tns: a tgm-eket ujonnan szeretned? az erdekes lesz, ugyhogy nem ertem, miert nem vetted meg azt a kettot...
tamas: nem hallottam, de nem is kulonosebben erdekel :)
bone: na igen, de ennek erdekessege, hogy a playboyban meg the word processor cimen futott, es kesobb lett belole word processor of the gods, tovabba nem az forditotta, aki a vnagy strandot - egyebkent meg a skeleton crew-ban van a novella, nem a night shiftben :)
Télleg Dohi!
Láttam egyik könyvesnél azt a Playboy kötetet (amiben tod 1 SK novella van) és el is döntöttem hogy a franc fogja megvenni mert benne az Istenek szövegszerkesztője c novella van ami már asszem a Világnagy Strandban benne van ergo nem fogok kiadni ennyi pénzt feleslegesen!!
TnS: huhh, jó kérdés van egy rakat; megpróbálom fejből... pontosan...
- Asszem a József körúton a blaha és a nyugati között van egy egész jó, de hogy pontosan hol, arra már nem emlékszem....
- akkor a nyugatitól (ismét), ha elindulsz gyalog a deák tér felé, jobb oldalon, nagyjából az aray jános utcai metró környékén van egy (itt vettem a setét torny I-et), nahh és itt láttam 1 hónapja 2 példányban a halálsoron 1-6
- a nyugati tértől (Megen) a duna felé indulva kb. a jászai mari térnél van még egy fasza (itt egy alig látott agatha christie-t tudtam megvenni, de volt SK is dögivel)
- akkor a lehel téren van egy rakat könyvesbolt ahol tucatszámra vannak leárazott dean r. koontzok, hogy king van-e, azt nem tduom, de angolul biztosan!
- Újpest központhoz közel, a duna felé indulva is van egy jó... bár nehéz átkutatni a helyiséget
na ennyi hirtelenjében, köszi az infót a letöltéssel kapcs.ű
Dohi: hallotad hogy a Children of the Corn 7 a befejező rész... (biztosan tudod...)
em: udv a topicban! :) a desperation nem rossz, vannak benne klassz reszek, de osszessegeben nekem nem igazan jott be. a baratnomnek viszont tetszett :)
tns: en a listadrol leginkabb a tgm 1-6-ra vetnek keresztet... strandot lattam par honapja 800-ert. en anno 300 korulert vettem :)
sziasztok!
gondoltam irok ebbe a topikba, mert ugy altalaban szeretem s. king konyveit... azonban: legutobb a "desperation" c. konyvet olvastam tole.. hat, az valami katasztrofa volt! 700 oldalon keresztul alig volt benne valami tortenes, tele volt leiro reszekkel, ami ugy a 300. oldal kornyeken mar kezd erosen unalmas lenni.... de ugye azert megiscsak kivancsi az ember a konyv vegere is, ezert vegigragtam magam en is rajta... ahhoz kepest, hogy az egesz konyvben minden tul volt magyarazva, a vegen nyitva hagyott 1-2 megvalaszolatlan kerdest, ami felettebb idegesito volt....
a kerdesem az lenne, hogy nektek mi a velemenyetek errol a regenyrol?? olvastatok?? csak nekem nem tetszett, vagy esetleg nektek sem?
nekem tetszenek. én inkább ilyen novellás tipusa vagyok kingnek... meg aztán mig elutaztam a metrón a-ból b-be pont kiolvastam egyet, és nem kellett félbehagyni a legjobb résznél.:O))
na hát akkor ki nem hagyom, hogy ne tudd meg.:O))
bejöttem szépen és kérni akartam egy másolatot itten valakitől, mert tudtam hogy csak galaktikások kapták anno meg, igy kevés van és hiánycikk. na erre megérkezett kedves Midaga barátom, akit eccer kisegitettem egy kukacos kazettával, és felajánlotta a polcán porosodó példányát. én meg nagylelküen megszabaditottam tőle.:o)))
azóta már kiolvastam egy párszor.
TnS: ha pesti vagy akkor tudok néhány jó könyvesboltot, ill. antikváriumot ajánlani: De arra vigyázz, hogy a Sárkány szeme nincs Európánál.... Továbbá szeretnélek kérni újból arra, hogyha megtennéd küldd el a Blue Air Compressor-t is, és ha tudsz segíts légyszi abban, hogy a neten hol lehet ezeket fellelni, mert én csak a Killert találtam meg! Köszi
Egyébként a legjobb antikváriumok:
-Nyugati aluljáró: Eiffel
-Deák Tér: Biblioteka
-Keleti pu.: ahol a jegyeket lehet venni
meg még sokan...
én pl. majd nem 60 könyvet vettem már a nyugatinál, minden nap van új SK könyv is!
Egyébként a Tűzgyújtót kiadták az Európánál újra
Hát azt, hogy aza amerikaiaknak miért tetszett a Bilincsben azt nem tudom, nekem a vége tetszett, mikor kiderült minden, az elég furcsa és meglepő volt, meg jó volt a legeslegvégén a bírósági tárgyalásos résznél az a poén. Ez a könyv kicsit hasonlít egyébként a Tom Gordonra, mármint az eleje, hogy egyedül egy ember, többnyire a sors kezében, stb... Miért te mint nem amerikai, neked nem tetszett???
Nekem ezek kellenenek, ha valaki latja ezek kozul valamelyiket konyvesboltba, azt feltetlen szoljon nekem, nagyon megkoszonnem. Csak Europa kiados verzio erdekel. :)
A sarkany szeme
A talizman
A remkoppantok
Halalos arnyek
Hasznos holmik
Bilincsben
A ket Rose
A halalsoron 1-6
Remulet a sivatagban
Toparti kisertetek
Sorvadj el !
Setet torony 1
Vilagnagy strand
Remalmok es lidercek
Titkos ablak, titkos kert
A napkutya
Gondolom az utolso negyre nem sok esely van hogy megkapjam. :(
Nos, ha valakinek esetleg gépen van skeleton crew-ja angolul az szóljon, legyen oly' kedves....
vagy a következő short sztori megvan fájlban:
- The Death of Jack Hamilton
- All that you Love will be Carried Away
- You can only say what is in French
- Everything's Eventual
- In the Deathroom
- 1408
- Blue Air Compressor
- meg sok meg nem kiadott stephen king kisregény
Köszi