Én is egy filmcímet keresek. A film arról szól, hogy a második világháboruban egy testvérpár szüleit megölik a németek, vagy bújdosnak. A fiú és a lány szétválnk. Késöbb a lány a testvérét kesesi, akit végül egy elmegyógyintézetben talál meg.
Sziasztok! Remélem itt valaki meg tudja nekem mondani, melyik az a film, ami az F18as repülőgép kifejlesztéséről szól. Gyerekfejjel láttam anno, és az rémlik belőle, hogy sehogy sem találják meg, hogyan tudnák igazán áramvonalassá tenni a géptörzset, és valami véletlen folytán egy koca colás üveg lett a megoldás.... Már több éve keresem ezt a filmet, de szinte még senki sem hallott erről...
Sziasztok!Egy újabb filmet keresnék, a története az, hogy egy szigeten reked pár ember, miközben valami világháborús japán kincset keresnek. Megtalálják egy japán pilóta csontvázát, az egyik csaj elolvassa a naplóját, megtanul vívni a kardjávalA kincskeresők vezetője asszem dolph lundgren, de az ő filmjei közt nem találtam meg.Közben a rosszfiúk is megérkeznek, elkezdik üldözni a szigten rekedteket, a kardos csajszi egy párat lehentel közülük, az egyik rosszfiú pedig úgy hal meg, hogy beleesik egy verembe, amikor az aranyért nyúl.tudom, hogy nem sok, de hátha beugrik valakinek.
Sziasztok! Kb. 11 éve láttam egy filmet, talán Párizsban játszódott, valami ágrólszakadtak (ketten vag hárman) akartak volna hazamenni az országukba, valamerre Kelet-Európába, de amikor a papírjaikat akarták intézni a francia hatóságoknál, kiderült, hogy az országuk nem is létezik. Csórikám meg szenvedtek a honvágytól, és kétségbe voltak esve, hogy az országuk eltűnt. Egy francia nőnél leltek otthonra, ott búslakodtak...
Már a végére sem emlékszem, nemhogy a film címére, de szeretném újra látni.
Sziasztok! Egy Franciaországban, a német megszállás alatt játszódó filmet keresek. Van már 15 éve is, hogy ezt a részletet láttam belőle. Egy zongorista lány családjához német tiszteket szállásoltak el. Az egyik hiába kérte a lányt, az a megszállóknak nem játszott. Az ellenállók aláaknázták a németek autóját. A lány nem akart szólni annak a tisztnek, de akkor váratlanul elkezdett zongorázni. A katona meglepődött, és a társait előre küldte, akik fölrobbantak az autóban. Ráismer valaki ez alapján? Mi a címe? Le tudom tölteni? Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!
A film elején meghal az anyjuk és nem akar a fiú állami gondozásba adni a tesóit, de még nem nagykorú,hogy örökbe fogadhassa a kistestvéreit. Így megszöknek, az anyjuk autójával és elindulnak a nagybácsikájukhoz. Útközben motelban szállnak meg, meg a kis pénzükből néhány hamburgert vesznek. a gyámhatóság meg a rendőrök keresik őket, de végül csak odaérnek, de címet nem tudok. repülővel száll le a nagybátyjuk az országútra ilyesmi rémlik.
Sziasztok! Két filmet is keresek, mindegyiket a 90-es években láttam. Az egyik filmben a fiú örököl a rokonától egy területet, ahol aztán sikeres síparadicsomot fognak üzemeltetni. A másik filmben balettozik a "nagy Voláré", valamint van egy szereplő aki az aktatáskájából pakol ki mindenfélét:számítógép, asztal, szék... Előre is köszi a segítséget
Az Életfogytiglan c. sorozatot keresem (egyebek közt Anthony Perkins is játszott benne). VHS-n nekem megvolt a teljes sorozat (5 vagy 6 rész), de a befejező részt sikerült elhagynom, tehát elég lenne az is.
Egy klasszikus filmnek a címére lennék kíváncsi. Már évekkel ezelőtt, kb. 90-ev évek végén láttam TV-ben. Amire emlékszem belőle.
Egy gazdag fiatal nő, akiről azt tartották, hogy a legcsinosabb, elszegődik egy másik gazdag családhoz cselédnek v. felolvasónak. Persze itt a jóképű úrral egymásba szeretnek. Aki kerüli a kapcsolatokat, mert az apja örült és azt hiszi, hogy ő is örökölte. De kiderül, hogy nem az az apja akit eddig hitt. Lehet, hogy nem pontos a leírásom már nagyon régen láttam.
Ha ugyanolyan szórakoztató lesz akkor jár érte akár mind a 10 is, bár baromira örülnék, ha sikerülne előkaparnia valakinek, hogy mi volt ez a film mert nagyon vicces volt.
valami kutató, antropológus talán pszichedelikus élményeket előidéző nem emlékszem mit kutat, pszichedelikus utazásokat ki is próbálja, valamilyen fém konténerbe mászik bele, amire az ajtót rácsukják ...
aztán átalakul valami agresszív ősemberré, vagy emberszabásúvá
Főszereplők: Egy Külvárosi családanya aki teljesen véletlenül mindíg megöl valakit, majd a holttesteket próbálja rejtegetni, később pedig amikor elfogy az üres szekrény a lakásban, elkezdi ipari méretben ledarálni a hullákat ami miatt egyre több fagyasztót kell vennie és a környék kutyái egyre jobban kedvelik.
Az autópályás gyilkos aki sorozatgyilkol az autópályán ésnem túl nagy meglepetésre idővel a hölgy áldozatává válik.
Egy szomszéd aki rájön, hogy az anyuka annak idején ribi volt és talán meg is zsarolja (természetesen ő is meghal ilyen-olyan körülmények között).
Valamint egy rendkívüli módon gyanakvó rendőr aki természetesen nem tudja az anyukát elkapni, viszont cserébe 10szer annyi bajba kerül, mint az igazgató a ferris bueller's day off-ban.
Vagy 5 éve láttam egész véletlenül tv-ben és a könnyem potyogott a röhögéstől.
Keresek egy filmet, amit még gyermekkoromban láttam, de nem emlékszem a címére. A II. világháború alatt játszódik egy pesti (?) bérházban, gyerekek a főszereplők, akik állandóan gombfociznak, majd jön a gestapo és elvisz valakit. Valami lichthofra emlékszem még halványan....és ennyi. Tud valaki segíteni?