Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Fieldtracer Creative Commons License 2002.04.06 0 0 2162
(sirk) Bármikor összefuthatunk külön is menni egy kicsit a sárgával....

Nem az rx-7 volt, hanem egy Nissan Primera eGT 2000 cm3 150 paci... Az sem ment ám rosszul...

Fieldtracer

Előzmény: sirk (2157)
SzaboZE Creative Commons License 2002.04.05 0 0 2161
SzaboZE Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2160
Közben azért nem nagyon vagyok, mert szabin voltam, most elhavazás van +a Mazda Klub ügyét terelgetem. Vannak bíztató jelek, nem akarok semmit elkiabálni. Aztán lassan szervezünk egy találkozót is!

Addig is: A mazda6.hu elindult, jövő héten valszeg teljes tartalommal működni fog!

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2159
Közben azért nem nagyon vagyok, mert szabin voltam, most elhavazás van +a Mazda Klub ügyét terelgetem. Vannak bíztató jelek, nem akarok semmit elkiabálni. Aztán lassan szervezünk egy találkozót is!

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2158
Halkan mondom csak, nekem 4-5 éve a BD-ből a 10L-es fém benzinkanna maradt sarcként egy karosszériásnál... Annyira nem hiányzott, még trabi időszakból maradt :))

SzaboZE

sirk Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2157
CSak en nem mentem azza a sargaval... :)))
Mondjuk csak utaskent "akarok", nem is mernem vezetni, 2,5x erosebb az enyemnel... :)))))
Előzmény: Liqquid (2156)
Liqquid Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2156
Ja, Ja! Carisnak igaza van! Azt bárki elvitte volna! CSak az a különbség, hogy mi tudtuk volna, hogy amikor sípol valami, akkor már csak egy kicsit lehet nyomni neki! :-)

L

Előzmény: Fieldtracer (2154)
Caris Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2155
FT:

az RX-7-et nyúlta le a szerelô? akkor van enyhítô körülmény... :) (nehéz lehet neki ellenállni).

Caris

Előzmény: Fieldtracer (2154)
Fieldtracer Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2154
Én meg találkoztam a belvárosban a saját autommal mikozben kint a faluvégén állt a szerelőnél(elvileg)....A fönöke elvitte egy körre mert a postán volt dolga(ja vagy 18 km arrébb).....ráadásul ismerős volt a szerelő és nem tehetett róla mert nem volt bent......volt nagy anyázás el akartam vitetni a csávot a rendőrökkel mert ugye hát tolvaj mert ellopta a műhelyből az autómat....és amikor visszakaptam szerszámok meg a vontatókötél elpárolgot....

Fieldtracer

Előzmény: Törölt nick (2153)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2153
Szerintem nyissunk egy "Ki járt jobban pórul autószerelővel" topic-ot ;)

Musty, ne add fel, vannak tisztességesek is, csak sok a hiéna :)

Előzmény: Musty (2152)
Musty Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2152

a magno hallgatasrol csak annyit hogy amikor en vittem vmiert a szervizbe a kocsit es bekesen beleultem es bekapcsoltam majdnem kiestem a szekbol mert max hangeron hagytak.de legalabb tudtam hogy miert merult le az aksim is a masodik inditasra mert azert 1000w ot nem sokaig bir az aksi.OLyan is volt hogy olajcserele mentem es +23km lett a kocsiba es mindenki tagadott.
v. eltortek a hideg-meleg beomlom karjat de azt kesobb kifizettek.Napszemuvegem is tunt el.Sajna odaig fajult az egesz hogy nem bizok mar egy szereloben se.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2151
Asszem ebben egyetértünk :) Bár felőlem a magnót hallgathatja, had érezze jobban magát szerelés közben, ez kihathat a munkájára is ;)

Különben hallottam én érdekesebbet is: a szülővárosomban divat a márkaszervizekben olajcserénél nem lecserélni az olajat, csak utánatölteni, majd kifizettetni a teljes olajcserét a klienssel. Szép világ :)

Előzmény: Caris (2150)
Caris Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2150
Nem arról van szó, hogy beadom az autót a szervízbe, aztán darabokban kapom vissza. Nekem ne hallgassa a szerelô a magnómat (fôleg ne állítgasson el mindent), ne hamuzzon bele a hamutartóba, ne cserélje ki a vadi új ablaktörlô lapátot, használtra titokban (!). Ez utóbbira is volt példa, egy haver Seat-ján történt meg mindez.

