Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok!! Bár engem még nem utáltak ki sehonnan, de sokkal jobban tetszik, egy barátságos, mint egy "marakodós, semmibeveszem az új jövevényt" topik! Sztem sokkal jobb egy ilyen hely! Én máshova is szoktam irogatni, van ahol észre sem vesznek, valahol pedig egy nagyon jó kis "családias" kör alakult ki! Van akit már "ismerek" máshonnan, de szeretek új emberekkel megismerkedni, beszélgetni.
Nekem személy szerint egy pici "kilyelölt" kertecském van, amibe már mindent belezsúfoltam:)))
Jah és valaki kérdezte tőlem a leanderes toppicban, hogy hogy teleltettem a trombitavirágot. Semmi extra. Ott volt ahol a leanderek. A házalaksorában. Kissé sokat dolgoztam tavaly ősz óta így rájuk nem sok időm volt. A leandereket megviselte kissé a kevés gondoskodás de trombitát nem :) na meg szerintem az Osmocate-s ötletetek is fantasztikus volt hozzá mert ilyenen szép még sosem volt :)
Márkusok kevésbé szebbikének üzenem, hogy próbálgattam a közgyűrűt, de még sok gyakorlás kell a használatához, főleg, mert elrepül a fotóalany... :o)))
Bogaras vagyok, erre a szebbik énem a tanu:) Ide ez is belefér, nézd meg a galériám egy fotós oldalon, talán tetszik pár kép... http://fotozz.hu/MdP Nem mondom hogy nem lehet ilyen vagy ennél jobb képeket készíteni kompakt géppel, de jobb egy professzionális célgép:)
Ne is törődj vele. Mondanám, hogy fel a fejjel, de álltam a cseresznyefa alatt, felnéztem, és egy csiga (jól értetted, nem cseresznye, csiga) pont a homlokomra esett. Szóval, fel a fejjel, de azért vigyázz a csigákra. :-))))))
köszönöm,hogy te is hozzászóltál,igy már nem érzem magam annyira egyedül márkusékkal:D.szóval nemtudom ki lehet ő az akinek most hirtelen ennyire a bögyében van ez az uj topik igy ismeretlenül.de akármennyire gondolkodom nem sok név jut eszembe.abban is igazad van,hogy ágicza kissé gőgös levelet irt nekünk,amit be is linkelt a rózsás topikba.gondolom olvastad.én már ott sem értettem azt a nekem szánt 2 sort.
Engem érdekelnének a bogarak. Több is van? Öregem, az a pókhálós kép!!!! Tiszta libabőrös lettem. Ezekhez már nagyon profi gép kell?? Én személy szerint nem szeretek fényképezni, csak jó képeket nézni. Ezt már valahol fejtegettem. Most beugrik hirtelen egy fenomális sajtófotó. A téma: pingpong. Jön a labda, és azt a századmásodpercet kapta el a fotós, hogy a laszti pont eltakarja a játékos orrát. Szenzációs!
Skacok, semleges akartam lenni, mint Svájc. Gondolkoztam ezen a dolgon. ez volt a lehető legjobb megoldás mindannyiunknak, beleértve agiczat is, hogy született 2 új topic, amiben megengedett a témától való kisebb-nagyobb eltérés is.
Mi nagyon szeretünk csevegni erről-arról, és az köztünk az összekötő kapocs, hogy mindannyiunk szenvedélye A KERT.
De agicza nem akarja, hogy azt a hallatlan tudásanyagot, ami egy-egy ilyen szakmai topicban felhalmozódik, kvázi "felhigítsa" mindenféle, nem szigorúan a témához kapcsolódó hozzászólás. Csak néhány hete topicolok, amatőr vagyok nagyon. A játékszabályokat is csak most tanulgatom. DE: voltam már olyan helyzetben, hogy kétségbeesetten próbáltam visszakeresni egy számomra fontos infót a topicon (pl. hogy a képen mi a neve annak a rikító sárga rózsának, amit feltettek :-)))) - Aniko tudja, hogy kedvencem a rikító sárga ), de képtelen voltam 2 napig megtalálni a keresett dolgot.
Agicza talán egy kicsit sarkosan utasított rendre minket, elkalandozókat, dehát - nem vagyunk egyformák.
Talán jobb, ha a topicok szaktopicok maradnak, és emellett van 2 (vagy talán több is) ilyen laza, ide-oda csapongó-kalandozó hely is.
ANIKO, Úristen, ígértem neked azt a rohadt loncot, hogy lefényképezem, de a gyerek után keskeny füstcsík maradt csak úgy elhúzott, és a telefonja, ami fényképezős, az nála van.
és nem akarok további vitát veled,de te abszolut nem jársz egy topikokba velem és ha járnál akkor tudnád,hogy nem vagyok kiutálva.ha ágicza topikjára gondolsz,ott egyedül az lehet a bűnöm,hogy valakinek a pártjára álltam aki fel mert tenni néhány nem oda illő képet.illetve odaillő volt csak nem szorosan a témával foglalkozott.na most ha ez bűn akkor vállalom hogy ki vagyok utálva abból a topikból.de ha megmondanád melyikről beszélsz akkor könnyebben rájönnék miért irtad ezt.
birom már az ilyeneket, ha valaki megsértődik mindjárt nyomozni kezd a másik után.azt nem gondolod hogy valakinek lehet több nickje is,amivel normális társalgást folytat máshol? egyébként meg te vagy kiutálva máshonnan.
Hééé, ez nem az enyém??? Nézd már ellopta a rózsámat.... :-))))))))))))) Figyelj, Aniko, én még úgy szeretnék egy ugyanilyen kicsi virágút, de fehérben, Snowfield, nagyon bejön ebben a the Fairy-ben, hogy rengeteg apró virág, és olyan ívesen hajlik az ágrendszere. Bár, lehet, hogy később meggyűlik vele a bajunk, és alá kell kicsit támasztanunk, nem gondolod?
ja bocs utánanéztem!nem volt nehéz:Dezekben a topikokban volt már összesen 12 db hozzászólásod,ugyhogy remélem nem sértődsz meg,ha semmibe veszem a kérésedet,ugyanis én ezek közül egyikbe sem irtam!!!!
Napenergia?....Napenergia!!
Kerti tó - dísztó
Szélerőmű, avagy áram házilag?
FIBERNET
Jó, de az a baj, most nagyon kevés kép van a gépemen. Tavaly ősszel ellszállt ugyanis. A legegyszerűbb, ha fotózok hétvégén, s akkor nem kell CD-ket keresgélni. :-)
amugy volt már valaki montenegróban?felraktam egy talált képet kotorról,járt már valaki ott?hová lenne érdemes elmenni nyaralni ami nincs tul messze,és szép mediterrán környék,ha lehet tengerrel a háttérben:))