Azt értem...elszakadt a váltó bovden és amíg nem érkezik meg az új addg össze lett tákolva....a fogysztás is megugrott.Utálatos egy tákolmány ez.Most vettem,de már utálom.
Köszi a válaszokat.Lehet,hogy majd bontóba keresek,mert korábban lehetett kapni gyári gumiszőnyeget.Univerzálisat vetten én is bele már többet is,de formája nem igazán passzol és miután kilyukasztom a leszorító csavarnak,pár hónap és az utasok már ki is szakítják/taxi/.Köszi mégegyszer....Kari
Sziasztok!Gyári illetve méretpontos gumiszőnyeget szeretnék venni a verdába.Márkaszervízben elméletileg van,de a gép azt írja,hogy nem szállítható.Unixnál,Bárdinál nincsen.Esetleg valakinek van ötlete?Köszi ...Kari
Egy olyan problémám akadt a Peugeot 607 esemmel ami 2002.12.31 dikei 2.2hdi hogy amikor ráteszem a gyujtást hallom a gázolajszívatyu hangját ez még normális is de amikor ráindítok uttána is hallom. eddig ezt nem csinálta mi lehet vele?? légyszí írjatok rá valamit mert nem szeretném ugy odavinni a szerelöhöz hogy én nem tudom hogy mi a baja. Válaszaitokat elöre is köszönöm.
Még egy kérdés szétesett a kulcsom kiesett a gomb a távirányítóból ha veszek egy kulcsházat azt egyszerü átrakni?? Meg csak márkaszervízben lehet kulcsotmásoltatni hozzá?? És a kulcsmásoláshoz miket kérnek el elég csak a kulcs??? válaszaitokat elöre is köszönöm.
Szia nagy valószínűséggel kiszakadt a kinyomócsapágy (itt húzó mivel ez az autó húzó kuplunggal szerelt ) tehát 99% kuplungcsere lesz a vége . Ha nincs aki megcsinálja , az adatlapomon megtalálod a számomat .
Esetleg lehet még a villa tengelye is , vagy munkahenger , de kicsi az esélye.
Tegnap reggel óta működik a lámpa,de most azt csinálja,hogy mikor a helyzetjelzőt bekapcsolom,már akkor jelzi a hibát.Mikor ráadom a városit,akkor minden világít,és eltűnik a hiba kód. :(
A jövő hetem full tele,de csütörtökökre-péntekre,kérnék egy időpontot majd.Telefonon jelentkezem.
Én eladnám...de csak azért, hogy vegyek egy újabbat!
V6, 135000km de tényleg, komplett vezérlés cserélve, full extra(automatát kivéve), sötétzöld,de teljessen le van fóliázva(carbon), cognac bőr, 17" alufelni,1.500.000Ft, gyönyörű állapotban, teljessen leszervizelve(új fékek, új katalizátor, új kipufogó, stb!
Az ár azért ennyi mert vele tényleg semmi gondod nem lesz!
Bármikor megnézheted ha érdekel, élőben hihetetlenül gyönyörű!
Xenonnál valószínű h trafó, az alkatrészeket próbáld meg bontóban beszerezni és olyannál beszerelni, aki ért hozzá, de nem szervizes. Nyíregy környékén tudok ajánlani szerlőt, olcsó, jó és megbízható.
Az autót megvenni nem volt hiba, a vételáron spórolni annál inkább.
Én 2 hónapja vettem és hogy lekopogjam egy apró hibán valaint egy irányjelző izzó cserén kívül semmi.