Keresés

Részletes keresés

sxofofazzfmxe8sdpouooaőúüwükuz7utosjcossful Creative Commons License 2003.11.27 0 0 836
A szavakat külön-külön képes vagyok értelmezni, de az előadásod javát egyben nem!
Előzmény: jakka (835)
jakka Creative Commons License 2003.11.13 0 0 835
Elolvastam egy csomot a topikbol es reagalnek egy csomo reg elfelejtett mar senkit nem erdeklo felvetesre.
"Furcsa dolgokat" barmely nemzet fiai es leanyai produkalnak.Ezt turizmusban dolgozokent a sajat boromon tapasztaltam.Errol nem lesz konnyu lebeszelni engem.
Az utazasi irodak kozonsege(amelyrol a rosszpeldak jelentos resze szol)elegge kontraszelektalt.Kevesbe kepzett honfitarsaink nem beszelnek nyelveket igy ok csak szervezett modon tudnak utazni.Az olvasottabbak maguk is elboldogulnak az utazas szervezessel igy ok alulreprezentaltak az ilyen utakon.Mivel az atlagosnal tobben bunkok az ilyen utakon,ez meg jobban elveszi a bunkosagon megutkozok kedvet attol,hogy csoportosan utazzanak.A tendencia igy egyre csak erositi magat.
Mas.Egy szallodaval(vagy barmilyen hellyel) olyan parasztsagot lehet megtenni amit hagy ,hogy megtegyenek vele.
Az idegenvezeto amelyik a legtobb csoporthoz jar, nem art ha egy kicsit feleloseget erez a vendegei viselkedeseert.Ha talpraesett akkor megtalalja az utjat modjat annak,hogy a dolgok civilizalt mederben follyanak.Vagy legalabbis kihozza a maximumot a helyzetbol,a tarsasagbol.
Megint mas.Biztos masok is lattak mar olyan dokumentumfilmet amiben nemet rendeszek-rendorok a helyi hatosagokkal egyuttmukodve egzeciroztatjak a magukrol megfeledkezve tombolo ibizai vagy balatoni nemet turistakat.Ez ket okbol is idevag.Egyreszt nem csak a magyarok.Masreszt mi is telepithetnek "fegyelmezo osztagokat" olyan helyekre ahol tul sok a gond van "velunk".
Aztan ha valaki utazik azt en meg akkor is jonak tartom,ha allat modjara teszi,mert mindenkeppen tagul az illeto latokore,azaz kupalodik.Meg ha szereny mertekben is.A vilaglatottsag nem mulik el nyomtalanul.
Es vegul de elsosorban.Ez,hogy itt magyarozik a tisztelt kozonseg ebben azert van egy kis komplexusos dolog is.Nem?Naaaa... oszinten.
szedmák bakter Creative Commons License 2003.11.03 0 0 833
Bizony ám...látogass el a rendőrségünk szégyentáblája c. topicba,ott is láthatsz hasonlókat.
tefi Creative Commons License 2003.11.03 0 0 832
Mindenkinek ára van nem tudtad ?
Ha a nővéred utánaszalad és kifizetteti a számlát, akkor legközelebb visszatérnek amikor dolgoznak -fognak találni ittas személyeket, akik miatt benneteket feljelentenek - direkt a Ti parkolótokban v. az étterem előtt fognak autókat állogatni /ez nem tilos / így riasztva el a vendégeket. Hiányzik ez nektek ?
Eddig hol éltél ? Mindenhol így van. A kissebbnél kissebb rendőrök a nagyoknál a nagyobbak fogyasztanak így.
Viszont ezek után gondotok nem lesz - meg lesztek védve.
Előzmény: kanCa (831)
kanCa Creative Commons License 2003.11.03 0 0 831
Nem utazós, de jó kis „magyaros” sztori: egy hete nyitottuk meg kis családi éttermünket Balatonszárszón. A nyitás utáni napokban a helyi körzeti megbízott és kollégája is ellátogatott az étterembe. Megebédeltek, iszogattak, majd angolosan távoztak.. mi meg jól felháborodtunk, bár nem értem, hogy a nővérem (felszolgáló), miért nem rohant utánuk. Ennyire parasztok a rendőrök? Azt gondolják, hogy azért, mert egyenruha van rajtuk, nekik mindent szabad???
sxofofazzfmxe8sdpouooaőúüwükuz7utosjcossful Creative Commons License 2003.10.28 0 0 830
Gondolod:-)?
Előzmény: Törölt nick (829)
sxofofazzfmxe8sdpouooaőúüwükuz7utosjcossful Creative Commons License 2003.10.25 0 0 828
Csak jól átlegyen sütve:-)
Előzmény: Törölt nick (827)
sxofofazzfmxe8sdpouooaőúüwükuz7utosjcossful Creative Commons License 2003.10.16 0 0 826
A fapadosok, vagy gyalog biztos nyugisabb. Meg egészségesebb is.
Előzmény: kispester (824)
Drapálek Creative Commons License 2003.10.15 0 0 825
Van egy utazási iroda, amelyiknek magyar leányvállalata nagyon kedvező áron kínál utat Prágába (a cseh fiók pedig Budapestre). A cseh cég internetes honlapja szerint a 4 napos budapesti út során egy kedvezményes vásárlási lehetőséget is biztosítanak. A honlapon máshol a "rendkívüli reklámműsor ebéddel" fogalom szerepel. Van ott egy fényképalbum is. egyik képen pl. rengeteg idősebb ember táncol egy hatalmas sátorban élő zenére, papírtálcáról fogysztja a sültet és a sátor előtt nagy számú turistabusz parkol. Magyar honlapot nem találtam.
Szerintem indítani lehetne egy "Utaztat a magyar" c. topikot is.
kispester Creative Commons License 2003.10.15 0 0 824
Ha-ha!Nagyon vicces :-) Kulonben a Malev New York-Budapest jarattol szalltam le.Ezen a jaraton se fogok utazni tobbet a lentebb emlitett okok miatt.
Előzmény: H_G (823)
H_G Creative Commons License 2003.10.13 0 0 823
Tipp: Bogotából Amszterdamon át :)

