"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
"Ezt aláírom, de ezen kívül kell egy józan belátás is a részedről, hogy ne olyanba csimpaszkodj, akinek csak egy körre kellesz, és ne hagyd futni, aki akár az igazi is lehetne."
Ezen ugyanúgy vonatkozik mindkét nemre. Ha a férfit sem csak a külső érdekli, akkor kevesebbet csalódhat.
Pontosan! Vicces, hogy még fontolgattam is az előbb, hogy hozzátegyem-e azt, miszerint a feministák ellentétei nem az antifeministák, hanem az incelek. Ugyanaz a nyomor, személyes frusztrációk, irracionalitás és fanatizmus, mint a feminista oldalon, csak ellenkező előjellel.
A férfijogi harcosok ellentétei talán a Christina Hoff-Sommers féle épeszű és mérsékelt feministák lehetnek, akik gondolkodnak is és nem a gyűlölet vezérli őket, hanem tényleg jót akarnak és ők is csak néznek szomorúan, hogy félretolta őket az agresszív, gendermagos fanatik fősodor...
"Az más kérdés, hogy a feministák nagyon sok esetben valamilyen, a férfiakkal kapcsolatos személyes trauma miatt fordulnak ehhez a férfiellenes ideológiához, és kellő érzelmi intelligencia hján automatikusan azt feltételezik, hogy a feminizmus ellenzőit is kizárólag az övékhez hasonló frusztráció mozgathatja."
Jaja, kb ugyanaz, mint a dühös incelek falkája. Mancika megalázta a 15 éves kis rejszmanfrédot, hát az 30 éven keresztül gyűlölködik az összes nő ellen.
Illetve amíg össze nem bútorozik valakivel . Mert szerintem akkor már -még ha nem is mondták ki- közvetve hűséget fogadtak . Mindegy , hogy huszon vagy harmincakárhány' éves .
Nőként már soha az életben nem fogom megérteni , némelyeknek miért a fütyijük vezérli a szürkeállományukat . :-)))
...és mikor hűségetfogadsz, az meg a tiéddel. El kell dönteni, hedonista baszakodás egy életen át, vagy igyekszel normális családi életet élni, gyermeket családban nevelni. Ez a "megbaszomazösszesnekemtetszőnőt" kb harminc éves korodig futtatható, illetve addig ki kell élned magad.
Hát nem tudom, engem személy szerint nem bántottak a feministák, és itt a fórumon is inkább szórakoztatónak tartom az ugratásukat - viszont a feminizmus mint ideológia, a maga sunyi hazug nyomulásával nagyon nem jó irányba viszi a társadalmat, és erről szerintem fontos beszélni. Ahogy egyébként a kultúrmarxizmus más irányzatairól is, mert egykutya mind, ugyanazt a közös ellenségüket támadják, csak mind a maga fanatizmusának megfelelő irányból.
Az más kérdés, hogy a feministák nagyon sok esetben valamilyen, a férfiakkal kapcsolatos személyes trauma miatt fordulnak ehhez a férfiellenes ideológiához, és kellő érzelmi intelligencia hján automatikusan azt feltételezik, hogy a feminizmus ellenzőit is kizárólag az övékhez hasonló frusztráció mozgathatja.
Egyébként meg azt gondolom , hogy egyénenként lófüttyöt sem tehet senki egy hangos kisebbség ellen . Ahhoz olyan szabályozás/törvény kell , ami képes megállítani , de legalább csitítani . Azokat meg férfiak hozzák . Lehet náluk reklamálni .
Ez olyan lehet, mint ahogy a kissé defektes lelkeket vonzza a pszichológia, mert megoldásokat keresnek a nyavalyáikra. A nagyon defektes, elfojtandó szexualitású lelkeket meg a szenteskedés és a vallás, ami még a normális szexualitást is tabuként kezeli.
Bár őszintén szólva szerintem a Mo-n politizálók közül max. Balog Zoltánnak hinném el, hogy igazi hívő ember, az ilyen Kaletaborkaibenesemjénfélék csak manírból csinálják, nem valódi hitből. A hívőknek meg a papjaiknak kéne kizárni őket a gyülekezetből, mert szégyent hoznak rájuk.
..asszem totál egyetértünk a szenzációgyárról is és a hatalom mindenáron való megtartásának a megítéléséről is - de ne tegyétek rá túlságosan a nagyítót, mert pont elegek ide a nőhatalommal kapcsolatos vélemény-különbségeink.
Van elég megbocsájtani valónk a feminista témában is az ellenoldalnak is - nem? :-))
Szerintem ez picsafüst a kaleta ügyhöz képest, ahol ugyanezzel védekeztek, hogy ez egy keresztény, mélyen hívő ember. Milyen érdekes dolog ez, hogy a konzervatív, keresztény jelző mögé mennyi beteg, a társadalom számára valóban káros ember tud bebújni.
Ezt aláírom, de ezen kívül kell egy józan belátás is a részedről, hogy ne olyanba csimpaszkodj, akinek csak egy körre kellesz, és ne hagyd futni, aki akár az igazi is lehetne.
Sok dolgoddal nem értek egyet, de azt őszintén nem értem, miért ért ez meg valakinek 15 mínuszt.
"És igen, ehhez kell a tökéletes bizalom, és megint oda jutunk, hogy jól kell házasodni és akkor nincs gond."
Sokszor írom az ilyen kérdésekre a klasszikus szólás nyomán: subaguba. Mindenki szokta érteni. De úgy általában ha az ember tudja, hol a helye, könnyebb az élet.
Ja, kerkonzerv családból származó, nős ember, ha jól emlékszem, gyerekekkel. És ez szeretőzik. Ha ez nem volt elég red flag, hogy hagyja a francba, akkor semmi...
Ki gondolta volna Bene Krisztiánról is, h nem megfelelő party ...
Jóravaló, tisztességes ember ... Erika mégis képes volt kihozni belőle az állatot ... szegény ember .. a vagyona, a karrierje, a neve mind oda van ... pedig, ha Erika tudott volna megfelelően gyenge lenni ... milyen szép pár is lehettek volna ...
Hallottam róla, persze - de érzelmekről szólt, és nem tettekről. Akkoriban nem volt nekem való.
Mostanában meg sokkal kevesebbet olvasok. A Most és mindörökké volt az utolsó egy hete amit letettem, és csak itt a felszínen létezgetek.
Nem jó hangulatú az az alázatos kifejezés. Biztos lehetne addíg csiszolgatni amíg elfogadható lenne.. aztán benne élve meg védhető. De a mostani szememmel nézve nem vonz.
Kicsit egysíkúan látod a különbséget a pénz tükrében, de elismerem.
Ez nem akarás kérdése. Ha mély a kapcsolat, akkor függésbe kerültök egymással. Nem is az anyagiak a lényeg, hanem úgy általában.
Amiről te beszélsz, hogy mindketten függetlenek maradtok, az nem az egymással élés hanem az egymás mellett élés.
Igen, függőségi viszonyba kerül az ember a másikkal. Lehet persze ábrándokat kergetni, ideák alapján várni a szőke lovon érkező fehér hercegre, akivel elmélyült érzelmes függetlenségben lehet élni, de ezek csak álmodozások.