Keresés

Részletes keresés

cliftony77 Creative Commons License 2003.04.20 0 0 5376
Nos, láttam a klipet, tetszett, bár nem a legjobb Ákos klipnak tartom. (Az Ikon klipje továbbra is verhetetlen!) Nagyon ügyes megoldások vannak benne, és ha jól láttam, nemcsak a fotóalbum képeit használták fel a készítése közben, ezt leginkább a Beavatás koncerten készült "jelenetek" bizonyították legjobban, amikből jóval kevesebb található az albumban...

Magyar viszonyok közepette nagyon magas színvonalúnak tartom ezt a klipet, de nekem jobban tetszett volna ez a megoldás, ha egy "normál" klipbe beszúrva ilyen jelenetekkel találkoztam volna... Így a szám végére már kezd unalmas lenni. Na mindegy, nem kesergek, hiszen ennél én sokkal rosszabbra számítottam.

asdf_ Creative Commons License 2003.04.20 0 0 5375
Hmm, ma fedeztem fel valamit a jegyemen. Hogy a pesti koncert 21-kor kezdodik. Mar a sportszigetesnel is "anyaztam", (ahol sikerult egy elegans kb 3/4 oras kesest bedobni), es sztem itt is lesz keses, es itt is lesz remelem :) min 1.5 ora zenebona, miert nem lehet 20-ra rakni /ez meg zart ter is, nem kell a naplementehez igazitani/. Csak azert, hogy azok is normalisan haza tudjanak jutni, akinel nincs ejszakai jarat ;)
Tudom, ne elegedetlenkedjek, oruljek, hogy koncert lesz :)
Palin_ Creative Commons License 2003.04.20 0 0 5374
Köszi.
Előzmény: cliftony77 (5373)
cliftony77 Creative Commons License 2003.04.20 0 0 5373
A Gyermekember a Tarzan filmzenéből, a Kapcsolat pedig egy Popular dal.
Előzmény: Palin_ (5372)
Palin_ Creative Commons License 2003.04.20 0 0 5372
Hi Szigi101!

A számok többségét ismerem, de honnan van a Gyermekember és a Kapcsolat?

Palin_

Előzmény: Szigi101 (5367)
soldier22 Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5371
A Színes Mai Lap az Andantéról (2003. április 19., szombat):

„A műsorban egy vadonatúj, erre az alkalomra komponált dal is helyet kap, amelyet minden jegyvásárló ajándék CD-n vihet haza az előadásról.”

Aha, fénykép-kiállítás, exkluzív koncert, meg még ajándék CD is!!!
HURRÁ!
Aki ezek után mégegyszer azért pampog, mert drágák a jegyek, az tényleg bekaphatja!
(copyright by valleyboy)

Előzmény: valleyboy (5352)
cliftony77 Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5370
Nem megyek... :-(
Előzmény: Szigi101 (5369)
Szigi101 Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5369
cliftony77: vasárnap meg megyek U2-ra! :-)))) Köszi az aggódást, hát sajnos nem rajtam múlik... :-( reméljük a legjobbakat. Neked jó De/Visiont! :-)
Előzmény: cliftony77 (5368)
cliftony77 Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5368
Nem semmi Szigi, csodállak ám, hogy egymás után két estét végigtombolsz... Aztán ma nem összebalhézni a biztonságisokkal... :-)
Előzmény: Szigi101 (5367)
Szigi101 Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5367
Pöpec kis buli volt tegnap a Club 11-ben! Bár megint elég kevesen voltunk... De a társaság!... :-)))

Csúcspontok: Régi és új (2X is), Tanulékony szörnyeteg, Hold On, Átkozz el, Láss bennem mást, Erő és alázat, Beavatás, Minden nap, Szem, Hűség, Gyermekember, Mindenki táncol, Ideális popsztár/Rockstar egyveleg, Alig hitted, Dirty Sticky Floors, Enjoy The Silence, Kapcsolat

