Vagy úgy...értem megyek és csekkolom...
Az önreklám nembüdös, nem úgy mint az öndicséret! Úgyhogy ne aggódj!:-)
asszem így egyszerűbb lesz csekkolni:-)
http://www.movinet.hu/vol10
De ha Fabrik képekre fáj a fogad, akkor azt nálam is találsz: www.extra.hu/brezol (Hogy egy kicsit magam is reklámozzam...) :)
Legyen már meg az a fránya 1000 hozzászólás, emberek!
Szivesen megtenném, ha végre felfognám, hogy kell ide képeket meg mindenféle jó dolgot beilleszteni!! De sajnos az alapján, hogy valaki leirja ide, nem értem meg. De nem csak én vagyok ilyen béna..ugye LBB?? :)
bocsesz :)
Tonex, láttuk már!? :-) (pont tegnap küldtam át neki -többek közt- ezt a képet)
Holnap indulok Tokajra, hétfőn beszámolok mindenről; már ami a FF-ot illeti... :-)
Jó, jó én hiszek mindenkinek és úgy imádom a FF-ot, ahogy van. Az más kérdés, hogy 1-2 ember nem annyira szimpi, attól függetlenül, hogy kivel mennyire aranyos, rendes, korrekt stb. De mint azt már annyian mondták "ízlések és pofonok"... Én csak leírtam a véleményemet, ha már +kérdezte vki. :-)
Tonex: Te ne védelmezzél itt senkit, hanem írj e-mailt!!! :-)
Persze, hogy meg lehet... :-) Nagyon nem szimpi a Matyi, szerintem borzasztó flegma és nagyképű arca van. A kettes számú "nemkedvencem" pedig a Levente. A többiekkel viszont tényleg semmi bajom nincs! :-)
Tonex: Most írom, majd küldöm.
Jön valaki Tokajra?
Miért nem lesznek ott az EFOTT-on? Végre agyonszervezés után eljutok valahová és nincsenek ott. Iszonyat. No, de azért lesznek ott még mások is, de jó lett volna hallani őket.
FRESHFABRIK: Vicces hangulatban telt a Freshhfabrik kora esti koncertje, révén, hogy rövidebb technikai szünetet okozott Pityesz orra, mely ugyanis eldugult, légútilag, és bizony ki kellett fújni.
De az is lehet, csak szimplán folyt; erről nem sikerült közelebbi információt szereznem. Ám az ekkor – ti. az orrfuvintás alatt – beállott csendben egyik tag se találta a szavát, így fura, zavart helyzet alakult ki.
Meg egyébként is, Pityesz kissé szétszórtnak tűnt ezen a napon, biztos elfáradt. Persze olyan nagy probléma nem volt; saját bevallása szerint is kemény, metál műsorral készültek, s ez a koncert alakulását figyelemmel kísérve helytállónak is bizonyult: a három, következő albumos szám (melyek alapvetően Drive my hand-esen szólnak), és a Nerve pörgősebb, az énekescsere óta kissé átdolgozott dalai (pl. Fight, Bankrupt, Shorty) mellett a fenti címmel jelölt album legismertebbjei csendültek fel – mély fájdalmamra a Stop! kimaradt.
Mindenesetre a közönség által felvert porfelhő méretei alapján megvalósítottnak tekinthető Pityesz koncertnyitó felszólítása: Mutassuk meg a Clawfingernek, mit tud egy magyar zenekar..! Persze azért nem olyan szinten, de lőn.
Lehet, hogy az az arc, csak nekem szimpi? :-) De 1ébként tényleg tök jó fej és aranyos... Persze nem lehet mindenkinek szimpi, én is van akit kifejezetten nem bírok a FF-ból, mint zenekar mégis szeretem őket.
Nem tudja valaki hogy a www.freshfabrik.com miért nem működik? Mondjuk a fabrik.mentha.hu-n be lehet hozni az oldalt.
Lehet hogy ez jó jel, és hamarosan frissül az oldal?
Engem spec. egyáltalán nem zavar... Szerintem ez/ő hozzá tartozik a FF-hoz, a színpadképhez, a műsorhoz, és ez így jó! Valamint nem hiszem, hogy össze kellene hasonlítani Pityeszt a Bodrogival. Tök másként pörögnek, máshogy szórakoztatják a közönséget. Ha a Pityesznek nem tetszene ez biztosan nem engedne ekkora teret neki... Nem gondolom, hogy Kid ezalatt a 3-4 szám alatt túlságosan megzavarná Pityesz "frontemberségét", még akkor sem, ha többször is konkrétan egymásba ütköztek fizikailag. :-)