Budaörsi családi ház takarításában megbízható, gyakorlattal és gépkocsival rendelkező segítséget keresek 2 hetente, szeptembertől heti gyakorisággal, 8-15 óriág, keddi vagy csütörtöki napokon.
XIV. kerületi, 75 nm-es lakás heti egyszeri takarítására keresek megbízható, referenciákkal rendelkező, leinformálható takarítónőt. Feladatok: A konyha általános kitakarítása (havi egyszer a szekrények letörlése, kitörlése, tűzhely és hűtő áttörlése), mosogatni nem kell. Fürdőszoba, wc takarítás, felmosás. Szobákban portörlés, felmosás. Rendet rakni nem kell, elpakolok mindent. Heti egyszeri alkalommal 3-4 órában. Díjazás megegyezés szerint.
Kispesti 80nm-es ház takarítására keresek hosszú távra megbízható személyt hétköznap délelőtti (max fél nap) munkavégzéssel! Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető.
Szigetszentmiklós-Lakihegyen lévő családi házunkba munkájára igényes, megbízható takarítónőt keresünk heti egy alkalomra, lehetőség szerint a hétnek mindig ugyanarra a napjára. Olyan személyt keresünk, akinek a háta mögött nem kell ott állni és mégis egyenletesen jó minőségben tud takarítani, rendszeresen tud jönni és amikor itt van dolgozik és nem telefonálgat órákon keresztül (sajnos akad rossz tapasztalatunk).
A család pici és nem rendetlen, 2 törpeuszkár kutyával élünk együtt, ők sem rendetlenek, de szabadon járhatnak ki a füvesített kertbe és nem tudnak repülni (mancsukon hozhatnak be kintről koszt).
Feladatok: porszívózás, portörlés és pókhálózás, felmosás, konyha általános takarítás, bejárati ajtó üvegeinek tisztán tartása, fürdőszobák takarítása (2 van), bejárat és terasz felseprése és felmosása, vasalás. Pakolni nem kell, azt elvégezzük. Megbeszélt rendszerességgel nagytakarítás (konyhaszekrények, ablakok, ajtók tisztítása, könyvek porolása az előzőeken felül). A saját, nem gyors és nem lassú tempómban a munka (nagytakarítás nélkül) 3-4 órát vesz igénybe alkalmanként.
Ha a megfelelő személyt megtaláljuk, hosszútávú együttműködést szeretnénk.
Az ingatlan az M0-ás halásztelki lehajtójához nagyon közel van (2 utca) és buszmegálló is található a háztól kb 10 percre gyalogosan. Sajnos nem tudjuk vállalni a logisztikát, önállóan kell a címre eljutni. A tisztítószereket és az eszközöket mi biztosítjuk.
Érdeklődést tapasztalat és díjazási igény megjelöléssel a zskkiss@gmail.com email címre kérek.
Takarítást és ezzel kapcsolatos munkát Vállalok családoknál. Megbízható munkámra igényes ,precíz 40 év es Nő vagyok. Nincsenek káros szenvedélyeim,a munkámért felelőseget vállalok. jelenlegi helyeimre több
éve járok,referenciám is van. de tapasztalataim szerint 1 próba Nap amit akár Önnel,vagy ön nélkül csinálunk végig az a Biztos Referencia.
Ha ön is így gondolja? a részletekért Hívjon Bizalommal! ha kölcsönös a bizalom és önöknél dolgozom,személyes adataimat is szívesen meg adom és leinformálható vagyok.
XIII. kerületi lakásunk takarítására, munkájára igényes embert keresek heti egy alkalomra, hétköznapra. 30-as évek második felében járó, értelmiségi házaspár vagyunk, egy 4 éves kisfiúval és egy 2 éves kislánnyal. Feladatok: portörlés, fürdőszoba-konyha takarítása, porszívózás, felmosás,vasalás. Takarítás előtt rendet rakunk, pakolni, szemetet üríteni nem feladat.A lakás könnyen takarítható. A munka kb. 3,5-4 órát vesz igénybe, 3500 Ft/alkalmat fizetünk. Jelentkezni a ceruza2011@gmail.com címre lehet fényképpel, rövid bemutatkozással.
Tapasztalt, lelkiismeretes, energikus hölgyként keresem olyan családok jeletkezését, akik hosszú távra, rendszeres, minőségi takarítást szeretnének. (Igény esetén mosást, vasalást is.)
Keresek sürgősen olyan középkorú segítőtársat, aki az én otthonomat saját otthonának tekinti Budán és éppen olyan alapossággal és gyorsasággal végzi a tavaszi pipere takarítást ( ablaktisztítás, függöny vasalás, lámpatestek tisztítása), mint odahaza, vagy igényesebben. Kölcsönös elégedettség esetén hosszabb távú megállapodás lehetséges. Ajánlat 1000 Ft/óra. Igényesebb munka esetén megállapodás kérdése. Hétvégi munka is lehetséges. Várom a jelentkezéseket referenciával: 06 20 911 7259.
Szeretném kérdezni, hogy az Ön által hirdetett állásra lehet-e még jelentkezni?!
Ha igen, akkor érdeklődnék, hogy pontosabban merre van a lakás, s mit takar a hosszú távra, mikor kéne menne, s ha nem vagyok túl tolakodó, akkor mennyi lenne a fizetség?!
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok .
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.