Rammstein nem volt!... :-( És sajnáltam, hogy nem ment le csomó szám a Karcolatokról... De mint ahogy a csúcspontokon látszik, jó buli volt ez nagyon... ;-)

asdf_ Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5366
Jegyarakkal kapcs: Sztem van egy olyan dolog, hogy fajlagos koltseg. A kongresszusi kozpontba is majdnem (hangsulyozom, majdnem) annyi cumo es ember kell, mint egy nagyobb koncertre. Tehat ennek koltseget vehetjuk majdnem fixnek. Kevesebb hely a nezoteren, ertelemszeruen magasabb ar. Ezen kivul en meg olyanra is tippelek, hogy azert a videki koncertek sem olyan olcsok, es ha csak egy picit is, de a pestibol kompenzalnak a videkiekre. Plusz egy allokoncertre mindenhova ugyanannyi a jegy, itt meg a hatso olcsobb, ez szinten az elso sorokba szolo jegy araban van benne.
Es tessek elgondolkozni azon is, hogy ez egy egyszeri koncert, ilyen meg nem volt, nem is nagyon lesz, kevesebb ferohely van, ugymond van nemi exkluzivitasa, aki be akar jutni fizesse meg ;). Szerintem sem olcso a jegy, alig 500 penzzel volt dragabb tavaly pl. a cranberries (akik meg masfel orat sem jatszottak), nem vagyok iszonyatnagy akos fan (pl az uj album meg sincs ;) ), de ez olyan jo kis csendes ulos koncert lesz, amit en nagyon komalok, igy elmegyek.
Es most dobalhatjatok a koveket felem.... ;)
Előzmény: MarK (5363)
asdf_ Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5365
Nahh, jutott meg? ;))
Egeszen meglepodtem, hogy tok jo helyre sikerult jegyet kapnom, 11. sor kozepe fele, 1-es kategoria (nem is akartam kozelebb ulni).
Előzmény: BBEA (5361)
Szigi101 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5364
Köszönöm Márk :-) Leírtad helyettem...
Előzmény: MarK (5363)
MarK Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5363
Folyamatosan olvasom itt a vitá(ka)t, de mindig elmegy a kedvem az "anyázások" miatt... :(

soldier22: Te is a legdrágábbat szajkózod, ugyanis McCartney-t emlegeted, ami még nemzetközi mércéval mérve is drága...(más kérdés, hogy egy élő legendáról van szó, és nem a szokásos másfél órát kapja a közönség, hanem 3 órás koncertet nyom az öreg csóka :).
A David Gahan koncertre 5900, 6900, és 8500 Ft-os jegyek vannak, és mint tudjuk a Budapest Sportaréna sem olcsó mulatság.

A budapesti ANDANTE koncert szerintem akkor is drága, ha nyilvánvalóan többe is kerül a bérlés és egy odavaló hangcucc, mint vidéken. Nem mondom, hogy tú mács, de azért nem olcsó. Persze be lehet jutni 3500 Ft-ért, de azért a legtöbb ember mégiscsak úgy gondokodik, hogy a már kiad pénzt, akkor ne a legrosszabb helyre üljön... És hiába írod, hogy "60 fő egyszerre megy" - tudni lehet, nem lesz egyetlen üres hely sem, hiszen, ha valakinek igazán tetszik Ákos munkássága(sokan vagyunk így :), az úgyis elmegy, csak az ember esetleg szívja a fogát.

rajmunder: időről időre felhozod Ákos művészi sokszínüségét, tálentumát. Szterintem ezekkel mi is tiszátban vagyunk, vagyis érdemei elismerése mellett kritizáljuk olykor a zenészt. Nyilván nem mindegyik kritika érdemi, netán valamelyik még csak nem is jogos, dehát jól tudjuk, hogy a vélemény szubjektív mivolta milyen írányba viheti el sajnos a kritikai észrevételt. Nem egyszer pedig előítéletekkel átitatott megjegyzések születnek, ezek még rosszabbak...
De Te majd' minden negatív hozzászólást szinte sértésnek veszel, legalább is elkezdődik a hülyézés, magyarákodás. Nem hiszem, hogy mindent meg kell magyarázni...nem is igen lehet.

