Nedimnél és Fabregasnál is döntő szempont volt az ő szava.
azért egyre több pénz van a kézilabdában - Kielce, PSG, Barcánál kicsit kevesebb, de a Flensburg is bevásárolt, Magdeburg is hogy igazol - Plock KicsiRicsivel?
Nem is kell, sztem az elmúlt napok-hetek viharában elég jól ellavírozik, sokan felmagasztalják, de ő is csak a sok pénzzel a zsebében képes idehozni valakit, a két szép szeméért nem jön ide senki.
Korábban nyilatkozta, hogy a szakmai munkába nem szól bele, akkor miről beszélget az edzőkkel, jó volt-e a kávé?
Továbbra is egy 2 lábon járó közhelyszótárnak tartom, játékosként tiszteltem, vezetőként már nem tudom, vastagon benne van ő is mindenben.
nem kenyerem Lacit védeni, de ne közhelyeket puffogtassunk - konkrét lépéseket mondjatok.
ő a sportig, ok. beszél az edzőkkel heti szinten, ok. tesz javaslatokat, ha olyat lát. a Harmadik félidőben is elmondta, hogy Nedim szerepéről is beszélnek folyamatosan, és különösen beszéltek róla a visszavágó előtt.
mit lehet még tenni?
edzőjelölteket hoz, mert nem elégedett a jelenlegi duóval.
Igen, csak akkor menjünk tovább. Ha ez a helyzet, akkor a sportigazgatónak is felelőssége van ha ez a helyzet nem oldódik meg, hiszen egyértelmű, hogy ő felel a játékosokért. 3-4-5 hónap deficitet taktikában, játékban, csapatkohézióban, erőnlétben, mentálisan kizárt hogy megoldjál. Ezután felelőssége van a Laci felett állóknak, mert aki nem vette észre 5-6 hónapja, hogy óriási a baj, az szakmai dilettalizmus. Itt szponzorok tesznek bele súlyos 10-100 milliókat évente, ha van egy ilyen dolog, nem csukhatod be a szemed és mondhatod azt, hogy majd tavasszal megoldjuk. Mindenki nyakig benne van ebben a helyzetben, mert baj lehet bármikor, eredménytelenség, rossz játék, de ha képtelen vagy megoldani ezt házon belül rövid idő alatt, akkor a szervezet nem alkalmas arra, hogy ilyen minőségű játékosokkal legyen felöltve.
Egy dolog biztos. Ha nem olyan minőségű az edzésmunka, akkor még az óriási tapasztalattal bíró játékosok is tudásuk alatt teljesítenek, nemúgy a náluk papíron gyengébbek.. Ezt látjuk most éppen. Casado esete azért érdekes, mert a Bundásban már úgy játszott, hogy aláírt ide. Ezután szerintem jól nyomta, de ő és a többiek (főképp Remili, Fabregas, nézzük meg Descat teljesítményét) is totál csőd. Ez mindenképpen edzői felelősség.
Senki nem állította, hogy minden poszton világsztár játszik, de olyan klubcsapat nincs is a világon.
Nekem csak az volt a feltűnő, hogy eddig a Vakszban is azt nyomták, ezzel a kerettel a minimális elvárás a F4. majd most miután nem jött össze elkezdik magyarázni, hogy ja nem is olyan erős ez a keret.
Most már odáig mennek, hogy Ilic sem rosszabb, mint Sandell, Sipos sem rosszabb, mint Nilsson. ezt miért nem akkor mondták, amikor elmentek? Úgy talán hitelesebb lenne.
Kosorotovot meg elintézték annyival, hogy Remili nem készít neki elő. És akkor ez így rendben van?
Szerintem sem túloz Egri, nem ez minden idők legerősebb veszprémi kerete,Sandellal kapcsolatosan nem adok neki igazat,sokkal jobb játèkos mint Ilic,csak Momir nem használja… Kosorotovról,Casadóról elmondottakban is igazat adok neki.
Bembi is jól írja,kapu,balátlövő középszer. Szélek,beálló,jobblökő ok. Bár nálam Descat is betli eddig a szélen.
Most mi a helyzet amúgy? Befagytak a frontvonalak?
Én egy kicsit Casadónál is meglepődtem a kommunikáción, mert ugye az volt, hogy a Meskov Bresztbe igazol, csak közbeszólt a háború, mire a kommunikáció az volt, hogy a Veszprém egyből lecsapott rá, mert hogy annyira kiváló játékos és hozni kell, ha már hozható.
Azért csodálkoztam rajta, mert a Melsungenben se volt kiemelkedő és hát lássuk be, nem kapkodtak érte az igazán nagyok.
A Veszprémen kívül.
De összességében is egyetértek azzal, hogy irányító-lövő posztokra inkább 1 minőségi, mint 3 középszer, esetleg alibi...
Annyit hozzátennék, hogy azért Pascual is kap(ott) hideget-meleget, hogy a csapat sok gólt kap úgy általában..
A csapatjátékért is gyakorta kritizálták az EL során.
Most minden oké, hogy a Dinamo a 4 között van az európai kupában. :)
Vujovic:szinte papírforma volt annyira pletykálták a mecedon hírforrások, viszont most nem láttam sehol, hogy az az előzetesen leírt 250 ezer euro kivásárlási ár realizálódott-e végül..?
Benne van a pakliban, hogy Kasparek viszont lép onnan.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen szintre tudják felvinni a klubot a bl-ben.
