Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Senki nem mondta h rossz, de 1/60-nál amúgy is bemozdult volna.Ne mindenáron 1,8-al dolgozz, van rajt szűkebb is, de ha fényszegény, akkor emeld az ISO-t.
Szia!! Én is örülök:) Orchik nagyon jól, már a nyári helyükön!! Mind gyönyörűen fejlődik:) Mindjárt hozok csak Neked az aktuáális gyönyörűségről képet!:)
Hááááttt....... Törzses rózsát már nagyon szeretnék!! Hófehéret:))) Fácskákkal hadilábon, ami az álmom ugyancsak az egy japánjuhar! Kúszónövények??? Lonc, klematisz, és vagy egy futórózsám:)))
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok!! Bár engem még nem utáltak ki sehonnan, de sokkal jobban tetszik, egy barátságos, mint egy "marakodós, semmibeveszem az új jövevényt" topik! Sztem sokkal jobb egy ilyen hely! Én máshova is szoktam irogatni, van ahol észre sem vesznek, valahol pedig egy nagyon jó kis "családias" kör alakult ki! Van akit már "ismerek" máshonnan, de szeretek új emberekkel megismerkedni, beszélgetni.
Nekem személy szerint egy pici "kilyelölt" kertecském van, amibe már mindent belezsúfoltam:)))
Jah és valaki kérdezte tőlem a leanderes toppicban, hogy hogy teleltettem a trombitavirágot. Semmi extra. Ott volt ahol a leanderek. A házalaksorában. Kissé sokat dolgoztam tavaly ősz óta így rájuk nem sok időm volt. A leandereket megviselte kissé a kevés gondoskodás de trombitát nem :) na meg szerintem az Osmocate-s ötletetek is fantasztikus volt hozzá mert ilyenen szép még sosem volt :)
Márkusok kevésbé szebbikének üzenem, hogy próbálgattam a közgyűrűt, de még sok gyakorlás kell a használatához, főleg, mert elrepül a fotóalany... :o)))
Bogaras vagyok, erre a szebbik énem a tanu:) Ide ez is belefér, nézd meg a galériám egy fotós oldalon, talán tetszik pár kép... http://fotozz.hu/MdP Nem mondom hogy nem lehet ilyen vagy ennél jobb képeket készíteni kompakt géppel, de jobb egy professzionális célgép:)