Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
A fiamnak tavaly decemberben kellett egy MRI . Időpont : mittomhány' hónap . (addig meg ha nagy a baj , fel is fordulhat) .
Érdekes , de amint fizetett , egy héten belül volt időpont . Ugyanott , ugyanazzal az eszközzel , ugyanazzal az orvossal , mint a nemfizetősnél hónapokkal később . De valóban .... van eü . Ha van miből megfizetned . Ha nincs , dögölj meg !
Igazad van . Nem hangsúlyoztam , de akarva-akaratlanul is terelgettem őket . A ruházatukkal , a játékaikkal , a családi mintával , a tágabb környezeti mintákkal .
íÖmlik az EU-s pénz, de se oktatás, se eü, se stabil gazdaság, -van viszont stadion, milliárdos pereputty, és mindenkit utáló és kioktató bunkó politika.
És igazad van, itthon egyre rosszabbul érezzük magunkat.
Olvasom: " Magyarország elismerést kapott USA-ban az üldözött keresztények megsegítéséért. A díjat "Center for Security Policy" nevű agytröszt alapította. Természetesen a mainstream médiában szélsőjobb, iszlamofób stb. címkékkel illetik. Tehát rendben vannak.
Ez a non-profit szervezet többek között pl. Muzulmán Testvériség, CAIR, Hamasz kapcsolatairól, ezeknek az amerikai politikára kifejtett befolyásairól, s biztonságpolitikai vetületeiről közölnek írásokat."
"Storm Witterick gyönyörű kék szemű, szőke hajú, imádnivaló négyhónapos kisbaba, aki semmiféle genetikai rendellenességben nem szenved. Szülei azonban - habár a kicsi testileg nem kétnemű - mégsem árulják el, hogy a baba fiú vagy lány. Sőt, a házaspár egyszerűen úgy döntött, hogy semleges neműként nevelik Stormot, és a testvéreit is rávették a titoktartásra. A szokatlan döntést azzal indokolták, hogy a világ túl előítéletes, pedig mindenkinek joga lenne eldöntenie, hogy milyen neműként szeretne viselkedni."
Vigyàznak, mert még lenne olyan eloitéletes személy is manapsàg, amelyik a gyermek nemiszerve làttàn azt eloitéletes modon fiunak vagy lànynak nevezné....
Csak annyit mondtam, hogy a mostani kormányon nem kérheted számon az elődeinek mulasztását.
Ez mással is így van. Nézd meg mit kaptak és utána mit csináltak illetve mit csinálhattak volna az adott körülmények között. Ezt mindegyiknél megteheted vagy megtehetted volna.
Na de gondolom a fiadra nem adtál rózsaszín babakelengyét, majd szoknyát, mig a lányodra kéket, nem babázott a fiad s nem kisvasútozott a lányod. A fiadat nem ugyanarra tanítottad mint a lányodat, s nem is kellett tizenéves korában felvilágosítanod egyről és másról. A lányodat sem a verekedésektől védted, nemde? Amúgy , később már tényleg keveredtek a szokások, ebben az uni/multi szex világban -:)
Akárhogy tekergetem a memóriám , nem emlékszem , hogy én kifejezetten lánynak vagy fiúnak neveltem volna a gyerekeimet . Azaz nem hangsúlyoztam a nemiségüket . Mégis azok , aminek születtek . Nincs ez felfújva ?