"Car-társak? Ki lakik Bp-en, és kinek nem gyári a fejegysége? Előreláthatólag 27-ekörül veszek egy fejegységet. Mivel használt a cucc, ezért kicsit ki szeretném próbálni. Kérdés, hogy valamelyikőtök autójában megoldható lenne-e?"
most akkor a sárgán mindig van 12V, a piroson meg csak akkor, ha a kulcs el van fordítva? De ezek a színek az autóban vannak így, vagy az ISO csatinál, vagy mindkettőnél?
De ha kihuzod a fejet és a cd veztékkötegében felcseréled a piros és sárga vezetéket ( általában oldható csatlakozókkal van szerelve ) nem fogja elfelejteni a memoriát.
Ha majd otthol leszek megkereslek ezugyben,mert nekem nem tarolja a memoriat-valami el van kotve......Es miert nem jutott hamarabb eszembe mikor 2 percre laksz csak?........ :-((((
A gyári fejegységnek van egy fekete lemezdoboza. Ez kijön miután az oldalsó rögzítőfüleket kihajtogatod. Jön vele a gyári vezetékköteg és az antenna is. Műanyag pöckök tartják a helyükön őket. Azokat is kipattintod.
Aztán beteszed a vett fejegység beszerelőkeretét, az anténnadugóra rádugsz egy ISO átalakítóadaptert. Ez általában benne van az új fej dobozában. A piros és sárga vezetékek kombinálásával eldöntheted kulccsal vagy anélkül is szóljon a rádió. A sárgán ( memoria vezeték ) Mindig kell plusz 12 V. A piroson ha mindig van plusz 12 V akkor bármikor hallgatható, ha csak kulcselfordításkor akkor ha kiveszed a kulcsot kikapcsol a fej.
Kiszedőt csináltam: 60-as szög, flex, köszörű.... elvileg jó lesz. Kérdés, hogy ha kiszedem, akkor rögtön kicsúszik hátul a csatlakozóból? És ha igen, hogyan lehet betenni az új fejegységet úgy, hogy beférjen az is, meg ugye az ISO átalakító is?
Tudsz te is készíteni otthon ha van olyan drótod amit könnyen lehet hajtani és reszelni.(elektróda) Mert kellesz még egy reszelő is hogy a karmot belereszeld. De nem nagy dolog készíteni egyet, a lényeg hogy ne alu drót legyen és ne acél amit nehéz megmunkálni. :) Tennék föl róla képet csak épp meghalt a fényképezőgépem, ami egybe munkaeszköz is volt. :(
Car-társak? Ki lakik Bp-en, és kinek nem gyári a fejegysége? Előreláthatólag 27-ekörül veszek egy fejegységet. Mivel használt a cucc, ezért kicsit ki szeretném próbálni. Kérdés, hogy valamelyikőtök autójában megoldható lenne-e? Mási kérdés: nekem nem ment kiszedő szerszám nélkül kiszedni a rádiót. Van valakinek ilyene (pestiek előnyben)? :)
Mivel közel Erdély, mi átjárunk havazni. A Karácsony utáni szombaton voltunk a gyerekekkel szánkózni Biharfüreden (tőlünk 140 km), ott 40 cm hó volt akkor.
Bár én is ezt mondhatnám! Én még ezen a télen csak a tévében és képen láttam havat. Három napig ugyan tökéletesen lejegesedtek az utak, de a hónak még szelét sem érezni. Sőt az előrejelzés tavaszi időt jósol.
Szia! Nagyon köszönöm a linket. Ez egy tökéletes útmutatás, így már biztosan nekiállok szétszedni, ha teljesen beáll. Aztán mehet a sóhivatalba a márkaszervíz a 260 e Ft-os cseréjével., Mégegyszer köszi!
C veciből az 1.9 cdTi az nekem nagyon nem jött be. Vezettem egyet, és kb olyan volt, mint a V6-os B-s, azzal a különbséggel, hogy ez nem ment. Max nyomatékot az kb 3200-3300 körül adta le (V6-os 3500), utána mozog, de elég hamar elfogy, mert ugyebár dízel. C veciből csakis C2 kombi OPC Ez nagyon tetszik
Insignia: ma megnéztem, sajnos csak Baján, így nem volt tesztvezetés. Az autó egyre jobban tetszik, élőben nagyon szép. De az ára horribilis sztem. Ami jól megy, azért már több, mint 10 milliót kell kicsengetni (2.8 V6 manuális váltóval 10,3)
Egyébként nagyon elégedett vagyok a B2-mel! Ez egy luxusjárgány a Wartburg meg Zastava meg a Daewoo után! Szerintem megmarad még egy darabig de majd meglátom!