Vki említette az aranylemezt - jelenleg 15 ezer példányért jár.

Az új klipet még nem láttam, egyebet nemtok mondani ;).

Szigi101 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5362
BBEA, Te kis Sherlock Holmes ;-)
Előzmény: BBEA (5361)
BBEA Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5361
Én is pöstit veszek...most aztán megnyugtattál:))
Előzmény: asdf_ (5360)
asdf_ Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5360
Nyugi, csak egyet fogok, es a pestire. Kategoriakban meg bizonytalan vagyok /1-2-3 johet szoba/ de ugysem lesz terkepuk, h kb mi hova vonatkozik :(
Előzmény: BBEA (5358)
rajmunder Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5359
BBEA: nekem?
Azt nagyon kajálom, mikor Ákosnak néznek!
Gratuláljatok még! Még! MÉG!
Előzmény: BBEA (5355)
BBEA Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5358
Áh, szuper, köszönöm.
Aztán nehogy megelőzz és felvásárold előttem a cuccost!:)
Előzmény: asdf_ (5357)
asdf_ Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5357
AZ ELOZO HULYESEG

Ez az igazi:

Központi Jegyiroda
1075 Budapest, Károly körút 9.
Telefon: 322-2010
Fax: 322-9269

Most kerdeztem meg, van jegyuk, megyek en is ;)

Előzmény: asdf_ (5356)
asdf_ Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5356
Központi Iroda
1075 Budapest, Károly körút 9.
Telefon/Fax: 322-9269
Telefon: 268-0304
E-mail: publikah@mail.matav.hu
Előzmény: BBEA (5355)
BBEA Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5355
rajmunder: gratulálunk:)))

Sorry, hogy itt az anyázásba beleszólok, de valaki meg tudná mondani a Publika jegyiroda pontos címét?
Valaki vett már ott egyáltalán?Mert ma megyek.

rajmunder Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5354
Yeah!

www.akos.hu

2003. április 17. [NEWS] OTTO UND BLICK, ZENE UND NET

A BRAVO magazin olvasóinak szavazata alapján idén is Ákos nyerte a lap OTTO-díját Az év férfi énekese kategóriában! Az ünnepélyes díjkiosztóra tegnap került sor, Ákos itt vehette át a harmadik Otto-szobrocskáját: a legutóbb tavaly nyert ugyanebben a kategóriában. A szavazatokat köszönjük!

A Húsvét vasárnapján (2003. április 20.) megjelenő Vasárnapi Blikkben rövid tudósítás olvasható az ANDANTE-koncertek előkészületeiről. A cikket a zenekari próbán készült fotó illusztrálja.

A zene.net híre az ANDANTE-koncertekről itt: http://www.zene.net/rock/index.php?type=3&id=4312

Előzmény: cliftony77 (5349)
soldier22 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5353
Szerintem te kapd be.
Persze, a koncertszervezők legyenek szolidárisak. Feleségül ne vegyenek? Mennyi a Paul McCartney-jegy? A legolcsóbb 14 rugó. A legdrágább 50.000. Ejnye, mennyire nem szolidárisak ezek a magyar koncertszervezők (mert a McCarney-t is magyarok szervezték ide, ugye tudod?), nem völgyi fiúkákat akarna a koncertjükön látni...

Ebben a mondatodban két hiba is akad:
"ne a legolcsóbbat szajkózd amit egyből elkapkodnak"
1. Te szajkózod a legdrágábbat. Ez gáz.
2. A legdrágábbat vettük a legtöbben. A legolcsóbból nem rendeltünk egyet sem.
(60 fő egyszerre megy, ezt kapd ki! Azaz be.)

"5-6-7 ezer forintért" ne is nézd meg.
De még beláthatod, hogy felesleges a hiszti, és eljöhetsz 3.490-ért.

