Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
én nem tudom mi van ma a gyerekkel,nem tud aludni,én meg már alig élek.most bekapcsolta a számitógépet,ugyhogy megnézlek benneteket,de hálistennek ti tudtok aludni:))
jaj én is ugy féltettem ami volt nem mertem kicsipni a hajtások végeit,hogy jaj csak meg ne álljon a növésben!!aztán odabent tönkrement.most kaptam a szomszéd nénitől egyet na ennek az összes hajtását visszacsiptem 3 hét mulva mindegyik ág négyfelé ágazott!!
hát brigi belinkelt valami versenyt ami itt megy az indexes fórumok között.ugy néz ki,hogy tudtunkon kivül harmadikak vagyunk.mondjuk délután óta nem néztem.de nagyon örülök,hogy sokan vagyunk:))))
Na most ha ezeket megnézed, azért érdekes, mert teljesen más, mint amiket a helpmefind hoz be képeket, és még véletlenül sem olyanok, mint amik nálam nyílnak. Gondolom, igazából olyannak kéne lenniük, mint a Poulsen-weblapon. És nekem az tetszene igazából, én annak alapján rendeltem a fajtát, ugyanis szerintem a szőregi lapon is ezek az eredeti Poulsen-képek vannak... :-((
Megmondom Neked őszintén, nem tudom, elég keveset voltam kint a telken az utóbbi időben, és közel százféle rózsám van, szóval így konkrétan a bimbókra nem mindegyikre emlékszem. De majd most megnézem Neked a hétvégén, ha el nem felejtem. :-)