Caris

Előzmény: Törölt nick (2147)
SzaboZE Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2149
:) Ma reggel a Hungária krt - Tököli keresztben láttam egy ilyet, de agyonfoltozva.

SzaboZE

Előzmény: akashi (2148)
akashi Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2148
Sziasztok.

Ritkán vagyok de most ujra itt. :)

Kipufogóval kapcsolatosan: Én tavaly vettem új hátsó utángyártott dobot a kocsira de semmilyen érezhető különbség nem volt mikor felszereltem. Bár nem hinném hogy egy ilyen öreg masinánál számitana valamit. A fogyasztásom viszont lement, országuton 7,5 lityi körül van. (1,4-es karbis motor automata váltó 23év)
Amiért irok viszont hogy megosszam bosszuságom veletek márkatársak. Minap mentem a városban és egyszercsak láttam egy ugyanilyen 323-ast mint az enyém.(1979 323) Utánnafordultam de közben eltünt a szemem elől egy egyirányu utcában a béke út frangepán kereszteződésében. A parkolóőr bezzeg nem látta az ezüst szinü autót amin igencsak csodálkoztam mivel csak mellettemehetett el. Na mind1. Ha esteleg valaki látna ilyen tipust emailezzen rám hogy mikor és hol kérlek szépen titeket.
Nagyon köszi.

Akashi

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2147
Hát ezért viszem én el 200km-re innen az autót, ha nagyobb gond van... (akár traileren is) :) Ott fellelhető olyan szerelő, aki nem barmol el semmit, viszont majdnem "ingyen dolgozik", főleg ha talál még ilyen-olyan javítani valót, és még ért is hozzá. Tisztességes szerelő itt kicsiny fővárosunkban is fellelhető, csak az "ingyen dolgozással" vannak problémák. :)

Amúgy meg szerintem ezen teljesen felesleges vitázni, hogy ki szereti, ha elrontják az autoját, mert valószínűleg olyan nem sok van :)) Én se arról beszéltem, hanem arról, hogy nem minden esetben kéne a plafonon lenni, ha ilyen történik, mert nem mindig a szerelő a hibás. A "rögtönítélés" ellen próbáltam szót emelni.

Mert ugye szereltem én annak idején számítógépeket pl., és találkoztam érdekes dolgokkal. Félig összeborult file-rendszerekkel, gólyostollbetétekkel az alaplap alatt, stb.. Na most ha a szállítás által félrerázódott tollbetét miatt tönkremegy az alaplap, mert bekapcsolom a gépet, vagy egy filemásolás miatt végleg összeborul a vindóz, mert a file-rendszer már a végét járta abban az állapotában, akkor én vagyok a mocsok szemét trehány szerelő, ugye? Mert ők úgy hozták oda, hogy működött...

Előzmény: Caris (2146)
Caris Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2146
Liqquidnak igaza van. Valószínűleg én is baromi ideges lennék, ha a szerelôk valamit szétgányolnak a kocsin. Ezért hordom ismerôs szervizbe, oda ahol tudom, hogy vigyáznak minden autóra (pl. nem ülnek be az ülésre, elôbb valami nejlont tesznek rá), stb. Sôt már megcsináltak olyan dolgot is, amit nem kértem, ráadásul teljesen ingyen...

s mindezt egy majdnem veterán Mercivel... emberek az ilyenek?