Előzmény: valleyboy (5352)
valleyboy Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5352
oh, én nem sértegettem senkit, csak modorosabb reakciód után arra próbáltam rávilágitani amit most az utolsó mondatodban említesz. lehetne annyi a szervezőkben, hogy szolidárisabb jegyárat szabnak meg. ha másképp nem egy olyan helyszín megválasztásával ami nem vonz olyan jegyárat ami jelen esetben Pesten van. bakker, ne a legolcsóbbat szajkózd amit egyből elkapkodnak, hanem azt nézd hogy majdnem 7 rugóig megy fel utána az ár (ezért utaltam a Mobyra). nem a szociális érzékenység beszél belőlem, de egy hazai koncerttel kapcsolatban a kiindulási alap az volna, hogy valaki odafigyel a rajongók/érdeklödők fizetési képességére. ha összehasonlításokra kell hivatkozni az már régen rossz, annak nem volna helye. mindez úgy is áll, hogy tudom ákos esetében minőségi produkciókról van szó. ha te elégedett vagy örülhetsz, én nem vagyok mert szívesen megnézném, de 5-6-7 ezer forintért csak azt tudom erre mondani kapja be a faszt aki ennyit kér.
Előzmény: soldier22 (5351)
soldier22 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5351
valleyboy
"Arról van szó, hogy hasonlítsd össze a vidéki jegyárat a pestivel"

Nem, nem erről van szó.
Amiből csak öt előadás van,
és csak ilyen kis helyszíneken, kevés férőhellyel, az sokkal drágább is lehetne.
De nem drágább.
Aztán pl. arról is szó van, hogy az átlagjegyár már egy síma színházi előadásra is drágább, mint Ákos exkluzív koncertjére. És még fotókiállítás is lesz.
Meg arról van szó, hogy rosszul láttad a Moby koncertjegyek árát, mert Mobyt nem nézheted meg 3.490-ért Budapesten, vagy 2.490-ért Miskolcon.
Ákost viszont igen.
De beszélhetünk arról is, amiről szerinted van szó:
ha egy kicsit gondolkodnál, rájöhetnél, hogy valszeg más összeg vidéken helyszínt bérelni, vagy kivenni a Budapesti Kongresszusi Központot.
Így aztán a vidéki és budapesti jegyár már csak ezért is különbözhet. Vagy pl. nagyobb helyszínre több technika kell. Stb.

Ákos koncertjeire eddig sem "a jóléti társadalom gondtalan alanyai" jártak, kár minket sértegetni próbálni.

Előzmény: valleyboy (5350)
valleyboy Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5350
Kit érdekel a Nemzeti. Arról van szó, hogy hasonlítsd össze a vidéki jegyárat a pestivel. Persze leírták, hogy a hely szabja az árat, de szerintem ez akkor is kicsit sok. Ha jól láttam egy Moby jegy is kb ennyi lesz, őt pedig azért csak el kell hozni valahonnan... Megjegyzem minden koncert egyszeri és megismételhetetlen! Mondjuk ez az én véleményem, a jóléti társadalom gondtalan alanyai biztos rezzenéstelen arccal ülnek majd honfitársuk szerényen jövedelmező előadásán.
üdvözlettel: béluka
Előzmény: soldier22 (5347)
cliftony77 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5349
A Ticket Expressben szerintem idén sem lehet jegyet kapni, mivel a mocskok még szervízdíjat is számolnak. Próbáld a Publikában a Károly körúton.

Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy az elmúlt napokban meglehetősen ocsmány hangnem uralkodott el a topicban; jó volna ennek véget venni! Mindenki nézzen körül a saját háza tájékán ezügyben...

Előzmény: asdf_ (5348)
asdf_ Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5348
Mikor lehet mar jegypenztarban is jegyet kapni? Tegnap csak neztek ram ferenciek teren ticketexpressben, hogy ok meg nem kaptak, nem tudnak rola semmit.
soldier22 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5347
Persze, béluka. Egy színházjegy a Nemzeti Színházba 6.800 Ft, ráadásul olyan előadásra, amit rendszeresen meg lehet nézni. Az Ákos-ANDANTE meg egyszeri és megismételhetetlen alkalom, összesen kábé 1500-an férünk be, és már 3.490-ért be lehet jutni. Beszélsz itt zöldségeket.
Előzmény: valleyboy (5346)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!