Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Ez egész egyszerűen nem igaz: Cyanne-nak szólt a kérdés, egy másik topikban szereplő hsz-ével kapcsolatban. És a témából is -ha már az eltelt időből nem- egyértelmű volt, h egy új felvetés. Nyilván ezért nyomtam új hsz-t, és nem választ. És akkor jött az offos kötözködéssel. És röhej, h még nekem kell magyarázkodni...
A mai meccset ebben a topikban te kezdted a (122) hsz beírásával, amivel orlanda beírására reflektáltál. A kérdésedre végül már megkaptad te is a választ a visszaeresztéssel és a javaslatommal.
Azért érdekes jelenség, h én kerülök tiltásra, mert vki topikokon keresztül belém köt, a kötekedő meg nem. Azért érdekes jelenség, h beírok eyg teljesen on hsz-t egy topikba, erre jön vki -vki más, mint akihez a hsz szól-, beleköt és offol -ebben a topikban is, és megintcsak az én hsz-em kerül törlésre, mielőtt még az olvasná, akitől kérdeztem (és természetesen azért ott, mert ott on a téma, és nem egy másik topikban). Azért nyugodtan megemlíthetted volna, h nem válaszoltam. Mint ahogy magamtól nem si szólok hozzá, és már az is unalmas, h folyamatosan kötekszik és oylat próbál a számba adni, amit nem mondtam. Tudom, h az MM értelmében írhat majdnem bmit, de azért nem ártana néha, ha az igazság is kiderülne.
Két órával ezelőtt még kérdezni akartam, h miért van ez így, most már mást kérdeznék.
Nekem nem szokott elszakadni. Ha úgy flémelitek körbe az SOS/Egészségügyet mint ahogy a HUSZ-ban egyesek topikokon átívelően turbékolják végig a napot, akkor annak nem lesz jó vége. Ha harcolni akartok, akkor nyissatok magatoknak egy topikot és elintézem, hogy a Cseszd le az előtted szólót!! topik mellé kerüljön, hasonló játékszabályokkal.
Pirossal, nagybetűkkel, (állitolag van olyan böngésző, ahol villog is) van írva, hogy itt nincs társalgási modi. Nyilván a társalgási moditopikban vannak, de ott sem 7/24 a szolgálat.
Szeretném kitöröltetni ezt a nikkemet, amin írok. Oka: elég volt belőle. Nem tudom, hogyan kell ezt intézni, de döntésem végleges. Örülnék neki, ha nyoma sem maradna. :-)
A topik: Méregtelenítés,tanácsokat bitte! Pl. ez a hsz, meg ez, és ez is (415-417). És folyton gyünnek, van oylan, amit sokadszorra nyomnak be újabb és újabb variációban, meg már kisdoktorit is nyomnak oda, és úgy bigygesztik uazt a linket...