a következő választás után. Alkotmánymódosítás, kétharmados törvénykezés, nürnbergi törvényszékhez hasonló felelősségrevonás lesz az országot a tönk szélére sodrók szigorú megbüntetése, hosszú szabadságvesztések és vagyonelkobzások kiosztása nekik.
Amikor nem akartak többet osztogatni, akkor meg az istenadta nép az utcára vonult, népszavazást szervezett. Most is hisztiznek az állami alkalmazottak, csak mert az állam saját magán kezdett el spórolni.
ha már kényszermunka, én nem adnék szerszámot, csak tönkreteszik az irodisták, a szerszám érték.
de mindegy, mondjuk meglesz a hajtóvadászat, némi vidám lincseléssel, száz éves börtönökkel az országrontóknak (majd nem összeveszni, hogy ki az és ki nem), államosított gazdaságok, államosított gyárak, amelyeknek nincs vevője, elkobzott vagyon (a rádiókat majd megint be kell szolgáltani? az ezüst kiskanálért majd jön a körzetvezető)
minden színmagyar lesz, a kokas is árpádsávost kukorékol, az euból kiléptetek, vagy kibasztak, mindegy, állami hitelek vissazfizetését megtagadtátok, gázt elzárta a muszka, elvettétek csányitól az ótépét, minden magyar, minden szép.
Az USA-ban 2001 ben még volt faji törvény... Nem hoznám én azért példának. De van olyan ország, ahol még van megkövezés is, akkor azt most vezessük be mi is? Mindig lehet valamire rossz példát hozni. Azt meg ne is említsük, hogy nem politikai foglyok fejtik a követ az USA-ban sem.
Tudod a raktáros szerint sem dolgozik a gyárigazgató. A kőműves szerint sem dolgozik a főmérnök. Ez volt az alapvetése a kommunista rendszernek, ezért ültetett a gyárigazgatói székbe munkásembert. Persze a gyár tönkre ment, hiszen nem dolgozott a barma, mert azt hitte nem kell, nem tudott a napi 10-12 órányi munkáról, ami ezekkel a pozíciókkal jár....
majd lesz hajtóvadászat meg kényszermunka... ugyanott tartotok, mint hatvan éve, fegyverrel rendet tartani, ahogy minden hülye tud. ráadásul ez eleve kudarcra ítélt ötlet.
"Ma sem értem igazán, hogy azok a zsidó emberek, akik saját bőrükön szenvedték meg mindkét rendszert, hogyan képesek ennek a harmadiknak szolgálatába szegődni, és besegíteni az ország "liberális" rombolásába és lejáratásába is. "
és észre sem veszed, hogy szerinted ez "mentegetés"...
megjárták párszor már a zsidók, hogy magyarország a hazájuk, nem kell, hogy még te is "mentegessed" őket