot ... szegény ember .. a vagyona, a karrierje, a neve mind oda van ... pedig, ha Erika tudott volna megfelelően gyenge lenni ... milyen szép pár is lehettek volna ... 

sok nő makacskodik ... 

Előzmény: Sevele (2084)
endrebá Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2091

A "mi" -ről találtam pár illeszkedő képet itt a gépemen:

Szóval..

Ez :

kétszer annyit ér mint ez:                                          és háromszor annyit mint ez :

Előzmény: Abszolút Igazság (2076)
endrebá Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2090

Látod özvi..  én azt a könyvet nem olvastam.

Hallottam róla, persze - de érzelmekről szólt, és nem tettekről.  Akkoriban nem volt nekem való.

Mostanában meg sokkal kevesebbet olvasok.  A Most és mindörökké volt az utolsó  egy hete amit letettem, és csak itt a felszínen létezgetek.

Nem jó hangulatú az az alázatos kifejezés.  Biztos lehetne addíg csiszolgatni amíg elfogadható  lenne.. aztán benne élve meg védhető.  De a mostani szememmel nézve nem vonz.

Kicsit egysíkúan látod a különbséget a pénz tükrében, de elismerem.

Előzmény: özvi (2089)
özvi Creative Commons License 2021.12.05 0 0 2089

Jane Eyre lenne számodra a megfelelő társ.

Alázatos tisztelet amire vágyódsz. Aki ezt kapja az tud igazán erős és magabiztos lenni.

Ezért kell a szegénynek a sok gyerek.

A gazdag a pénz miatt kap ilyet másoktól. De a szegénynek csak otthon jut, ha tisztelettudóak a gyerekei.

Előzmény: endrebá (2060)
Pomber Béla Creative Commons License 2021.12.04 -1 0 2088

Ön akar függeni valakitől, Mr. Pombär?

Ez nem akarás kérdése. Ha mély a kapcsolat, akkor függésbe kerültök egymással. Nem is az anyagiak a lényeg, hanem úgy általában.

Amiről te beszélsz, hogy mindketten függetlenek maradtok, az nem az egymással élés hanem az egymás mellett élés.

Igen, függőségi viszonyba kerül az ember a másikkal. Lehet persze ábrándokat kergetni, ideák alapján várni a szőke lovon érkező fehér hercegre, akivel elmélyült érzelmes függetlenségben lehet élni, de ezek csak álmodozások.

Előzmény: Mlle. Grenelle (2048)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!