Urak! Kézifékbovdeneket cserélt már valaki? Mennyire kell szétszedni a könyöklőt hozzá? Csavaros állítású, vagy csak beakasztós? Mekkora szívás csinálni? Bal oldali 6kattanás után kezd el fogni, a jobbos meg már 1kattanásra befog.
Ez mar döfi! Örülök,hogy pozitivan ertelmeyted (a JQA-t ennek a kib#$%~!@szott notebook billentyuzet kiosztasnak)
:-)
A gyertyakulcsban (jonnesway) az zavar, hogy egybol kiesett belole az a ragogumiszeru vacak,aminek bent kellene tartania a gyertyat a fejben,amig kihuzod a helyerol a kihajtott gyertyat....Azaz kaptal tolem egy sz@rt.....
Mindjart beszurom a wurth katalogbol fotozott kepet....nekem 1ebkent gyanus,hogy van a wurthbol hosszu szaru kivitel is....
Kamasa itthon eleg maceras beszerezni, az osztrak kollegaimat inkabb nem kevernem bele.... lehet, hogy karacsonyra hoz neked egy kamasat a mikulas :-)
Jajj nehogy azt hidjétek, hogy balhét akarok :D Vicces srác vagyok én is amúgy csak nem biztos hogy ez jött le az irásból :D na de tényleg OFF. Ha csütörtökig nem oldom meg akkor mindenképp írok. Szerintem akkor is ha megoldódott :D
Ne vedd tul komolyan, eloben nem ilyen negativ....
Ha, mondom, ha, addig nincs jobb alternativa, csutortokon jarok BP-en. Konkretan a pesti oldalon (is).
Ha tudunk egyeztetni, viszem a diag izet es diagolunk 1 jot...Tegyem hozza, mukedvelo amatorkent, kb. segghuje vagyok hozza...de , talan a lelkesedes is szamit valamit.