Írtam már egyszer, ha egy meccsnél bundáról van szó, akkor nagyon valószínű, hogy ez nem a végeredményt jelenti.
Sokkal nagyobb pénzeket lehet keresni olyan kevésbé feltűnő fogadásokon, mint pl. több mint 1 gól születik a 15-30. perc között.....vagy több mint 4 szöglet lesz a 30. perc és a félidő között.....vagy XY játékost kiállítják....vagy a végeredmény 0-3 ÉS az első gólt xy szerzi - vagy az 1. félidő utolsó eseménye gól lesz (nem bedobás/szöglet/szabadrúgás)...
Tehát attól még, mert egy favorit csapat nyer 3-0-ra, lehet óriási bunda....és nem a győzelemért járó "vacak" 1.5-s odds miatt.
Jaratos valaki noi dolgokban...?...mar, ami az MTK noi csapatat illeti...;)
Ma lesz 1 kupameccs (visszavago) a XII. Kerulet Hegyvidek ellen, es amit nem ertek; bajnoki meccsen 03.05.-en 0:7 (hazai palyan 6:0), majd 18nap mulva ugyanott kupameccsen 3:3 (ez pl nagyon jol fizethetett...;DDD).....ha nem volt bunda, akkor mennyire vehetik komolyan a lanyok a mai meccset...?
A Csikar biztosan megvan, talán az Orth is. Nem eladó, de lemásolhatod. Elő kell keresnem, ha nem jelentkezem egy héten belül, akkor elfelejtettem, szólj rám.
Azért az 1,5 nem rossz szorzó. Ha valaki mondjuk 1000 euró kezdőtőkével indult és mindhárom meccset megjátszotta, az durván 2400 euró hasznot szedhetett ki három hét alatt. Minimálbér környékén fizetett játékosoknak ez azért annyira nem rossz. (Másnak sem. Szerintem bárki szívesen befektetne havi 300 % körüli kamatal.) Utólag persze könnyű okosnak lenni, de eredetileg túl kockázatosnak sem tűnhetett a dolog. A jétékosok tudhatták például azt, hogy eszébe sem jutott senkinek vizsgálni, mikor tavasszal sorozatosan vesztettünk jelentős előnyről, esetenként saját kapusunk nyilvávaló hathatós közreműködésével. Ezek után miért feltételezték volna, hogy egy papírforma eredményt hozó Cegléd - MTK, Barcs - Győr vagy Dunaharaszti - Kaposvárt vizsgálni fog az MLSZ? Arra meg pláne nem kellett senkinek számítania, hogy az UEFA fog ezügyben vizsgálódni.
Azt gondolom, bárki is legyen a vétkes, egyetlen csapatot sem fognak komolyan megbüntetni. Túl sok az érintett. Majd jól elkenik az egészet. Több csapatot is meg fognak büntetni egyenként egy-kétszázezer forintra. Oszt jónapot. A játékosoknak már kínosabb. Mert ha bízonyítani tudnak, azért ülni is lehet. Bár szerintem ők is meg fogják úszni némi felfüggesztettel.
Remélem a mieink nincsenek benne, bár az nem kimondottan jó jel, hogy az MTK az egyetlen csapat, amelyik mindhárom meccsnapon érintett volt.
Nem értem ezeket a fogadási botrányokat. Azt megértem, ha valami bombameglepetésre fogadnak és bejön, azzal nagyot lehet kaszálni.
Azt is megértem, hogy ha lefizetnek valakit, hogy csináljon büntetőt az utolsó negyed órában, az is szépen hozhat egy jókor megtett online fogadással.
De azt, hogy egy Eger-Honvéd meccset ahol legalább 2 góllal nyer a Honvéd azt valakinek megérje lebundázni, azt nehezen tudom elképzelni. Meccs közbeni online fogadás ilyen meccsre szerintem nincs, egyébként meg mennyi lehetett ennek az odds-a?? 1.5 ?? Érdemes emiatt lebukást/karriert/börtönt kockáztatni???
Jujj, de izgi lehet ez a fogadásosdi. Ha megígérem, hogy naponta csak egyszer pedofilozom le az összes hollandot, akkor megtanítasz a netes fogadások elképzelhetetlenül bonyolult fortélyaira?