Keresés

Részletes keresés

Belamia Creative Commons License 2007.07.25 0 0 481

Hali tud valaki küldeni videó converter progit c720 vagy amivel convertálni tudnék a c 520 ra.Elöre is köszi-,

TOPE2007 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 480

Üdv Mindenkinek.

Teljesen új user vagyok, tegnap este átolvastam a téma minden hozzászólását. Sikerült is megcsinálnom a némítás, és hangerő gombokat. MIndenesetre csináltam biztonsági mentést a DATA.zip-ről a PC--mre. Jól is működik. Hangokat is küldött egy kedves fórumozó, felraktam jól is működik. Az útvonal Berepülés funkciónál feljön egy párbeszédpanel, ami rákérdez, hogy részletesen hanggal, vagy gyors berepüléssel akarod megtekinteni az útvonalat. Ha nem-et választok, akkor részletesen vezet végig és mondja a manővereket. Igen válasz esetén gyorsan végigrepít az útvonalon.

A video-s megoldásra vonatkozóan van-e valakinek tapasztalata. Egyet olvastam ugyan egy korábbi hozzászólásban, de nem merem egyelőre kipróbálni, mert egy kollégámnál gondokat okozott. Egyelőre azt várom, hogy több pozitív tapasztalattal is találkozzam.

athos2005 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 479
"Reszkető kezekkel" bemásoltam a megfaragott data.zip-et az 520-ba és működik!!! Örök hála. Nagyon hiányzott az eredetiből, a hogyan halgattassuk el a Moha bá'-t lehetőség.
stopword.freeblog.hu Creative Commons License 2007.07.25 0 0 478
Kedves Zozee, ha figyelmesen megnézed az oldalamat akkor ott semmi olyat nem találsz ami valahol pénzért megvásárolható. Ha esetleg mégis találnál ilyet, akkor légyszi szólj, és leszedem. Nem véletlenül nincs nálam Andrea sem, meg ilyesmi.

Egyébként úgy rémlik, hogy egyszer már lezártad részedről ezt a témát, ezért nem értettem, hogy miért kezdtél újra itt cracket kéregetni.
Előzmény: Zozee az Isten (477)
Zozee az Isten Creative Commons License 2007.07.25 0 0 477
És szerinted az mi amit a saját oldaladon lehet találni? /annak örülök hogy mindig van aki a másikat kioktassa/
Előzmény: stopword.freeblog.hu (476)
stopword.freeblog.hu Creative Commons License 2007.07.25 0 0 476
Zozee, nem tudom feltűnt-e már, de ezen a fórumon nem kapsz ilyen jellegű segítséget. Mindenki tisztában van már vele itt, hogy szeretnél nyugat eu-s térképeket használni a gépeden ingyen, és ha lenne aki segít, már rég jelentkezett volna. Javaslom, hogy inkább warez fórumokon tedd fel eztán az ilyen kérdéseidet. Ha legális megoldás is érdekel, akkor pedig javaslom ezt az oldalt:
http://www.pdastore.hu/mid.php?mid=1&lkod=8&skod=413
Előzmény: Zozee az Isten (475)
Zozee az Isten Creative Commons License 2007.07.24 0 0 475
Hy! Vki tud működő miomap 3.3-as crackelt verziót a c520-ashoz?
Tomahawk_ Creative Commons License 2007.07.24 0 0 474
Én is megcsináltam ezt az ikoncsere dolgot szerintem jobb lett használhatóbb tőle az 520-as..a hangerő dolgot az akkumerültségre nyomva lehet előhívni, vagy ezt már írta stop kollega??Ja igen..mindegy!:-)
Előzmény: Tomahawk_ (473)
Tomahawk_ Creative Commons License 2007.07.24 0 0 473
Én is vettem, van már Brando-ban is, igaz elég borsos áron www.pdastore.hu  nagyon korrektek,nekem ott feltették sürítettlevegő spray-s tisztítás törölgetés után ingyen!A felhelyezés volt ingyen, mielőtt valaki félreérti:-)
Előzmény: stopword.freeblog.hu (470)
sornyito Creative Commons License 2007.07.24 0 0 472

nekem már van csecse 4.3"-os fóliám :))

Beszerzés pl. www.startup.hu

Előzmény: stopword.freeblog.hu (470)
bogabi72 Creative Commons License 2007.07.24 0 0 471
Mio belga honlapján már lttam 4,3"-oshoz valót, de heroin áron, ha jól emléxem.
stopword.freeblog.hu Creative Commons License 2007.07.24 0 0 470
kizo, szerintem neked hatalmas mákod van :)

más, találkozott már valaki jó minőségű, teljesen passzentos képernyővédő fóliával ehhez a készülékhez?
Előzmény: kizo2005 (469)
kizo2005 Creative Commons License 2007.07.24 0 0 469

Sziasztok!

Egy hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy c520-nak.Kelet európa térképpel vettem 81e forintért.Mikor kibontottam a dobozt találtam benne egy 1gb-os sd kártyát amire rá van írva:Western europe.Szerintetek az eladó tévedésből a teljes eu térképes kütyüt adta el nekem vagy minden c520-hoz jár egy ilyen kártya?Egyébként teljesen meg vagyok elégedve a géppel,bár egy kellemes női hang nekem is hiányzik a navigáláshoz.Valaki átküldené nekem?

Előre is köszi szépen!

kizo2005@t-online.hu

Tomahawk_ Creative Commons License 2007.07.24 0 0 468
Máris nézem, köszi,hogy megszakértetted!
Előzmény: stopword.freeblog.hu (465)
domako Creative Commons License 2007.07.24 0 0 467

Megcsináltam a cserét, kiválóan működik, a szöveget is átírtam aszerint ahogy a blogodban leírtad, minden rendben ok.

