A fő probléma az, hogy az alcsútti szép csendben bekebelezi egész Ejrópát.
Egy nagy termőterület Székelyföldön, egy hatalmas lakóház Párizsban, klinika Ausztriában, 36 (?) ingatlan Magyarországon-no, meg a Tokaj-hegyvidék; jut eszembe-, plussz ki tudja még, mik fognak kiderülni ezek után...
Ez miért baj? Rendberakják és ettől még lehet X ember számára szimpatikus Minelnök.
Fő hogy soha nem hazudik.
Leginkább meg kellene tőle ezt kérdezni és akkor rögvest kiderülne az igazság. Nem olyan Ő aki nem bontja ki teljesen, vagy nem válaszol egyenesen a kérdésekre.
Ez az egész az szdsz rögeszméje volt. Az emberek - enberek ha így jobb - nem kértek belőle. A szocik sem kértek belőle, de a koalíciós partnerrel kötött alku miatt támogatták (mondjuk az hülyeség volt, hogy úgy tettek, mintha soha nem is kartak volna mást).
Ehhez képest a választók - az arányokból adódóan a szocik is - szépen jelezték, hogy nem kérnek ebből az átalakításból.
Az egész mögött álló szdsz egyik prominsének nyilván kevésbé disszonáns a miniszterelnököt köpködnie (akivel bizonyára volt némi konfliktusa), mint beismerni: az emberek MINKET (szdsz) küldtek el a pcsába, az ötleteinkkel együtt.
Ahhoz képest, hogy csak kéttucat ember olvassa (szerinted) ezt a topikot, és ezek csak balos és jobbos droidok (szerinted) elég nagy jelentőséget tulajdonítasz neki, már a topikbéli hsz-aid számát tekintve. Olyan nevetségesek vagytok, ti jobbosdroidok, ahogy idejöttök elsírni a bánatotokat, hogy már megint bántsák az igazmondót.:)) (tudom, nincs ilyen bánat, de vmiért mégiscsak idejössz rinyálni)
nem egészen értem a gondolatmenetet a pontos fogalmazásról.
fletó magyarázta a tévében, hogy "az enberek azt mondták, nem akarunk 300 ft-ot fizetni"
horn gábor a tévét nézve: "nem azt mondták feri. azt mondták, hogy menj a picsába. valljuk be."
természetesen lehet ezt úgy értelmezni, hogy horn gábor pontatlanul fogalmazott, és valójában azt akarta mondani, hogy "az enberek azt mondták, nem akarunk 300 ft-ot fizetni", nyitott vagyok egy logikus a levezetésre.
Horn Gábor sehol és soha nem tanulta sem iskolán, sem tanfolyamon a legpontosabb fogalmazást. Akkor miért is pont ő, és nem én, aki szintén nem tanultam, viszont ugyanannyi fejem van, mint neki, és nem is rosszabb az övénél?
Te honnan vetted a képességet, hogy mások helyett is döntsél pontosság dolgában? Szerintem nem jól tudod, látod.
Ezt a fidesz kéderek, és az szdsz káderek egyaránt szeretnék így látni. Tévednek, bár nyilván kellemetlen szembe nézni vele.
Persze biztos benne volt ez is, de csak kisebb részt. Szerintem ez igenis a 300 ft-okról szólt. Az index címlapja szerint van 3000000 olyan polgártárs, akinek az ilyen is számít. Na az nem kevés. Nekik Fletó, az Orbán, meg a Kóka, meg mind elmehet ugyanoda...
Persze, hogy marhaság. Ha kamionszám lenne is pénzem, és mezőgazdasági területet vennék, azt nem az arra kevéssé alkalmas Erdély, főleg nem a Hargita lábánál elterülő vidéken fektetném be.
Akkor már inkább Magyarországon, Hegyalján, Kisalföldön, de méginkább Toscánában egy dúsan termő vidéken.
A fenét: az a helyzet, hogy ferike nemhogy földet nem vesz, de még a képét se meri Erdélybe dugni. Amúgy amikor megvizipisztolyozták a bohócot, akkor Viktor is azt mondta, hogy ezzel nem jó szórakozni. (Az ürge egyébként angoltanárnak álcázott bolsi kém vót.)