"Amúgy Edikénél festés van, azért vendégeskedik nálam 48 plusz 24 órát, azaz 3 napot." Teljesen jó, hogy ezt az utolsó szó jogán megírta Béla, mert én tutira azt hinném, nem.
A minap azaz tegnap este előre megbeszélt szándékkal Editke nálam aludt, a lakásban. Citromka úgy döntött, hogy ő is vendégszobában tölti az éjszakát Editkével. Aztán reggel a munkába indulás meghitt percinek közepette, elmesélte Editke, hogy hajnali 2-kor Citromka erősen horkolni és motyogni kezdett így az álma nem volt 100 százalékig nyugodt. Az már nekem is feltűnt ha Citrom a hátán fekszik akkor horkol, de én már hozzászoktam az atmoszférához igy nem zavar, ám ha valaki váratlanul szembesül a zajjal, az úgy járhat mint Edike. Amúgy Edikénél festés van, azért vendégeskedik nálam 48 plusz 24 órát, azaz 3 napot.
Gondolom, azért, mert ha valakinek muszáj főzni mer család vagy egyebek, ahhoz ki kell fejteni a ződborsót, ami igen hosszadalmas és szaporátlan művelet. És ha közben megkezdődik a focivébélabdarúgóvilágbajnokság, akkor beül elé a fejtési szituációval, így gyakolratilag nem marad le semmiről a páciens és egyben a gatsztronómiai műveletek is haladnak.
Nálam nemrég bejelentés nélkül c jött egy lájkóla-jellegű megfázás. Munkahelyi klímaberendezésből kifolyólag.
A megbetegedés pláne kellemetlen, ha szabadság idején nyitja rá az emberre az ajtót. Március gt mesélte a rádióban, hogy anno általános iskolás korában az egyik osztálytársának a nyári szünet első napján eltört a keze. Mikor végre levették a gipszet, másnap rozsdás szegbe lépett. Tetanusz, kórház ilyesmi, végül maradt sacc/kb 10 teljesértékű napja a szünetből.
A lájtkóla az egy könnyű betegség?? Azt hittem, hogy az egy inni való. Egyébként soha jobbkor nem jöhetett volna a nyár mint nyáron. Tényleg nagyon időszerű.
Javaslom a Mesternek a könnyű betegség elleni küzdelemhez a C vitamin mellé a fokhagymás, mézes 51 fokos, ágyas, házi pálinkát. Csodákat tud tenni. Amúgy jobbulást ! Jó szurkolást az európai focihoz!
Na, ezen kisokosodva, kiírtam az ajtómra, hogy a hapci részére legközelebb 2026-ban tartok fogadóórát. Hozzám nem fogja csak úgy ukkmukk bejelenteni magát.
Kellemetlenül megfáztam a minap, konkrétan szombat este, de maga a betegség tegnap este 16.00 és 18.30 között jelentette be magát, és azóta is tart a küzdelem a Cé Vitamin és közte. Illetve ezt kombinálom meglehetősen csípős paprikával, ami kellemetlen perceket okoz a vírusnak. Bosszankodtam is, hogy itt a nyár én meg hapci. De én úgy vagyok inkább egy gyors lefolyású nátha-megfázás minnt mondjuk egy fülgyulladás vagy mondjuk ételmérgezés. Ha már beteg az ember, az legyen könnyű betegség mint a lájtkóla. Egyébként tényleg nyár van mostmár és ez nagyon időszerű, hiszen épp nyár van. Soha jobbkor nem jöhetett volna. Mondjuk a focistáknak jó melegük lesz, mert elkezdődik az Afrikai fociidény egy csomó ország közreműködésével. Illetve a tévé is mutatja. Én személy szerint azt várom, hogy Európai focitársaság győzzön, mert európaszeretetből a saját szentem felé tartom a kezem.