Tegnap már odáig jutott, hogy lehet, nem is annyira erős ez a keret, mint amilyennek gondoljuk, mert Casado nem egy Raul Enterrios, Kosorotov nem tud védekezni stb.
Miközben eddig ő is azt szajkózta, hogy ezzel a kerettel a minimum a F4.
Hagyjuk ezt a fiatal magyar beépítést, ez kb egy választási ígéret, az első óriási kamu az edzőpárosnak és a vezetésnek.. Normális kész érett játékosokat képtelenek voltak beépíteni, nem pedig beállítani éles helyzetben egy amúgy tehetséges magyar játékost.. Remili azért van csapágyasra hajtva mert majd ő megoldja.. Ehhez semmiféle edzői kompetencia nem szükséges. Mégegyszer kérdezem, látta valaki Ilic-ék licenc-ét? Soha senki. Mert vagy rajzolt, vagy kamu. Pontosan ezért van most gond, mert játékosok vannak, edzői tapasztalat nincs.. Nézzük meg a Bukarestet.. Ott van játék, van elképzelés, még ha nem is világsztárok..
Utolsó mondatod igaz. Nem fő kedvencem, de ő legalább néha kinyitja a száját.sőt, kíméletlen tud lenni. A grafikont szerintem annak bizonyítására szánta, hogy ez a 3 évvel kitűzött terv (fiatalok beépítése) is kuka, mint a FF. A bajnoki cím van és lesz....de a Szeged idei állapotát tekintve nem nagy mutatvány. (nem a Szegedet becsülöm le, tény a keretek közötti nagy különbség)
Ezt a grafikont már a Vakszban is láttam, és már akkor is elmerült bennem,hogy Egri most ébredt fel Csipkerózsika álmából,vagy eddig ez miért nem volt probléma,miért csak most a kiesés után?
Nem emlékszem, hogy problémázott volna Sipos eladásán,Fazekas, Palasics, Ilic kölcsönadásán, sőt, pont azt mondta ő is, mint sokan, hogy ez a válogatott szempontjából jó, mert ott legalább játszanak.
Na most akkor döntse már el,hogy most az a jó,ha a magyar játékosok külföldön több játéklehetőséget kapnak, vagy az, ha a Veszprémben több a magyar, aki sose játszik.
Amúgy semmi bajom Egrivel,de néha ő is képes az olcsó népszerűségéért szembemenni korábbi önmagával.
Ebben igazad van, csak azt nem tudom felfogni, hogy mi a turóért titkolóznak minden területen.Ez a NL is olyan mint egy fapofa. Szinte mindenhol a játékosok, vagy a klubok közlik hogy hová mennek, kik jönnek stb. Ezen biztosan jó lenne változtatni. Azért a bősz drukkereknek nem kellene személyes sértésként megélni az esetleges vereségeket, mert ez nagyon röhejes és céltalan. Gondoljunk a focira pl. Liverpool párszor kikapott, még csak nem is fütyülnek, csak szomorkodnak, énekelnek és reménykednek a jó folytatásban.
Ez nem igaz, az Építők sportegyesület volt az, ahol volt tulajdonrész. Viszont úgy hírlik már 100% tulajdonban van a DunaAszfalt-nál. Ezért is volt érdekes a polgármesteretek megjelenése..Hiszen pont ő volt az, aki anno "segített".
Szerintem a Szeged jelen helyzetben pont rossz példa. Ott nyíltan elmondták a szurkolóknak, hogy mi a terv, mi a koncepció és ebben a szezonban mit várhatnak. És ott nincs ilyen szintű keret.
Szerinted ahol annyi pénz van amennyit akarsz, gyakorlatilag nincs semminek következménye és egy félamatőr bajnokságban (ahol jóesetben évente 3-4 komoly meccs van) ott ez a produktum kevéske, főleg ha a játékos minőséget és a költségvetést nézed. Az, hogy a városnak már nincs részesedése a klubnál elég veszélyes, hiszen ha holnap elviszik a csapatot Budapestre, akkor senki sem mondhat semmit. Érdekes hogy vezetői szinten elment pár igen meghatározó ember, akik nem kevés időt, energiát és pénzt tettek a sztoriba. Továbbá érdekes milyen egyéb történések hatására történtek dolgok. Mezei forumozók (köztük én is) nem vagyok nyugodt a kialakult helyzet láttán, hiszen teljes egészében új vezetéssel kell nekimenni a következő szezonnak.
Gondolom, hogy azt nem tőlem kérdezitek, hogy a dánok(anno a Skjern is) miért élcelődnek, vagy tavaly a Kielce, akiket anyagilag megmentettünk, majd kiejtettek bennünket, hogy ők miért mosolyogtak?
Vagy a 7 emberes Szkopje..Vagy a 40 fős kereten úgy mindenki. STB.
Pártállástól függetlenül kérdezném, hogy mitől szervezetlen a Veszprém? Tényleg érthetetlen, hogy ennél a csapatnál csak nyerni lehet. Ez valahogy ellentétes az életszerűséggel. Örülni kellene mindenkinek, hogy van pénz, van jó csapat, fantasztikus játékosok, jó meccsek. Példát lehetne venni a magán erőből finanszírozott Szegedről, hogy ilyen szempontból milyen kulturáltan csinálta végig a szezont, kikapott számtalanszor, és nem csinálták a szurkolók ezt a hisztit.