Előzmény: bogyó (819)
Pelican Creative Commons License 2003.10.11 0 0 822
Biztos nem tetszel a vámosoknak. :-)
Előzmény: Törölt nick (821)
alpesi Creative Commons License 2003.10.10 0 0 820
Valóban, csak van egy kis hangyányi különbség. Mi festettük Czinege et.-nak, ők meg ápolták és ápolják maguknak és a cinegéiknek.
Előzmény: sxofofazzfmxe8sdpouooaőúüwükuz7utosjcossful (817)
bogyó Creative Commons License 2003.10.10 0 0 819
Furcsa, engem soha nem basztattak a vámosok, pedig viszonylag sokat repcsiztem adott időben.
Ha nem vagyok indiszkrét, honnan jössz?
Előzmény: kispester (816)
sxofofazzfmxe8sdpouooaőúüwükuz7utosjcossful Creative Commons License 2003.10.09 0 0 818
Nem valószínű, csak szereti saját megszokott krumpliját. Ez nem bűn.
Előzmény: vilagutazo (770)
sxofofazzfmxe8sdpouooaőúüwükuz7utosjcossful Creative Commons License 2003.10.09 0 0 817
Fel kell idézni az egykori magyar laktanyákat vezérkari látogatáskor.:-)
Előzmény: alpesi (782)
kispester Creative Commons License 2003.10.09 0 0 816
Miert eri meg a 2 ora plusz Becsbol?Amikor eloszor hazajottem,a Ferihegyen a vamos basztatott majdnem 4 oran keresztulCsak ezert....
Előzmény: bogyó (815)
bogyó Creative Commons License 2003.10.09 0 0 815
És miért éri meg azt a plusz két órát Bécs?
Előzmény: kispester (814)
kispester Creative Commons License 2003.10.09 0 0 814
Pragat csak azert hoztam fel,mert az a repter Kelet-Europa legfontosabb legikikotoje.Repuloteri buszon mar tenyleg regen nem utaztam.Ha jovok haza,akkor altalaban Becsben szallok le,egy haver kijon elem kocsival,aztan uzsgyi haza.Ha nem er ra,akkor vonatra szallok.Nemcsak repulovel lehet Budapestet megkozelitenni.Bocs az off-ert
Előzmény: Goendoer Tapir (808)
Fatboy Slim Creative Commons License 2003.10.08 0 0 813
OFF:
Hát, azért nekem sok szépet adott, csak hihetetlenül kevesett fizettek. és az előrelépési lehetőségeim a 0-val voltak egyenlőek
Előzmény: Törölt nick (812)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2003.10.07 0 0 811
www.viamichelin.com

vagy

www.map24.de

Zs

Előzmény: BIL-896 (810)
BIL-896 Creative Commons License 2003.10.07 0 0 810
HELP!

