A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó lett szeretett Nikon 100mm f/2.8 series E optikám 105 2.5 csere miatt. Fél "életét" egy vitrinben töltötte, tényleg megkímélt, gyűjtői állapotú. Az ára fix 30.000 forint, alatta nem eladó. Esetleg GN Nikon 45mm f/2.8 csere szóbajöhet.
Tudnátok segíteni belőnie egy Mamiya 80mm 1.9 C obi árát? Én venni szeretnék egy ismerősömtől és nem tudom, hogy mi a reális ára. Jó állapotban van, bármilyen hiba nélkül. Ebay-en elég nagy szórásban mozog az ára, de sok nincs is belőle, amihez viszonyítani tudnék. 60-70 körül láttam őket. Itthon már szettet lehet kapni 70-80ért.
Köszi a válaszokat!:) Még egy kérdésem lenne. analóg canon gépbe (10s) milyen elem márkát ajánlotok? Utoljára vartát vettem bele, de alig egy hét után lemerült, pedig ezekben a gépekben elvileg évekig elégnek kell lennie egy elemnek..
Nem tudom, hogy forgalmaznak-e még újat, de amikor lehetett kapni, akkor 1 milla körül volt egy 503 CW alapobjektívvel, magazinnal. Az 500 C/M és az 503 CW eltér ugyan egy kicsit egymástól, de a gyakorlati haszna ugyanaz. A Hasselblad sosem volt olcsó játékszer.
Ez egy Praktica váz, sajnos nem érdemes komolyabb összegre számítani, örülni kell ha valakit egyáltalán érdekel. Ebből az objektív lett volna az érték, a legtöbb amit az utóbbi időben adtam hasonló (tökéletes állapotú) gépért, az egy darab ezres volt.
sziasztok! Szerintetek a következő gépért mennyit lehetne kérni? Én csak az objektívét használom, ezért a vázra nincs szükségem. A Revue néven kívül semmi típusszámot, jelzést nem találtam rajta, ezért nemtudom pontosan hogy milyen. Ami érdekesség számomra hogy sokkal részletesebben lehet állítani a zársebessget, mint pl egy Zenit gépen. A gép egyetlen hibéja, hogya hátfalon feljövő borítást kicsit csúnyán sikerült visszaragasztani, ez a fotókon is látszik.
A másik dolog viszont, hogy sokáig kerestem, mire rátaláltam a Chinon kiegészítőkre... Kaptam egy CP-9-et gimis koromban és sokáig csak a váz volt meg, rendes K bajonettes obival használtam. Aztán elkezdett érdekelni, hogy milyen lehet a hozzá való objektív és vaku, kérdezősködni kezdtem (itt az index fórumon is) és elkezdtem beszerezni a dolgokat. Odáig ment a dolog, hogy mára csak az Info Back III feliratozó és a létező harmadik AF objektív (35-135mm) hiányzik, más minden megvan, prospektusokkal együtt. De szeretnék venni egy jó diascannert és ezért döntöttem úgy, hogy amiből kettő van, azt eladom... A fotólaborral is így vagyok, azt is lehet majd meghírdetem, mert ma már csak diát, meg negát hívok, papírképet nem fogok... Kedves Nemethla: Ezeket az objektíveket CAF-nek hívják, mert a Chinon saját csatlakozása (az AF terén), de mintha az rémlene hogy valamilyen Samsung géphez is jók.
A gépváz 15e Ft., a 28-70mm obi is 15e Ft, a 70-210mm obi 20e., a vaku 5 ezer.... És hát igen.... az eszközök egymással kompatibilisak ugyan, de más eszközzel nem tudom.... De ha valakit komolyan érdekelne a dolog úgyis tenne ajánlatot. :)
Eladó egy hagyatékból származó Pentacon SixTLrollfilmes fényképezőgép,1db Flektagon 4/50-es objektív van hozzá, napellenzővel. . Ismeretlen korú, használatból eredő karcok vannak rajta. Működőképes, az utolsó pár kockát a megtalálásakor lőttük el, állapotát lásd a képeken. Ára: 40e Ft.
Háát, tekintve, hogy ez egy egyedinek mondható széria - a Chinon is, anno a Canon is a T80-al megcsinálta a hibrid AF megoldásait -, így 28-210 mm-ig, rendszervakuval igazából nem lenne egy AF-szettben magas ár. Csak mivel nincs elérhtő kiegészítés, se máshová nem illeszkedik
( K-s, de szvsz Pentax AF-hez nincs köze, de javítson ki bárki ), így valóban elgondolkodtató...