Keresés

Részletes keresés

hunserv Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1346
Hja, egyik GRP-m 2000-es a masik 2001-es, pl a satorvasak alakja eltero, mig a 2000-esen olyan, amilyennek lennie kell, addig a 2001-esen a belso iv nincs rendesen kidolgozva, hanem felul van benne egy kiszogelles, az iv nem a tokig tart, hanem 1 centivel lejjebb veget er, es onnan kocka... igy az ujjnak alug van hely, amikor a kakas nincs hatrafeszitve...
JIMI84 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1345
Én hetedikén vettem asszem az 8 napja volt és ma felhívtam őket,hogy hátul a markolaton a tárpopó mögötti íves részen és az egész markolatnak a szélein egyszerűen eltűnt a barnítás..NEM HORDTAM!!Megtapiztam húzgáltam a szánt ellőttem vele 50 riogatót meg 10 gázt és megtörölgettem picit olajos ronggyal és visszatettem a kofferkéjébe..napról-napra egyre jobban tűnik el a barnítás róla..azt mondta fószer,hogy akkor hozom vissza amikor akarom(persze 1 éven belül)..és újrafeketítik,vagy adnak másikat..engedélyt még nem kértem rá,de visszaadni sem akarom,mert tökéletesen műkszik gázzal is..a Tieden nincsenek ilyen nyomo??Olyan mintha nem lenne azon a részen lebarnítózva..a légpsukámon 6 év után a sátorvsaon jelentkeztek ezek a tünetek..:-(
Előzmény: bauci (1338)
JIMI84 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1344
Én még dícsértem is a felületét a grp-9 esemhez képest..egy napig vagy kettőig nem volt gond vele:-) LOL  nem tudom mi a pics ez,hogy eltűnik a barnítás..
Előzmény: bauci (1343)
bauci Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1343

Enyémen nincs (per pillanat) DE:

én a 3. darabot vettem meg, első kettőn nem volt túl OK-s a szánon a felületkezelés (lehet, hogy ilyenbe választottál be?),

ill. az egyiknél a szám csak kisebb fajta küzdelem után volt elválasztható a toktól.

Működésről még nem tudok semmit, nem próbáltam.

Előzmény: JIMI84 (1341)
JIMI84 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1342
beírnád a telefonszámot amit kaptál??Köszönöm..
JIMI84 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1341
Én hetedikén vettem asszem az 8 napja volt és ma felhívtam őket,hogy hátul a markolaton a tárpopó mögötti íves részen és az egész markolatnak a szélein egyszerűen eltűnt a barnítás..NEM HORDTAM!!Megtapiztam húzgáltam a szánt ellőttem vele 50 riogatót meg 10 gázt és megtörölgettem picit olajos ronggyal és visszatettem a kofferkéjébe..napról-napra egyre jobban tűnik el a barnítás róla..azt mondta fószer,hogy akkor hozom vissza amikor akarom(persze 1 éven belül)..és újrafeketítik,vagy adnak másikat..engedélyt még nem kértem rá,de visszaadni sem akarom,mert tökéletesen műkszik gázzal is..a Tieden nincsenek ilyen nyomo??Olyan mintha nem lenne azon a részen lebarnítózva..a légpsukámon 6 év után a sátorvsaon jelentkeztek ezek a tünetek..:-(
gvass1 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1340

"Ühüm az én alutokos GBR61-emben van passzív ütőszeg biztosítás."

FEG-logika rulezik.

Előzmény: Hpasp (1339)
Hpasp Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1339

nincs benne passzív ütőszegbiztosítás, Gvass szerint ez inkább GBR, GRE sorozat, szóval, szerkezetileg nem feleltethető meg egy az egyben a jelenleg gyártott GRP-nek.

Ühüm az én alutokos GBR61-emben van passzív ütőszeg biztosítás.

:)

bauci Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1338

Igen, most vettem, 40k. Viszont nincs benne passzív ütőszegbiztosítás, Gvass szerint ez inkább GBR, GRE sorozat, szóval, szerkezetileg nem feleltethető meg egy az egyben a jelenleg gyártott GRP-nek.

Famarkolat:

kérdeztem, náluk nincs, ők egy más telefonszámot adtak, akik per pillanat nem veszik fel. De nem adom fel. Szóval ennyi.... Én kifogytam az ötletekből. Internet-en rendelni meg nem akarok, nem tudom, hogy a Walther PP markolat mennyire kompatibilis az én tokommal. (ui. a FÉG sorozatnál a tokok sem egyformák, van, ami íves - ez az alu, IMHO) Szóval, ha egy halom pénzért bejön a markolat, nem akarom azt is reszelgetni, annak ellenére, hogy ez GRP-nél minimum követelmény. Ráadásul csúnya is lesz.