Caris

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2145
Igaz-igaz, en se szeretem ha valami mast elrontanak a kocsin. Sot, idegesit. Csak elofordul neha, hogy nem ok tehetnek rola, mert mar egy letezo hiba okoz valami problemat, mivel megbolygattak az autot. Persze a karpitra ez egyaltalan nem mentseg. Csak az az akkumulatoros problema nekem picit furanak tunt. Ha csak nem felejtettek el ugye leszedni a sarut hegeszteskor, mert az csunya dolog :))
Előzmény: Liqquid (2144)
Liqquid Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2144
Nem, a mamám 75'-ös állólámpás Mercijével! :-) Rx-szel még annyira sem merném bevállani! Köztudottan kényes a kipuffogó rendszere! Öreg Merdzsó mindent elvbír! :-D

Pigmy,
én szeretem ha legalább úgy hozom el a kocsit egy szerelőtől, ahogy odavittettem, de semmiképp sem rosszabb állapotban! Innentől kezdve csak akkor van mentség arra, hogy döglött az aksim, ha trélerrel vitetem oda! És az is tök mind1, hogy a generátorom tölt-e vagy sem!
Ezt még ragozhatnánk, de a lényeg, hogy ezt nem engedheti meg magának egy cég sem és a hasfájásom is nyilván attól van, hogy rabolták az időmet egy órán keresztül, szétbarmolták a kocsi kárpitját ((?) mondván, hogy csak úgy fértek hozzá valamihez) és NEM ez volt a dolguk! Hanem, hogy egy új kipuffogó rendszert tegyenek fel úgy, hogy a kocsi belülről is kultúrált maradjon és legalább el tudjak indulni...!

L

Előzmény: sirk (2143)
sirk Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2143
Liqquid:
Te a cabrioval voltal a kipufklinikan?
Előzmény: Liqquid (2122)
GangstaBoy Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2142
Haliho! Ujra itt!

screeny: Nekem tenyleg rajta volt az auton, mikor megvettem, de mikor eloszor beinditottam, nagyon megtetszett! Nem eros, ropogos hangja van, csak olyan szolidan melyen duruzsol! Persze, ha 150-nel elveszem a labam a gazpedalrol, akkor a motorfeknel kicsit hangosabb! :-) Ez arra jo, hogy elriassza elolem azt, aki miatt lassitanom kell! :-) Persze valoszinuleg ebbol nem is hall semmit... De azert jo hangja van!
Hangolas pedig tenyleg van! Sok helyen nem foglalkoznak vele, sport-dob, oszt' jolvan! De ha komolyabb boltba mesz, akkor ott tudnak ajanlani szolidabb hangu dobokat is!!

GangstaBoy

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2141
Ez igaz.:) Bar ami az enyimen volt dob, az eleg brutalis volt, akkora hangja volt, hogy 50-70km utan mar fajt tole a fejem, es 100-nal gyorsabban nem mentem vele, mert ott meg ugy-ahogy elviselheto volt.. :) Nem erdekel valakit?:)) Bontex (vagy mi), rozsdamentes meg minden.
Előzmény: sirk (2140)
sirk Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2140
Nem vagyunk egyformak :)))
Előzmény: Törölt nick (2139)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2139
Caris, irigyellek a csendes motorodért, imádom, amikor nincs hangja a kocsinak, de mégis megy, mint a zsírozott villám. Első dolgom volt leszedetni a sajátomról a sportdobot, amikor megvettem :)
Előzmény: Caris (2136)
Caris Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2138
sokba... ne is kérdezd... :)

Caris

SzaboZE Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2137
És mennyibe fájt a műtét végülis?

SzaboZE

Előzmény: Caris (2136)
Caris Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2136
kipufogó:

a bontott dob nagyon jó állapotban volt a kipufogós szerint, végül az mellett döntöttem, most van 1 tartalék dobom.. :) Ismét csendes az autó lehet vele menni rendesen. az a baj, hogy már túl csendes, észre sem vesz az ember, hogy huzatja... (5000-nél nem lehet bent hallani semmit... :)

Caris

Caris Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2135
Hol van 700 Ft-ért jelvény? Legyen már valaki olyan jó, hogy elárulja.

Caris

SzaboZE Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2134
A BD-re valóban volt, vettem is, de az újra nem volt!

SzaboZE

Előzmény: Koriel (2131)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.31 0 0 2133
Hat amig Gangsta kollegam nem jar erre, addig annyit tudok mondani, hogy nem vette a dobot, hanem autoval egyutt jott neki :)
Előzmény: screeny (2132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!