"A Solaris utódzenekaraként alakult meg 2007 májusában a Solaris Fusion együttes Gömör László és Pócs Tamás résztvételével."
Szia -Fu-,
A wikipédián én a fenti mondatot olvastam, ami annyit jelent (és akkor itt had igazítsak ki sok-sok félreértést), hogy utódzenekar alakult. A Solaris Fusion nem Solaris. Nevében ugyan jelzi, hogy a koncerteken Solaris számokat IS játszik, de szándékai szerint továbbviszi a Solaris hagyományait és követi a Solaris által megalapított stílust! A Solaris Fusion egy újonnan alakult csapat, amelyben a "csak" a basszusgitáros és a dobos azonos a Solariséval.
Ha élőben újra Solaris zenét szeretnél hallani, akkor keresd a Solaris Fusion-t.
Sziasztok, most olvasom a wikipedián, hogy a Solaris újra működik? A honlapon 2006 áprilisára van utoljára koncert kiírva. Lehet őket még hallani élőben valahol? Vagy most már kizárólag Amerikában játszanak?
És akkor költözhetünk is: vegyünk lakást a Solaris City-ben (Budaörsön) és első berendezési tárgynak máris megvehetjük a Solaris CD-tartó-t, majd beletehetjük Solaris relikviáinkat, amelyek sora hamarosan gyarapodni fog :o)
....Remélhetőleg a "Solarista-családfa" hangzóanyagaival és látnivalóival hamarost megtelnek! ....Azért a három tároló, töretlen optimizmusra utal! :)))
Sztem arról van szó, hogy Gellért Gábor nem árulja el az Első Emelet milyen korszakairól lesz szó az Első Emeletes műsorban, viszont a Solarisra vonatkozó megjegyzés azt sugallja, hogy a kélsőbbiekben lesz Solarist bemutató műsor.
minden rosszban van valami jó, ma kiderült számomra hogy a decemberi koncert 17:30kor kezdodik. igy nem fog utkozni a masik aznapi koncertemmel igy tudok menni :)