Előzmény: JIMI84 (1335)
JIMI84 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1337

Nem tudom..szerintem irreálisan sok azért a munkáért ennyiket elkérni...

Előzmény: gvass1 (1336)
gvass1 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1336

"Ne haragudj,de nehogymár csináltass két olyan kis fadarabot 6000 ft-ért..az "

Csak apro tajekozatato adat: a Rohm RG69-hez famarkolat 9500- HUF (36 euro dajcslandban).

Es azt mar gyartjak X eve, nem kell ujraprogramozi hozza  a gepet.

Szoval sztem 6k egy jo famarkolatert igencsak istenes.

De persze egy Karl Nill-fele famarkolat a csucs. Asszem olyan 100 euronal kezdodik...

Előzmény: JIMI84 (1333)
JIMI84 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1335
Fégnél kérdezted,hogy van e???Szerintem nagyon sok a 6k érte..2804942..megkérdezhetem,hogy most vetted a grpk-9-et??
Előzmény: bauci (1334)
bauci Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1334
Tudsz valami alternatívát? A neve itt merült fel vmelyik topic-ban, vki javasolta. Egy ilyen kis közösségben egy ilyen javaslatot, gonodltam, kritika nélkül el lehet fogadni. Tévedtem volna?
Előzmény: JIMI84 (1333)
JIMI84 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1333
Ne haragudj,de nehogymár csináltass két olyan kis fadarabot 6000 ft-ért..az a marslakó csávó 10000ért adja a gpm kézéltámaszos markolatot,amikor 6000 forintba kerül újan...szerintem röhelyes az a csákó..és nem is annyira szép a munkája..
Előzmény: bauci (1329)
bauci Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1332

Igen, lehet, csak:

- GRPK-9-emben nincs passzív ütőszegbiztosítás, a PA ábrámon van,

- mint műszakilag tök sötét embernek nem igazán nyilvánvaló, hogy a robbantott ábrán levő számok szerelési sorrendet jelentenek-e v. mi az ördögöt,

- nekem a rajz nem sokat mond, hogy mi hova feszül és miért, mi mit tart, stb.,

- óvatos duhaj vagyok, nem szeretném megszívni, hogy előbb szerelek, aztán kérdezek. Igyekszem más kárán tanulni. Inkább röhögjenek rajtam, mint káromkodjam és visszasomfordáljak a FÉG-hez (v. fegyvermesterhez).

Előzmény: gvass1 (1331)
gvass1 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1331

"szét akarom kapni a GRPK-9 tokját. Nincs robbantott rajzom GRP-hez (V. csak béna voltam és sehol nem találtal, csak Waltherokat, PA-kat, stb.) "

Na, ha van PA-robbantott abrad, akkor van GRP--ed is:-))

Előzmény: bauci (1329)
gvass1 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1330

"pedig ez nem nikkelezett. És kemény is, mert sorjázgattam tűreszelővel.  Fehér, mint a króm, a belső, körmös része is, és mivel az acéllemez,"

Hmm, akkor ecceruen polirozott vas, tuti nem stainless.

Eccer volt stainless a FEGnel, de aztan az sem FEG volt, hanem a P9L exportkivitelehez olasz Mec-Gar tarakat adtak:-))

Előzmény: dos48 (1323)
bauci Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1329

Sziasztok,

szét akarom kapni a GRPK-9 tokját. Nincs robbantott rajzom GRP-hez (V. csak béna voltam és sehol nem találtal, csak Waltherokat, PA-kat, stb.) így valaki, aki már túl van ezen a projekten le tudná NAGYON szájbarágósan írni a sorrendet, mi miután következik? (Amit idáig találtam a topikban - nincs bátorságom kezdeni a buherát) Előre jelzem, nem műszaki végzettségű vagyok, tehát, kb. úgy kellene, mint egy gyengeelméjűnek. (pl. először mi fog elugrani és kb. hány méternél érdemes kezdeni a keresést)

Amiért szeretném:

krómozási projekt. Én igazándiból duo-tone krómozásban (kemény) gondolkodom, a teljes krómozás nem az én ízlésem, olyan túl csili-vilis. (Akkor inkább arany, ahhoz tudok fogat is csináltatni! :-)) Kb. mintha egy katanát babarózsaszín tokba tennék. Nekem legalábbis. Még nem tudom, hogy a tok legyen-e króm vagy a szán+néhány alkatrész.

