Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
szia kriszti/kisebbik és szebbik márkus/a feri nem fehéredik,szerintem nagyon szintartó!1000ft volt, a telszámot már asszem átcsusztattam:))a péter a national geograficnak dolgozik mi?nem tud ám becsapni látom amit látok!!:))
szia szaci!egy ilyen petunia nekem is nagyon tetszene,csak nálunk afutó fajták nagyon drágák!képzeld el tegnap néztem itt aközeli virágboltban 2600ft volt egy ilyen cseréppel,dehát ez egynyári virág!hogyafenébe lehet ilyen drága!?
Látom mire megjöttem majdnem mindenki elment aludni. Csigákról láttam képeket, eszembe jutott valami. Milyen fura, hogy egy ilyen csigát milyen gyönyörködve és élvezettel nézünk, játszunk vele, eszünkbe sem jut megölni..., aztán pár hét, és...
Akkor én már rendesen keverem őket. :-) Ezek szerint ő az Octavia Hill. Akkor viszont kizárhatjuk a "gyanúsítottak " köréből, mert ez a virág tudom, honnan volt, és nem onnan.
Ez egy tavalyi kép. És azóta volt némi átültetgetés... és nem emlékszem mindenre, mit hová, az a ciki. De azt hiszem, ez a Penny Lane volt. Bár nem biztos.
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn eyegs bteűt, cask a szót eszgébéen.