Arról volt szó, hogy Magyarországon nem volt olyan eset, amikor bárkinek ok nélkül baja esett volna azok miatt a #meetoo-vallomások miatt, amit nők tettek a zaklatóikról. Ha meg indokolt volt, akkor ideje volt, hogy következményei legyenek.
Most nincs deklarálva az egyenlőség fehéren-feketén? Nincs 'nőkelleni erőszak' törvény. Mert nincs 'nőkelleni erőszak' sem, az erőszak nemtől független cselekmény.
Az a pár ország a világ nagyobbik fele?:-) Térképre is nézzé ám:-)
Nem látom, hogy hazug és álságos lenne. Azt látom, hogy hiába deklarálják az egyenlőséget feketén-fehéren, ti aztán beleköttök még az élő fába is, hogy belemagyarázzátok azt, hogy miért nem jó az, ami a világ nagyobbik, civilizált részének megfelel.
44 ország aláírta, köztük Magyarország. (A magyar wikipédián hiányos a cikk.)
27 ország ratifikálta:
Turkey, Albania, Andorra, Austria, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Cyprus, Denmark, Finland, Estonia, France, Georgia, Germany, Italy, Malta, Monaco, Montenegro, the Netherlands, Norway, Poland, Romania, Portugal, San Marino, Serbia, Slovenia, Spain, Sweden
Fáj nekem, hogy senki sem reagált a legfogékonyabb kamaszkoromban egy idős nő részéről ért zaklatásra. Együttérzést vártam, de csalódtam. Csak a nők a fontosak, a pszichoszexuális fejlődésük legkritikusabb pontján lévő kamaszfiúk meg nem!
A szörnyű élményt évtizedekig hordtam lelkem legmélyén eltemetve. Nem mertem szólni róla senkinek! Féltem az áldozathibáztatástól. A zaklatás gyakran kísértett rémálmaimban. Bizonyíthatóan nyomot hagyott az eset! Addig kifejezetten a nagy és jó tartású női mellek vonzottak, de utána inkább a formás női hátsók híve lettem. Mint tudjuk, a kettő általában nem együtt fordul elő.
Ez csak a parasztvakítás, hogy a feminácizmus 'hasznos idiótái' lobogtathassák, ha kritika éri a szent egyezményüket.
Olvasd már el az egész szöveget. De legalább a következő bekezdést:
"4. nemi alapú erőszak megelőzéséhez és a nők ilyen erőszakkal szembeni védelméhez szükséges különleges intézkedések ezen Egyezmény értelmében nem minősülnek megkülönböztetésnek."
Na, eddig tartott a nemek egyenrangúsága, a 3. bekezdés elejétől a 4. elejéig :-(
A hazug embert pedig előbb utolérik, mint a sánta kutyát.
nyuszimókus, nem sejteni kell, hanem tudni (elég régen közismert), hogy amennyiben bizonyos szint (cca 55-60) alá süllyed az IQ, automatikusan beindul a menstruáció. Mint tapasztaltad is.