Továbbá, közérdekű közlemény:

Beszéltem telefonon Marschalkó Dénessel, aki készít markolathéjakat fából. A napokban eljuttatom neki a bakelit markolathéjat, az alapján CNC(?) beállítást tervet csinál és tud későbbiekben fa markolatot gyártani. Ár kb. 5-6e. A projekt megvalósulása után az infót közkinccsé fogom tenni, fotóval.

.Mike. Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1328
Vagy parittyával megsörétezed őket gázpatronnal, ha ki tudod szedegetni :)
Előzmény: dos48 (1326)
.Mike. Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1327
Oszt ha beakad a gájz, lehet hajigálni a sok tárat a kutyulik fejéhez :DD
Előzmény: dos48 (1326)
dos48 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1326

Jól jön ez még nekünk, amikor  42  kutya támad meg egyszerre bennünket.

Egymásnak vetjük a hátunkat,  neked is  3 x 7= 21 , nekem is három tár = 21...

Előzmény: Hpasp (1325)
Hpasp Creative Commons License 2005.07.13 0 0 1325
Az én GBR táraim is kiesnek szabadon gombnyomásra.
dos48 Creative Commons License 2005.07.12 0 0 1324

De nem, most reszeltem tovább a lemezt, maga az anyaga ilyen.

Előzmény: gvass1 (1320)
dos48 Creative Commons License 2005.07.12 0 0 1323

Gvass,  pedig ez nem nikkelezett. És kemény is, mert sorjázgattam tűreszelővel.  Fehér, mint a króm, a belső, körmös része is, és mivel az acéllemez, lehet hogy az egészet maratták és keménykrómozták. Ez nem GRP tár, a rugója is erősebb, valamelyik élesé, ami jó bele. Csak egy pár darab volt belőle,  GRP-9 méretű.

Előzmény: gvass1 (1320)
lviz Creative Commons License 2005.07.12 0 0 1322

Krómozós projekt hogy áll?

fégnél van egy nikkelezett szánú AP (metszett darab). Nem is olyan rossz nikkelezve sem. :)

Zoller.45ACP Creative Commons License 2005.07.12 0 0 1321
Jóbeszélsz, az enyimből is kicsúsznak semán a tárak, és üzemel a szánakasztó is.

Jimi84! ha továbbra is para van a tárral cseréltesd ki egy másikra oszt kész
Előzmény: dos48 (1319)
gvass1 Creative Commons License 2005.07.12 0 0 1320

"            Nekem három is van,  3E-ért vettem bele éleshez való rozsdamenteset,"

Rozsdamentes???

Ezt a szot a FEGnel sosem ismertek imho.

Maximum le van nikkelezve valami, de sosem rozsdamentes!

Előzmény: dos48 (1319)
dos48 Creative Commons License 2005.07.12 0 0 1319

Kiesik az, csak úgy kell beállítani az oldalán a körmöt, hogy a szánakasztó kart feltolja, de a markolat belsejében ne súrlódjon. Ehhez nemcsak azt kell beállítani, mennyire álljon ki, hanem csavarással a tár falához a párhuzamosságot is.

Nekem három is van,  3E-ért vettem bele éleshez való rozsdamenteset, alu talppal, erre tettem műanyagtalpat. Az alu rákerült egy feketítettre, meg van egy eredeti. Mindegyik kiesik belőle gombnyomásra.

Előzmény: JIMI84 (1317)
gvass1 Creative Commons License 2005.07.12 0 0 1318

"..azt viszont sajnálom,hogyha üres a tár akkor nem esik ki a fegyverből..nemúgy mint a walther ppk-nál..dehát..ez van:-)"

A GRP (PA-63 stb) eseteben vagy kijon a tar szabdon, vagy van szanakasztasi funkcio utolso loves utan:-)) - konstrukcios kerdes.

Sajna az adogatolemez kifele ugro nyulvanya nem engedi a gyors tarcseret. Nomeg, ha szarul csinaljak meg a tartestet es szorul:-)) - ez viszont ecceru hanyag elkeszites

Előzmény: JIMI84 (1317)
JIMI84 Creative Commons License 2005.07.12 0 0 1317
Hy.Én azt a póttárat vettem hozzá,ami a képen van itt lejjebb :-) nem próbáltam bele..hazahoztam és bele sem akart menni :-( fogtam szétszedtem és bevágtam a satuba..tekertem rajta egyet és kicsit megszorongattam a kicsikét :-) jobb lett mint a másik..azt viszont sajnálom,hogyha üres a tár akkor nem esik ki a fegyverből..nemúgy mint a walther ppk-nál..dehát..ez van:-)
Előzmény: lviz (1316)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!