Van egy kérdésem. Többször olvastam a fórumban a telefonról történő névjegy-kártya áttöltés nehézségeit. Nekem c520-asom van, még nem találkoztam ezzel a funkcióval. A mio transferben van szinkronizáció funkció, néhányszor megcsináltam a szinkronizálást, de olyan nagy a fájl, hogy erősen lelassítja a mio map betöltését. Minden startnál hosszan kellett várakozni. A névjegyek rendezettsége sem tökéletes, nyilván az outlook struktúrája eltérő. Hogyan lehet közvetlenül a telefonról névjegyeket áttölteni? kösz domako

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 466
én még a női hang megszólaltatásánál elakadtam,úgyhogy marad a moha bá.
stopword.freeblog.hu Creative Commons License 2007.07.23 0 0 465
Hangerő és némítás navigáció közben, és még egy csomó extra, ezt teszi lehetővé a GpsPasSion fórumáról elérhető módosítás.
Az oldalamon egy kicsit részletesebben írok erről.
Előzmény: Tomahawk_ (448)
Ramsau83 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 464
Csoda történt! Csatlakoztattam a telefont bt-vel és elkezdtem nyomkodni a kütyüt és láss csodát egyszer csak megnyílt a Mio Map és működik! A Névjegyzék is megnyílik, igaz hogy nincs benne semmi, de mükszik! Most nem próbálkozom áttöltéssel mégegyszer mert a napokban utazom vele. Azért is aggódtam az idó miatt! De hát HURRÁ!
Tomahawk_ Creative Commons License 2007.07.22 0 0 463
Hát én is spóroltam volna egy utat...vagy kettőt:-)Azért örülök előbb említett okok miatt, hogy update-elt ROM van a PNA-n!
Előzmény: Ramsau83 (462)
Ramsau83 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 462
Akkor lehet hogy türelmesebbnek kellett volna lenni?
Előzmény: Copilot (458)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.22 0 0 461
nekem c720 van és szerencsére ment a telefonkönyv átmásolása (SE k800i) csak a mobilrol és a kártyárol is leolvasta az adatokat, igy a duplákat törölgettem 40 percig. :)

jocooo3 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 460

Zozee

Ment a mail !!!!!

Előzmény: Zozee az Isten (457)
ac07 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 459
Abbahagyom, de vedd meg! Okos vagyok és nem támogatom a szoftverkalózkodást!
Ez a topic sem szól sajna másról és az az "okos" és mocskolódó, aki arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy ez nem legális.
Ne válaszoljatok, nem jövök többet ebbe a topicba...
Előzmény: Zozee az Isten (436)
Copilot Creative Commons License 2007.07.22 0 0 458

Üdv Mindenkinek!

A BT adatáttöltésről saját tapasztalat: pénteken érkezett meg a Mio C720-am. Mivel végigolvastam az előző hozzászólásokat, nem akartam megkockáztatni az áttöltést BT keresztül. Outlook-kal szinkronizáltam, de csak a neveket látta, a telefonszámokat nem. És ekkor történt, hogy véletlenül rányomtam a telefonszámok áttöltésére. Azt hittem, hogy én is vihetem vissza a Mio-t telepítésre, de mivel elég türelmes típus vagyok, vártam, hogy hátha...?! És láss csodát, 1,5 őra elteltével egyszercsak eltűnt a homokóra, és szépen áttöltött minden névjegyet. És működik minden a navin! :-))

A Mio-n R23-as van, a telefon Nokia 8800. Bízom benne, hogy nem csak átmenetileg van szerencsém, hanem működni fog rendesen a cucc.

Zozee az Isten Creative Commons License 2007.07.22 0 0 457
Megköszönném! Megpróbálom aztán meglátjuk.
Előzmény: jocooo3 (456)
jocooo3 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 456

mail cím mindegy!

Én is megkaptam tőled!

Szóval full /IGO/ez a cucc, de mivel friss használója vagyok kütyünek és nem is vagyok prof, így nem próbáltam ki.

Csak beraktam egy-két térképet, és mint azt írtam azok zárolva vannak.

Ha kell, óriás fájlként küldöm.

Előzmény: Zozee az Isten (453)
Tomahawk_ Creative Commons License 2007.07.22 0 0 455

Szia!

Nekem 3 nap volt...nagyjából így számolj,de azóta működik rendesen a készülék..a bluetotth-os telefonkönyváttöltéssel nem próbálkoztam azóta érthető okok miatt,de a navigáció működik...véleményem szerint stabilabban,mint az előző ROM verzióval!Olyan helyeken is talál műholdat,ahol eddig nem volt hajlandó.Nem tudom,hogy a ROM update miatt lett-e jobb, mindenesetre így van!

Előzmény: Ramsau83 (454)
Ramsau83 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 454

Sziasztok!

Sajnos későn találtam meg ezt a topicot! És én is megpróbáltam áttölteni a telefonkönyvet Sony Ericson K800i-ről. A Mio Map és a Névjegyzék nem nyílik meg. Holnap szervíz. Be kell jelentkezni előre? Van rá esélyem hogy még az nap kész lesz?

Zozee az Isten Creative Commons License 2007.07.22 0 0 453
Köszi Joco. pitty néven küldtél! mert itt más a mail címed? mert ha nem akkor nem kaptam meg.
Előzmény: jocooo3 (449)
nyisu Creative Commons License 2007.07.22 0 0 452
Most már látja a Windows. Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!