Keresés

Részletes keresés

Márkusok Creative Commons License 2007.06.08 0 0 270
Nagyon jó meglátás, szép kivitelezés, gratula!:)
Előzmény: vm.aniko (266)
Dogfüggő Creative Commons License 2007.06.08 0 0 269
Hétszemélyes Fordunk van, és jó nagy cipőkanalunk.. : )
Előzmény: Márkusok (268)
Márkusok Creative Commons License 2007.06.08 0 0 268

Arany pofák!:)

Csak úgy praktikum jelleggel:

mekkora autótok van vagy ők maradnak otthon házat őrizni?Én ilyen lökött dolgokon filózok, mert mi szeretnénk vinni majd! magunkkal ha döntés született.

Előzmény: Dogfüggő (261)
Dogfüggő Creative Commons License 2007.06.08 0 0 267

Beteszem még ide ezt a kis tehenészlányt : ), aztán megyek..
Sziasztok!
vm.aniko Creative Commons License 2007.06.08 0 0 266
találtam egy képet az öcsém csinálta ha szerted a pókokat:
Előzmény: Márkusok (248)
Dogfüggő Creative Commons License 2007.06.08 0 0 265
Köszi! : )
Előzmény: vm.aniko (264)
vm.aniko Creative Commons License 2007.06.08 0 0 264
de jó képek:))
Előzmény: Dogfüggő (261)
vm.aniko Creative Commons License 2007.06.08 0 0 263
na akkor ez egy igazi igazándiból mentőakció volt
Előzmény: Dogfüggő (260)
vm.aniko Creative Commons License 2007.06.08 0 0 262

köszönöm!

caterina!neked van twist futórózsád!amikor még bimbós akkor is rózsaszin nem?már megint erős a gyanúm,hogy én már megint nem azt kaptam mint amit rendeltem.kicsit már nyilik,és én egész sötétnek látom!!!majd  elhivom az öcsémet fényképezze le az enyémet a kisebbik/2 éves/ a falhoz röptette,a férjem meg az övét mint valami erekjét mindig viszi magával ha nincs itthon:))

Előzmény: caterina3 (257)
Dogfüggő Creative Commons License 2007.06.08 0 0 261
Most már így tévézgetnek, és így alszanak.. : ))
Előzmény: Dogfüggő (260)
Dogfüggő Creative Commons License 2007.06.08 0 0 260
Na, pont jókor jöttem vissza! : )
Az enyimek is használt kutyák. Az egyik egy megszüntetéssel fenyegetett, borzalmas menhelyről való, a másik meg egy hangulatos sintértelepről. : (

Felnőtt korukban kerültek hozzánk, és olyan tünemény, hálás, igazi jókutyák, hogy ilyen már nincs is. Szépen kikerülik a virágokat, csak a homokozóban ásnak, ha muszáj (azt hittem, ilyen sincs több, de most olvasom, hogy mégis van : ) ), és egyáltalán.. el kell tőlük olvadni, na.

Ilyenek voltak.. De nem ijesztgetésnek raktam fel, mert vannak ám nagyon csinos, egészséges kutyák is a jobb menhelyeken, csak én vagyok ilyen perverz, hogy nekem ilyen kellett.. : )
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 259
Igen. :-) Bár Isten tartsa meg a kuttyokat a lehető legtovább, a kutyakor legvégső határáig jó egészségben! :-)
Előzmény: anblock_italia (258)
anblock_italia Creative Commons License 2007.06.08 0 0 258

Köszönöm én is az ötletet, egyre inkább szembe kell néznünk azzal a gondolattal, hogy ők nem lesznek nálunk örökre. Gondoltam nem is kell majd másik kutya, dehát valahogy mindig az jut eszembe, hogy "kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes".

Viszont én a kert miatt ragaszkodom a szukához, az ivartalanítási procedúrát azonban nagyon nehezen viselném, persze a kutya miatt.  Valóban ha eljön az idő ez tűnik a legjobb megoldásnak.

Előzmény: caterina3 (249)
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 257
Jó étvágyat!
Előzmény: vm.aniko (255)
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 256
Persze. A miénk is ilyen. De akkor ezt el kell mondani a menhelyen eleve szerintem. Az ugatásról ők tudnak nyilatkozni, növényügyben nem biztos, mert ugye az ott esetleg nincs. Valamennyire nevelhetők is ilyen vonatkozásban a kutyk, de mondjuk a nagyon ásóst nem biztos, hogy le tudod szoktatni. A mienk nem ugatós és -- bár kotorékkutya! -- nem ás. És kikerüli a növényeket. Ez komoly! :-) Mikor hozzánk került, egyszer-kétszer próbált ásni, akkor konzekvensen rászóltunk, és szépen abbahagyta. Viszont egy helyen engedjük neki a kertben (ez volt a gyerekek homokozója), ha nagyon akar, ott áshat egy kicsit. Mikor kicsik voltak a kölykök, együtt homokoztak...
Előzmény: vm.aniko (252)
vm.aniko Creative Commons License 2007.06.08 0 0 255
bocsi de itt kell hagyjalak benneteket,mert felébredt a nagyobbik kisfiam/6 éves/és mennem kell bundás kenyeret csinálni:)
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 254
Oké. :-)  Érdemes ott nézelődni, hátha beleszerettek egybe...
Előzmény: Márkusok (248)
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 253
Persze, ez így van! :-)
Előzmény: Márkusok (250)
vm.aniko Creative Commons License 2007.06.08 0 0 252
én is megnéztem amit belinkeltél.az a helyzet,hogy én ha lesz is.kistermetűt szeretnék,de nem olyan ugatósat aki aludni se hagy...jaaaa...ééés ne  turkálja ki a gazaimat.létezik ilyen?:)
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 251
A mienk éjjel édesdeden alszik a kicsifiammal. :-) Mindig röhögök rajta, hogy a házat azt én őrzöm, vagy mifene? A telket őrzi a drága, ha kint van, de ha bejön, átadja nekünk a stafétabotot. :-) Én örülök ennek, mert így a lakásban szinte hangja sincs, ami egy társasházban nem hátrány éppen. (Bp. belterületén lakunk, nagy társasházban.)
Előzmény: vm.aniko (244)
Márkusok Creative Commons License 2007.06.08 0 0 250

