Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Igen, igazad van. A macska több mint aminek mutatja magát. Be kell vallanom, én sem voltam macskás. De építettünk egy házat egy rét közepén, ahonnan ősszel beköltöztek az egerek. Így lett egy macskánk, mert úgy gondoltuk ez humánusabb. Sajnos Tigris tavaly karácsony előtt nem jött többé haza.... Idén februárban pedig Vanessa költözött hozzánk... persze ő már nem egérfogónak, hanem kedvencnek, hogy ne legyek egyedül amíg a férjem külföldön dolgozik. :o))
... a szélről és a rózsákról. Nekem is rá kellett jönnöm, hogy az angol rózsák és az íriszek nem jó párosítás. Mert ahogy a szél tépi a rózsák ágait, a rózsák úgy tépik szét az íriszeket mielőtt azok virágba borulnának... :o((
Á, nálunk ő teljes jogú családtag, és igazi kanapékutya (és, bevallom, ágybeli, a gyerekekkel alszik). A telken is csak akkor van kint, ha mi kint vagyunk, de estére még így is megunja, és odasorakozik a lépcsőre, hogy szeretne bemenni...
Amúgy csak témogatni tudom az ötletet, nagyon jót tesz a gyerekeknek a kutya. De szerintem ne csukjátok teljesen ki. Ők is szeretnek részt venni a család életében. :-) Mi minden bejövetel előtt alaposan lemossuk a drágát, és nincs vele semmi probléma.
Mik ki nem derülnek! Félsz a macskáktól? Akkor az enyémtől is fogsz... habár még nem érte el a versenysúlyát, de mivel Maine Coon, így még növekedni fog... :o))
Még nekünk se kész, talán évek múlva se lesz az, de megmutatom egy életem... Senkiét nem láttam még, úgyhogy lehet követni az almási partizánokat!:) 2006 március 2007 május 2006 március 2007 május A fű friss telepítés, azóta már nyírtam:)
hehe kis picurka :)őt egyébként lehet kint tartani,mert szertenénk/talán/egy kutyát vagyis a gyerek könyörög:)de olyant ami rövidszőrű viszont kint maradhat télen.
Azt azért ugye tudjátok hogy nagyon kellemes így!? Kinek éppen mi jut eszébe felteszi, megmutatja, beszélgetünk róla... Nekem plö nagyon bejön:) Van olyan képetek esetleg a kertről amin látszik milyen volt és milyen lett? Sok ilyet láttam már, érdekes dolgok alakulnak ki néha.