bone: koszi! 1 kotetes? mert akkor kurva nagyot emeltek animusek :( ja, es gratula a teljes kollekciohoz! de vajh megvannak-e az alabbiak: sotet szerelem, isten hozott a majomhazban, legendak, lopakodo arnyak? he? :)))
tns: koszi! egyebkent a szeme sarkabol olyat kapott... a futo pillanat, ami munkacim volt, nekem speciel jobban tetszett.
Hát az az igazság, hogy elb@sztam a rendelést, mert egy Libri-Alexandra komobót alkalmaztam. :) Utólag jöttem rá, hogy lett volna a legolcsóbb, de már mindegy. Az Alexandra olcsóbb, mint a Libri. A könyvekből 5% helyett 15-öt engednek, 10.000 ft felett nincs postaköltség, és a postakölcségük is kb. a fele a librinek... öö.. igen. :)
Meg akartam venni az ST1-et az Alexandrában(Eurocenter - Bécsi út), de nem volt... viszont vettem Playboy-t, ha valakit érdekel még volt ott egy, de elég rossz állapotban. Legendákból egy jópár volt még ott.
Koontz Végitéletének eredeti címe The Servants of Twilight. Nem tudom mit csinálnak az Animusnál, de hogy sosem az eredetihez h? magyar címet kapnak a Koontz könyvei az biztos.
Sry, bővebbet nemtok. Nem is emléxem hol láttam, ma voltam pár könyvesboltban...várj csak: áhh sorry télleg nem jut eszembe.
De valszeg új volt mert nem antikváriumban láttam!
tamas: meglepne, ha egy legendak kaliberu konyvet talalnal antikvariumban (hardcover, nagyalaku, dizajnos, draga, mittudomen, playboy detto). sajna ez igaz a mobius kiado konyveire is, pedig azok zsebkonyv meretuek es puhafedeluek - pedig annyira kene a viszlat es kosz a halakat 2. kiadasa :( a dark love, nekem antikbol lett meg, a strand detto - multkor is lattam 800 ft korul.
bone: tenyleg lattal vegitelet cimu koontz-konyvet? valami bovebbet tudsz rola? egy eredeti cim es egy ar erdekelne konkretan. tegnap voltam konyvesboltban es nem lattam uj koontz-ot.
Nahát, milyen figyelmetlenül olvassák egyeseket a topikokat... :)
Pár hozzászólással ezelőtt le is írtam, hogy a második kötetben találtam egy bakit, menj vissza és olvasd el, nem írom le újra. Amúgy tényleg el van rontva a gerinc, de csak azért olyan gondolom, hogy normálisan kiférjenek a címek. :)
Most kezdtem a 3. kötetet.
Worm, megkaptad végülis a ST könyveket? Aszontad múltkor, hogy neten megrendelted......ha igen: észrevetted a "bug"-ot a könyvek gerincén? (ha még emléxel mit mondtam)
Ma egy könyvesnél láttam egy Koontz könyvet, a címe: Végítélet.
Khm.
A 70-ik oldalnál még én is reménykedtem, de utána ugyanaz megy még vagy 400 oldalig, az ember már várja, hogy vajon mi lesz a vég a megoldás, és úgy az uccsó pár oldalig kell várni a szerintem közepes befejezésre. Amúgy azér vannak benne jó jelenetek. Viszont valami jó Dickenst tudtok ajánlani?
Tns: igen, nagyon szépen megköszönném... de milyen formában van meg: fájl or könyv? Ha fájl akkor légyszi a cfc@mailbox.hu címre küldd el! Köszi!
Dohi: mindegy, azért köszi, hogy megpróbáltad.
Egyébként a Legendákat egy éven keresztül minden nap néztem három antikváriumban (Miközben kerestem a hiányzó Agatha Christieket), de sehol nem lehetett kapni... így igaz ez a Playboyra, a Sötét szerelemre, valamint a vilgnagy strandra!
zsanna: aha, en is kezdek ezen velemeny fele hajlani. fantasztikus egy konyv :)
tamas: tenyleg nem fog menni, bocsi! a little sisters viszont benne van a legends novellaskotetben, amit a szukits termeszetesen 2 kotetben hozott ki - keresd az elso kotetet!
Dohi: Tudom, hogy marha nehéz sorrendbe tenni őket, de azért az érzés felbecsülhetetlen... ezért ha meg tudod tenni, akkor prósza meg 1-10ig, szerintem sikerülni fog! :-)
Egyébként ha kell valakinek a Six Stories bármelyik regénye angolul az szóljon !
Most éppen a The Road Virus Heads North, az Everything's Eventual, The Death of Jack Hamilton, All that you Love Carried Away, You can only say what is in French, In the Deathroom, 1408, és a Little Sisters of Eluria novellákat keresem a neten, kevés sikerrel... (Ha valaki tud segíteni, akkor szóljon! Ha valaminek a cimet elírtam volna, akkor ezer bocsi, de fejből még nem tudom pontosan)
áááá iffy már mindent többször olvasott.:O)) a holtsáv télleg jó, de mivel valamit le kellett vennem a polcról (nem akartam má megint a harry pottert.:O))) igy egymagam választottam.
tóparti kisértetek.
iffy: szerintem valami olyat olvass tole, amit meg nem ;) de ha nem kinget, akkor olvass velem 22-es csapdajat! most jarok a 70. oldal korul es nagyon tetszik.
tamas: az autopsy room magyar cime lehetne 'a negyes szamu boncterem', vagy valami hasonlo. a kedvenc kingek (mert gondolom, ezt szeretned tudni :)) csak ugy, ahogy eszembe jutottak, ugy-ahogy sorrend, de nehez... az elso pl. tuti, hogy nem a kedvencem, mert olyan nincs. szoval inkabb a 10 legjobb king szerintem: salem's lot, the dead zone, firestarter, christine, thinner, pet sematary, misery, the dark half, it, the green mile. mondjuk...
citrom: gerald's game, needful things, dark tower 1.