Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
huhu de szép ám!!hát az én "twistem" ennél sötétebb vagy rosszul cimkézték és a concert lesz,mert ez is csikos.találtam egy vicces képet fanatikus nénikről :)
Szerintem ő is nagyon szép, és annyit tudok róla, hogy nem Pierre, de sajnos nem tudom, hogy mi. De hétvégén megpróbálom előbányászni alóla a cetlit, mert már engem is izgat a dolog. Valahol a mulcsrétegbe ágyazva még megvan ám, ha minden igaz... Ugye szép?
És itt van neked a Twist... Szerintem sötét a bimbója. Lehet, hogy a tiéd is mégiscsak az lesz, nem?
jaj köszönöm:))gyüjtöm ám róla a képeket amig végre megérkezik...vagy megérkeznek a saját példányaim:))nem nagyon láttam még nála szebbet,de ha van...ide vele muti meg !!!:)
nagyon érdekel a mediterrán udvar és minden ami mediterrán!rakjál föl nyugodtan kármennyi képet!!és nagyon kérlek benneteket nehogy valaki valamit azért ne rakjon fel mert azt hiszi,hogy ez itt off.itt nincs off,ez a topik lényege ezért beszéltünk össze hogy megcsináljuk!!igaz többiek?:)))
Engem plö érdekelne több kép is a faházról, nagyon tetszik és az agyag kaspók forrása is, mert ahol eddig láttam ott horror árban mérték, de nagyon tetszenek nekünk.
Ezért a fajtáért két éve nekem is veszekednem kellett a szőregiekkel, mert az időbeni (több hónappal korábbi) és visszaigazolt megrendelés ellenére nem akartak küldeni, mondván, hogy elfogyott... Szerencsére mikor a főnököt felhívtam, ő orvosolta a jogos panaszomat.
Bocs, de ezek szerint átsiklottam rajta... Úgy emlékszem, olyan sötét ciklámenes színű a bimbó is. A Twistet én nem igazán rózsaszínnek, inkább elég erős ciklámenszínűnek mondanám.
Van plö egy apró, tán egy millis fekete, trapéz alakú bogár...a Kedvest megcsípte már párszor, rettenetesen bedagad, megduzzad a csípés helye és fáj is.na őt még nem sikerült beazonosítanom:(
Calcium és Fenistil használ csupán utána, de napokig látszik és fáj a helye.