Tudod ez a dolog olyan, hogy meglátni és megszeretni!

Nem feltétel a pedigré, nem tenyészteni akarjuk.

Sokszor a növényekkel is így vagyunk...szerelem első látásra, pedig nem is ismerjük, de tetszik:)

caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 249

Ivartalanított szuka a megoldás. Sok menhelyen eleve úgy is adják ki a kuttyokat.

Én is laktam panelben, két skót juhászom volt ott. :-)) Igaz, minden nap kihordtam őket, lemozgattam.

Majdnem egykorúak a gyerekeink! :-) A mieink: 11 és 9.

Szerintem egy játszótári keverékkel is nagyon jól járhattok, ők is ugyanúgy szerethetők, a lényeg, hogy jó természetű, nyugodt, kiegyensúlyozott kutya legyen, gyerek mellé szerintem ez a legfontosabb. De sok fajtatiszta kutya is van menhelyeken, ha ahhoz ragaszkodtok. A menhelyen arról is tájékoztatnak, milyen természetű az adott kutty.

Előzmény: Márkusok (246)
Márkusok Creative Commons License 2007.06.08 0 0 248

Köszönjük a segítséget!

Amint döntés születik családilag, jelentkezek:)

Addig pedig olvasgatok a linken, mert látom van mit...

Előzmény: caterina3 (247)
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 247

Itt érdemes nézelődni:

www.netboard.hu

Ott: Kutyaszövetség.

És, ha kell, több  megbízható menhelyet is tudok javasolni.

A mi kis drágánkhoz is a net segítségével jutottunk el... Eddig mindig törzskönyvezett skót juhászaink voltak, ő az első kifejezetten menhelyes kutyánk (rossz helyről kimentett skótunk volt már) , de nem bántuk meg, SŐT!! Ez most szándékos elhatározás volt, hogy menhelyről hozzunk kutyát, hiszen annyi gazdátlan ebke van, hogy ez tűnik leginkább reális és korrekt döntésnek. Elképesztően jó fej, és olyan szinten hálás, annyira igyekszik, hogy megfeleljen, hogy elképesztő. Nagyon okos, mert a hiányos kezdeti szocializáció ellenére teljesen jól alkalmazkodott a végül is nem kicsi elvárásainkhoz, és mi más, ha nem ez az intelligencia fokmérője?!

Előzmény: vm.aniko (244)
Márkusok Creative Commons License 2007.06.08 0 0 246

exPanelpatkány lévén nincs tapasztalatom kutyailag, bár a Kedvesnek igen, Ő családi házas csajszi:)

Szukát nem szeretnénk, sok a faluban a "vérengző" facér kan, puskával meg csak nem állhatok a kapuban és foltozhatom a kerítéslikakat!?:)

A gyerekek 11 és 7, tehát annyira már nem aprók.Nem tudom, nehéz döntés, mert egy Huskyt már nem tudunk bepréselni a Mi autónkba:)

Előzmény: caterina3 (241)
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 245
:-)))))
Előzmény: vm.aniko (228)
vm.aniko Creative Commons License 2007.06.08 0 0 244
nekünk is majd lehet hogy kellene valami nagyon kis termetű kint tartható kutty.ja és nem az az éjjeli zenélős fajta!:))
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 243
Nagyon jó ez a  fotó!
Előzmény: Dogfüggő (209)
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 242
Fiatal felnőtt = olyan egyéveskére gondolok...
caterina3 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 241
Ha esetleg nem vagytok tapasztalt kutyások, azért a bejglit mint fajtát gondolt át, mert, úgy mondják, igen makacs tud lenni. Egyébként nem akarlak rábeszélni (de igen!), de érdemes menhelyeken körülnézni, fantasztikus jó fej kutyák vannak ám! És azzal egyből jót is teszel, ha onnan fogadsz örökbe. Ha kis gyerekeitek vannak, egy fiatal felnőtt szuka javasolható szerintem leginkább. És az örökbe fogadott kutyák elképesztően hálásak tudnak lenni, nagyon megbecsülik a boldogságot!
Előzmény: Márkusok (208)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!