Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Régen jártam itt, és nem figyelem jóideje a piacot.
Segítséget szeretnék kérni egy Oly E-5 dslr szett beárazásában.
Kihasználatlan egy ideje, lehet, hogy megválnék tőle. Elkótyavetyélni nem fogom, de talán van még rá értelmes kereslet.
Ha valaki használná, vagy gyűjteménybe tenné, nem csak a szekrényben tárolná mint én, akkor mindenki jól jár.
-Olympus E-5 váz. Második gazdája vagyok. Gyönyörű állapot, összesen 19.000 expó. Összes gyári tartozék, eredeti doboz, 2 pótakksi, vezetékes távkioldó.
-Zuiko 12-60 SWD F2.8-4.0. Szép állapot, optikailag hibátlan, karc-, penész- és gombamentes. A napellenzőn apróbb karcok, a napellenző menete kicsit szorul, én is így vettem. Összes gyári tartozék, szütyő, doboz.
Difox UV szűrő, Hoya polár.
-Sigma 105 F2.8 DX EG makró obi. Első-hátsó kupak, szütyő, doboz. Szép állapotban. Egy-két porszem van talán benne, de ez a képeken nem látszik.
Eladó ezüst színű Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgép 3000 alatti expoval. Teljesen hibátlan, karcmentes állapotban, dobozban minden tartozékával. Sn: BHXA27353
Eladó Viltrox EF-M1 adapter Canon EF/EF-S obikhoz, m43 vázon. Idei vásárlás, állapota új, a számlát sajnos nem találom. Az EF objektívemtől megváltam, így az adapterre nincs szükségem.
Irányár: 35 ezer Ft.
Email publikus, telefon Nulla6Húsz3377438, Foxpost megoldható, személyes átvétel Halásztelek-Dél-Pest vonalon.
Fotga adapteren próbáltad már a JJC-t? Én utángyártottból anno Polaroid név alatt futó sapit vettem, de az csak a gyári obikra illeszkedett rendesen. Az adapteren picit lötyögős volt, nem szorult meg rendesen
JJC L-R7-t javaslom, darabja itthon bótban 1290 pénz, én végül ezt vettem, mert jól is illeszkedik és vékonyított, mint egyes Olympus hátsó sapik. A vázsapi része persze nem túl hasznos, ha sok van belőle. Persze lehet Kínából is venni 10-es csomagban háromezerért...
Ha gondolod, és van időd várni rá, tudok rendelni neked, 5 garnitúrát, ami tartalmazza a vázsapkát is,
3.000.- + a postaköltség, ha megérkezik.
Nem feltétlen muszály nekem, csak ha neked ez jó. Az árat előre kérem, csak a posta költség mnarad, ha megjött. A szállítás nem gyors, 3 - 4 hét is lehet.
Keresek, tökéletes esztétikai és műszaki állapotban lévő M.Zuiko 14-150 f/4-5.6 II (esetleg Lumix 14-140 f/3.5-5.6 II) objektívet, lehetőleg első tulajdonostól.
Az érvényes garancia megléte nem fontos, de a származását igazoló dokumentumoknak (számla, eredeti garanciajegy) örülnék.
Ha van valakinek ilyen "kihasználatlan" objektívje a szekrény mélyén, kérem keressen!