Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Hali! Látom gondotok van a telefonkönyv áttöltéssel.Én most vettem egy C720-ast,és minden gond nélkül sikerült.A telóm Sony Ericsson Z600.Úgylátszik,megszerették egymást. :)
Gratula , jó ezt hallani, hogy a francia autó se fogta meg. Mert a francia szélvédőgyártás eddig kifogott az ilyen készülékeken.
A telefonkönyvhöz gratulálok, Te mázlista.... szerintem Te vagy eddig az egyedüli, javaslom, hogy akinek sikerült nem sikerült ha gondoljátok irjátok meg a telefont.
Nekem Nokia 6230i a "tettes"!Könyörgöm az egyik leggyakoribb telefontípus napjainkban! Hát egy biztos, az angol utcát a térképen skubizom meg a gps navigálás helyett!!:-)Hétfőn viszem akkor én is újraéleszteni.Neked mit mondtak ott kell hagyni erre a mókára, vagy megvárható?Vagy esetleg mondtak valami bővebbet?Direkt nem vettem mindenféle márkátlan szerkentyűt,nehogy megjárjam egy kiforrotlanságból adódó hibával...nesze neked!:-)
Ne kísérletezz, nem fog sikerülni. Ma beszéltem LCP-vel, fel kell vinnem a cuccot, és tolnak rá egy újabb ROM-ot, meg MioMap-et. Otthon sajna nem tudod megcsinálni. Csa tudnám, mi a különbség a Nokia6280 és 6288 között... egyikkel siker, másikkal kasza. Na erre varjunk gombot.
Hát, akkor ezek szerint én vagyok a mázlista, de nekem csont nélkül átmásolta a telefonkönyv tartalmát kékfogon a C520. Átmentek a telefon memóriában lévő névjegyek is, és a SIM kártyán lévők is. Mondjuk ennek annyira nem örültem...Volt vele egy kis meló, mire kitöröltem az összes duplikációt...
Viszont most remekül tárcsáz mindent, odanavigál a névjegykártyákban megadott címekre, szóval szavam sem lehet. Ja, a telefon egy Nokia 6288. Telefonálni három különböző készülékhez csatlakoztatva is próbáltuk (két Nokia és egy Motorola), és teljesen használható. Én is voltam a vonal másik végén, és nem volt zavaró a háttérhang.
Az is igaz, hogy egy Picassoban, a tükör alatt van a készülék. A GPS antenna pedig tényleg zseniális, semmi idő alatt megtalálja a Picassoban is a műholdakat. Nem igazán zavarja a fémgőzölt szélvédő... A vasbeton irodában sem nagyon talál más navigációs eszköz műholdat, de a C520 itt sem jön zavarba...
Torinóba gond nélkül kinavigált, az egyetlen furcsaság az volt, hogy más utat tervezett kifelé és hazafelé. Mindkét alkalommal "leggyorsabb" opcióval kértük a tervezést...
Tudod, az emberek többsége mán csak ilyen... Sokan írták itt, hogy nem megy, fagy, és még többen ezek után, hogy tényleg... ergo annak ellenére kipróbálták, hogy más már leírta, nem műxik.
Nincs nekem semmi bajom a Mio-val, mint írtam, nagyszerű a cucc. De ne legyek felháborodva, mert egy 100 ezres cucc nem műxik úgy, ahogy leírják? Hibás darab mindig van egy szériában, ezzel nincs is baj, csak akkor ha pont Te fogod ki. Sajnos én pont kifogtam egyet. Vagy másképp álltak a csillagok, amikor megpróbáltam az áttöltést, ki tudja?
A boltban beszéltem az eladóval, cserélik, csak sajnos most nincs náluk. Keddre igérték, hogy jön. Még jó, hogy rendes a srác, modhatta volna azt is, hogy bocsesz, de már kicsúsztam a 3 napból...
Próbaképp még írtam a hibáról az LCP-nek, meg a Mio-nak is, meglátjuk, mit válaszolnak.