Utazunk Fr.-be és No.-ba. Tudtok-é olyan web-ről, melynek segítségével megtudjuk az európai települések közötti legegyszerűbb útirányt gépkocsival?

Fatboy Slim Creative Commons License 2003.10.06 0 0 809
jaja. 1991-94. még most is dolgozom velük, de már csak parnerként.

Brutus

Előzmény: Törölt nick (805)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2003.10.06 0 0 808
nem tudom mikor voltál itthon - és nem tisztem védeni a BKV-t sem (szivok miatta eleget), de a reptéri buszokat példás tisztaságban tartják. Mellesleg Budapestre repülővel (egyelőre) csak Ferihegyen keresztül lehet megérkezni.Akár a CSA-val, akár a Malévval.
bocs, ha OFF.
Előzmény: kispester (806)
kispester Creative Commons License 2003.10.03 0 0 806
Na igen,sejthettem volna.Csak arra nem gondolnak,hogy a csodbe megy a ceg,nekik se lesz munkahely....Eddig eleg sok utast vittem a Malevhoz,de ezek utan egyest se!!Menjennek csodbe.Addig legfeljebb a cseh legitarsosaghoz viszem az utasokat,azok mar tudjak ,hogyan kell uzletet csinalni,es nem csak a penzt kovetelni,hanem kiszolgalni az utast.Tolem a Ferihegyet is lebonthatjak,ugyse arra jartam haza,azok utan hogy amikor eloszor hazamentem 4 orat toltottem a vamvizsgalaton.Mar ugy is Praga kelet-europa legikozpontja,a ferihegy sehol sincs a taxis hienaival,meg a koszos bkv-buszokkal.
Előzmény: Törölt nick (802)
Fatboy Slim Creative Commons License 2003.10.03 0 0 804
Ezt ex-malévosként tanúsíthatom

rebetli Creative Commons License 2003.10.03 0 0 803
Na ezt azonnal részletezd!!!!
kispester Creative Commons License 2003.10.03 0 0 801
A magyar utazasi kulturahoz visszaterve:mit vartok a magyar utasoktol,ha a magyar legitarsosag is egy nagy O.Ma ketszer probaltam hivni a Malev New Yorki irodajat,helyi ido szerint delutan 3-5 kozott.Mindketszer fel ora utan letettem a telefont,mert senki nem vette fel,csak a gepi hang mondogatta 5 pecenkent angolul,hogy mar csak 1 pillanatot kell varni az operatora...Egy profi utazasi irodaban dolgozzom,ugyhogy tudom mi a dorges.Ha egy legitarsosag nem veszi fel telefont 30 masodpercen belul,el lehet felejtenie az uzletet.Eljen a magyar adofizetok penzebol veszteseget produkalo Malev,mert mar megteheti,hogy le se szarja az ugyfeleket...Ja es a JFK repoluteren levo Malev irodaban se vette fel senki a telefont.
Előzmény: kispester (800)
kispester Creative Commons License 2003.10.03 0 0 800
Nahat nekem is vannak ilyen sztorijaim.Igaz amerikaival csinaltuk meg.Helyszin:New York,utazasi iroda.Foszereplok:fonok bombazo,de kisagyu unokatesoja,par kollega,en es egy haver.Probalgattuk,mennyire hulye a csaj :-)Kitalaltuk kollegakkal,hogy a haver felhivja a csajt.Miert is?Mert haver mindenkeppen tengerpari kilatasu szobat akart Las Vegasba :-)A hulye csaj mindenkihez odarohant,hogy melyik a legjobb tengerparti szalloda L.V.-ba.A kovetkezo honapba a haver ismet felhivja a csajt,hogy o mindenkeppen vonattal akar utazni L.A.-bol Hawaai-ra...A csaj ujra korbekerdez mindenkit...Hat kar hogy nem dolgozott ott sokaig,mert en minden ilyen alkalommal halalra rohogtem magamat :-)
Előzmény: Goendoer Tapir (799)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2003.10.02 0 0 799
az imént kértek tőlem szálloda árajánlatot Honolulura. Kikötötte az ember, h csak olyan szálloda lehet, ahol van autókölcsönző, mert Ő nem fog metrózni...

nos ez utóbbit Honoluluban biztosan tudom garantálni :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!