local75
2022.02.23
-1 0
31807
OFF:
Más is szokott úgy járni hogy ipadtől nem tud belépni?
Évek óta fennálló probléma. Nem igaz hogy nem tudják javítani..
Törölt nick
2022.02.23
0 0
31804
Amit elfelejtettem:
Graeme Dott.
Róla nem sok szó esik, pedig nagyon jó játékos, 2010-es vb-n megkockáztatom a legjobb snookert átszotta mindenki közül összességében, a második meccsén nyert 5-4-re, 0-3-ról.
Nem semmi küzdő Dott még mindig
Törölt nick
2022.02.23
0 0
31803
Én a délutáni etapból az első 3 frame-et láttam Higginséknél, ott Ford elképesztő volt.
A második szoros frame-et megnyerte, de amúgy "streamrolling" volt. Ilyen Ford általában nem a tévés asztalon mutatkozik meg.
Nem tudom mit evett ma, Ronnie pogácsája, vagy Mark Williams kebabja, de működött. :D
Más:
ahogy tegnap 2-4-ről felállva nyert 5-4-re Trump, az szintén nem volt semmi.
Ellenfele remekelt, 4-2-re vezetett, aztán Trump a semmiből jegelte az addig hibátlan ellenfelét, s lökött 3 komoly breaket.
Ronnie délután elég gyenge első 3 frame-et tolt, csodálkozok, hogy a végére odacsapott egy százast, amivel 5-1-re nyert.
Előzmény: potika (31800)
Törölt nick
2022.02.20
0 0
31789
Ha valakit érdekel, holnap 8:30-10:30 között a Players Championship döntőjét megnézheti az Eurosport1 csatornán.
Mivel az olimpia ma véget ért, így a European Masterst az Eurosport a tv-ben (is) fogja közvetíteni
Törölt nick
2022.02.17
-2 1
31786
Egy kis búlvár, hogy Ronnie O'Sullivan és Laila Rouass szakítottak, s ennyi elég innentől ez magánélet.
Azt se kellene publikálnia egyik angol sajtónak se, hogy Ronnie anyja milyen véleménnyel Laila Rouassról.
Ennyivel zárjuk is le a témát, remélem a teljesítményére ez a magánéleti történés nem lesz kihatással.
Más:
hétfő este Ronnie O'Sullivan és Nigel Bond lesz a European Mastersen.
Egész hihetetlen, hogy 1994. és 1998. között hatszor játszottak (mindig Ronnie nyert, hol 6-5-re (ilyen 4x is volt!), hol 5-0-ra), azóta egyszer se.
Erről szól a World Snooker cikkje: https://wst.tv/veteran-bond-relishes-one-more-crack-at-the-rocket/
Továbbá, hogy Stephen Hendry szerint Neil Robertson, aki a szezon játékosa, el kellene kezdenie vb-ket nyerni, minden adott lenne hozzá: https://www.eurosport.hu/snooker/stephen-hendry-szerint-a-nyerogep-neil-robertsonnak-tovabbi-vilagbajnoki-cimeket-kell-szereznie_sto8793538/story.shtml
Törölt nick
2022.02.13
-1 1
31784
Szép csendben Neil Robertson lesz a szezon játékosa.
2 pontszerzős tornasiker, egy döntő, s egy Masters.
Neil biztosra veheti, hogy a Tour Championship részvétel megvan, ami miatt még hét elején aggódhatott.
Nem látam Neilt ennyire idegesnek itt a break végén, de a kézfogásnál Hawkinsszal összemosolyyodtak.
HG.
2022.02.13
0 0
31780
Azért Robinak megvan az a különös tulajdonsága, hogy egyik napról a másikra (sőt, egyik frame-ről a másikra) "elfelejt" snookerezni.
Ha nem ez történik, akkor simán nyer.
Törölt nick
2022.02.13
0 0
31779
Sima Robertson, 10-5 vagy 10-6.
Első szakasz után 6-2-re fog vezetni (vagy 5-3).
Tegnap nem volt valami acélos Neil, szerintem sokat fog mára javulni.
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!