ma hívott és mondta, hogy bentfogták a kórházban, mert a vizsgálaton kiderült, hogy suttyomban 4 ujjnyira tágult és inkább nem engedik haza. Azt mondta ő nem érez fájásokat, de a gép szerint vannak :)
A dokija műtőben van, ha végzett megbeszélik mi legyen. Mára, legkésőbb holnapra babát ígértek neki, Zoya inkább már ma túl szeretne rajta lenni.
a hírhozója Adrenka a 2009 második félévesből, de ha van új hírem, akkor beírom nektek.
Holnap lesz nekem is doki, nst, meg vizsgálat is , remélem babám nem gyorsít be még jó lenne ha maradna akkor is ha nagyon nagyon szeretném már látni élőben!Kitartás neked, nektek !!
Sziasztok, köszönjük a gratulációkat:
Adós vagyok még egy szüléstörténettel és egy képpel:
Szombaton, 19-én töltöttem be a 41. hetet, reggel a szokásos ctg-n nem voltak fájások. A kórházból az Ikeába mentünk, 3 gyerekkel három órát vásároltunk, nagyon elfáradtam. Délután, este voltak jóslóim 10- 20 percenként, de ahogy minden nap, 7 után leálltak. Viszont nagyon nyúzott voltam, ezért a férjem úgy döntött, hogy elpasszoljuk a gyerekeket, hátha …:).
3-kor arra ébredtem, hogy pisilnem kell, de mikor negyed óra alatt 4x kellett kimennem, az már túlzásnak tűnt. Visszafeküdtem, de aztán egymás után nagyon gyorsan volt 2 brutál fájásom, a derekam majd leszakadt. Gondoltam, a zuhanytól majd elmúlik, lezuhanyzom. Azért szóltam a férjemnek is, hogy hátha … :)
A fájások olyan durvák voltak, és olyan gyorsan követték egymást, hogy alig tudtam kimászni a zuhany alól. Masszív 3 percesek jöttek egyből, pánikba estem, hogy az út szélén fogok szülni, de szerencsére a leendő négyszeres apa megőrizte a hidegvérét.
Negyed ötre értünk a kórház udvarára. Most először nem lépcsőn, hanem lifttel mentünk fel a harmadikra :)
A szülőszobában az a szülésznő várt, akinél Zita is született, megvizsgált, és ő is meglepődött, hogy négy ujjnyi, teljesen puha a méhszájam, és azonnal megtagadta tőlem a vágyott beöntést :)
Szóba se került, hogy behívják a dokim, már jött is az ügyeletes doktornő, ugyanaz, akinél Zita is született :). Ő már csak egy pici peremet érzett a méhszájból. Pár percig ücsörögtem a ctg- vel, aztán már tudtam volna nyomni, de a burok nem repedt. A doktornő megrepesztette, de annyira lent volt a babácska feje, hogy víz alig csorgott. 2 rémes fájásom volt, amíg a szülésznő előkapta a szettet, meg a köldökzsinórvér-dobozát, aztán már nyomhattam. Gátvédelemmel szültem. A babácska elég lassan jött, talán 4 vagy 5 fájás után látszott a feje. Akkor mondta a doktornő, hogy nagyon nagy lesz, inkább vágna, hogy ne repedjek, de már nem tudott vágni, annyira lent volt a kicsi fej. A következő fájással 5 óra 27 perckor megérkezett Lídia Sarolta, 58 cm-rel, 4350 g-mal és 37-es fejjel, nyakán a köldökzsinórral. Nem volt rajta egy csepp máz sem, én egyből odavoltam, hogy micsoda gyönyörű, nagy haja van, és azonnal megnyugodott, ahogy rámtették.
Ez nem is igaz. Mondjuk, most kikapnék, ha látnál.:)))) Pakolunk, átrendeztünk gyorsan egy szobát, férjem összedobja még a komódot, hogy holnap se unatkozzak, aztán bedobunk egy sört.:)))) És felavatjuk a gátmasszázsolajat.:))))
Igen, betöltött 32, de a dokim fején azt láttam, nem sok esélyt ad rá. Mert hogy már stabilan régóta így van, nem kicsi baba, és társai. De legalább kitárgyaltuk ezt a lehetőséget is :)
Még a faros szülés is engedélyezve lenne, lévén második baba, ha jók a fájástevékenységek, és nem túl nagy a szülés megindulásakor.
Hú de izgis, ez már a finis :))) Azért egy pár hetet még maradjatok egyben :)
veron: Te 32. hét ugye? Elvileg azért még befordulhat azért, nem?
Én tegnap voltam dokinál, minden oké velünk, méhszáj zárt, fejvégű és szép nagylány már Nelli :) De még mindig eléggé vérszegény vagyok, bár most csak kicsit romlott az előző vérképhez képest. Ami vicces volt, hogy a kiscsaj úgy beindult erre az időváltozásra, hogy szétrúgja a hasam 2 napja, vizsgálat alatt is úgy rugdosta az uh-t, hogy már a doki is röhögött, hogy focista lesz :D
Én a betöltött 36-ot kértem, ha a két hét nem jönne össze. Persze a nőszemély nem bír megmaradni a sejhaján :)
Én ma voltam dokinál, kiscsaj stabilan, már több mint egy hónapja fenéken ül, ha így marad, akkor nyertem magamnak nagy valószínűséggel egy császárt. Sebaj, max. megtapasztalom mindkét oldalt :)
Nocsak... izgulsz, mi? Kezd valósággá válni a dolog, így a célegyenesben. :-) Emlékszem, amikor a harmadikat szültem, és a kórházba éréskor a szülésznő közölte velem, hogy négy ujjnyi... majdnem leestem a vizsgálóról. :-))) Azért egy picit még szorítsd össze a lábad, 37 hét legyen meg.
Táppénzre??Álom!!Feketén dolgozom...:( Nagyon kímélem magam minden megerőltető tevékenységtől,munka után pihenek itthon...ennyit tudok tenni,remélem minél hamarabb rendben lesz minden...a dokim amúgy UTROGESTAN-t írta fel!
Nem tudsz elmenni táppénzre 2 hétre? Mert nekem tényleg az segített, hogy gyakorlatilag csak enni/inni/fürdeni/WC-re keltem fel, a kislányomat is 90%-ban a férjem látta el. 2x rohantunk kórházba nagyon erős vérzéssel, először én sem vettem annyira komolyan, a második után már halálra rémült voltam, és mindent megtettem, amit javasolt az orvosom.
Szia! Sokat kellene pihenned, ami konkrétan ágyban fekvést jelent. Az egyik lehetőség valóban az, hogy nem lesz semmi gond, és Te ennyit tehetsz ennek érdekében. A doki sem tud mást tenni, mint hogy kiír és ad progeszteront. Drukkolok!
Sziasztok! Olyan jó nézni a csöppségekről a képeket!:) Én még az elején vagyok,majdnem 7hetes...múltkor beírtam,hogy megerőltetem magam úgy éreztem...hát sajna a petezsák alatt van is egy bevérzés,amit gyógyszerrel kezelek!Szerintetek ez nagyon veszélyes?Mármint a bevérzés!A dokim nem mondott semmi rosszat,lehet hogy csak azért hogy ne essek kétségbe?