Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Még nem tudom milyen csapot találok,de mindenképpen valami régies kinézetűt szeretnék.A két boltíves alsó részen valami kovácsoltvas ajtót akarok(olyan kis lándzsásat)A négyszögletesnél deszka ajtó,nagy kvas pántokkal.efölött van a mosogatórész kicsempézve.
És mert hogy itt mindent lehet, mindenkit, aki aggódott érte, örömmel tudatok, hogy a mi kis matrónánk meggyógyult és most már élvezi a szabadságot, már napozáshoz is van kedve:-)
Amúgy a sóskán volt egy csomó ilyen kis újszülött, lehet, hogy néhányat meg is főztem, mert össze szoktam turmixolni a végén.Igaz, nem hallottam feltűnő recsegést:-)
: )) Jaja! Aszittem, hülyéskedsz a csigáimmal. : ) Az a kutyamacskás kép szerintem is igen.. hmmm.. kifejező.. Szegény nagypapám arckifejezése volt ilyen, mikor a dédunokák az íróasztalán lévő papírjaival játszottak.. : ))
És a kis csigám nem tetszik, tudom, te szereted őket! Igaz, még nem ehető méretű:-((( Tényleg annyira hihetetlen, hogy sokan meg tudják enni őket, mennyire egyszerű lenne a dolgunk, eső után nem lenne gond a reggelikészítés!
Sziasztok! Nahát, megint egy jó kis nekem való topik! : ) Nézegettem a képeket (mert holnap három gyerekem is osztálykirándul,és meg kell várnom, hogy a mosógép kimossa AZT a trikót, meg AZT a sortot, meg a többi AZT.. utána meg remélem, megszáradnak indulásig..), szóval micsoda szuper képek vannak itten! Márkusok, ti nagyon profik vagytok!
nagyon szépek az esőcseppes virágaid!persze az enyémeket totál széttépte a tegnapi vihar,ugyhogy én most nem rakok fel képeket...nem baj majd ti hozzatok helyettem is.