Latjatok pontosan ezert szeretem egyre kevesbe Ronnie-t! Mert ha jol megy neki a jatek, akkor total unalmassa tudja tenni az egesz versenyt, mint most is lathattuk. Egy jo formaban levo Higginsnek eselye sem volt ellene. Pedig o se nagyon hibazgatott, maximum olyat, hogy nem tudta szetugrasztani a pirosakat... De azellen nem tudott mit tenni, hogy Ronnie az utolso frame-ekben egyaltalan nem rontott!
Tulajdonképpen ez a meccs is lehetett volna szoros, a 9. és 10. frame is Higgins breakekkel indult és megoldhatóak voltak (optimális esetben 5-5 :). Csak úgy lehet Ronniet elbizonytalanítani, ha az ellenfél az ilyeneket megoldja. 7-3 óta már egyértelmű a dolog. Ha játszhat nyugodtan, megállíthatatlan.
Elkeserítő, hogy John a jobbnál jobb lehetőségeiből sem tudod frame-winning breaket csinálni. Hiába magas nála is a pot success, fontos szituációkban ront. Ronnie már megint 95% fölött, hüm.
Tudok angolul valamennyire, nem is ez zavar. Csak mégis jó lenne mondjuk Knézy Jenőt hallgatni magyarul. Szórakoztatóbb a hangja az angol "motyogásnál"!
Knézy Jenő megfelelne kommentátornak. Szerintem. A tour de france közvetítéseken is jól elvan Sipivel :) Ketten együtt királyak. De egyedül is megfelelne.
Nagyon szeretem őt, de a többieket is. Szabó Gábor is elég jó.