Össze sem lehet hasonlítani a kissebb képernyővel rendelkező, tipusokkal
Kollégámnak van egy Acer a gép akkor mint az én képernyőm :))) (2,8" vs 4,3" azért az nem semmi)
Elözőleg volt egy N520-asom az se volt rossz, de a GPS-t össze se lehet hasonlitani a C520-al.
Én mondjuk azt is meg ezt is csak navira vettem, de arra tökéletes, nem tudom hogy nektek hogy van de az enyim hihetetlenül gyorsan talál holdat poziciot. Szabadtéren max 1 perc de akkor már sokat mondtam, fenn az irodában ablak mellett kb 3 perc :)))
Kihangositonak nem használtam.
Neked jó? csak olvastam, hogy a másik oldal visszahngosnak hallja.....
Á dehogyis, szuper egyébként kifogott egy rosszat.
Navira is tökéletes, kihangosítóként is. Össze sem lehet hasonlítani a kissebb képernyővel rendelkező, tipusokkal. Nekem Acer N35 volt, nagy hasznát vettem annak is de mikor kipróbáltam mellette a C720 -t ég és föld volt a különbség.
Jó, összetévesztettelek, de ez a valóság. Biztos ujratelepítik, de homokóra közben kikapcsolni nem illik--:)
A telefonkönyv áttöltés valóban nem megy, ami kell, kézzel beírható, de amúgy meg úgyis telefonról indítok hívást, fogadni, meg autmatikusan lehet vele. A navigálás, amiért vettem, viszont hibátlanul működik. Ha megcsinálják, fogod szeretni.Sok sikert.
Ahogy a korábbi hozzászólások mutatják, nem nagyon van olyan, akinek sikerült volna áttölteni a telefonkönyvet bluetooth kapcsolaton keresztül.
Nem kárörvendek rajtad, de miért gondoltad ezek után, hogy neked majd sikerül. Mások rossz tapasztalataiból miért nem tanul az ember?
Sajnos ahány telefon annyiféle rendszer, ezt nem tudták megfelelően megcsinálni a Mio-nál. Valószínűleg már dolgoznak a hiba kijavításán.
Viszont kicsit kétkedve olvasom, hogy csak ez Nálad ilyen problémát okozott. Sima újratelepítéssel egy Windowsos számítógépet is műköködére lehet bírni.Már ha nincs hardveres hiba. Lehet, hogy a Te 520- sod hibás sajna előfordul a legjobb márkáknál is.Viszont akkor ki fogják cserélni.Pech, hogy pont Neked jutott ez a példány.
Azért nem teljesen van így. Ezt a funkciót a user manual szerint is támogatja a kütyü, és ennek ellenére úgy hazavágja, hogy még a MioMap DVD-n lévő "program újratelepítése" funkcióval sem tudtam megoldani. Ez az, ami egy nagy parasztvakítás, hogy úgy kiadják a kütyüt, hogy nem tesztelik le előtte mindazt, amit elvileg tudnia kellene. És nem egy eldugott, mindenféle hekkelés után előkapart funkcióról van szó! Ahogy a korábbi hozzászólások mutatják, nem nagyon van olyan, akinek sikerült volna áttölteni a telefonkönyvet bluetooth kapcsolaton keresztül. De legalább az ő kütyüjük nem vesztette el a fő funkcióját (navigáció), ellenben nekem teljesen hazavágta ezt a részét. Aztán lehet, hogy a szervízben kb. 1 perc alatt javítják a dolgot, de pl. ha holnap utaznék külföldre, és pont ezért vettem volna a Mio-t, akkor nem tudom, mi a frászt kezdhetnék hirtelen. Még jó, hogy csak egy hónap múlva megyünk a párommal Romániába... És még1x mondom, nem hekkeltem semmit, csak használni szerettem volna az egyik funkcióját... Na ezért vagyok ideges.