Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
az első képen milyen virág van?ugy látszik ma mindenki a kertben van,persze érthető:)délután fölrakom a mai képeket!a tiétek is jók!!!illetve a krisztié.
Jó reggelt! A hajnali fotózás már megvolt, most jön a fűnyírás, amíg nincs olyan meleg. A szebbik ma faiskolába is szeretne menni...mit tehetek, elviszem:)
na kiderült a nagy talány,mert reggelre teljesen kinyilt,olyan kis vadrózsára emlékeztető formája van de ez bizony nem rózsaszin,hanem sötét piros és kicsit rózsaszines vajszinnel átülő csikok vannak benne.és lehet,hogy azért mert ez az első virág ,kicsit aprónak is tűnik nekem.bár az is igaz,hogy sok bimbó van rajta pedig az egész nincs 25 cm magas.majd ha feléledek és már nem látok olyan homályosan az éjszakai nemalvás miatt,akkor lefényképezem és fölrakom nektek:)de az tuti 100% hogy nekem már megint rosszul cimkézték fel mert ezen twist áll azaz az eredeti nevén berry and crame,de ez szerintem a concert,modern futórózsa poulsen-től./aki esetleg még nem ismert a forrást:/
hát jah,sokan gondolom irodából vagy suliból neteznek!mások meg hétvégén kimennek a telekre vagy elmennek moziba,vagy gyulára a haverokkal,/igaz mexállott?/:)
én nem tudom mi van ma a gyerekkel,nem tud aludni,én meg már alig élek.most bekapcsolta a számitógépet,ugyhogy megnézlek benneteket,de hálistennek ti tudtok aludni:))
jaj én is ugy féltettem ami volt nem mertem kicsipni a hajtások végeit,hogy jaj csak meg ne álljon a növésben!!aztán odabent tönkrement.most kaptam a szomszéd nénitől egyet na ennek az összes hajtását visszacsiptem 3 hét mulva mindegyik ág négyfelé ágazott!!
hát brigi belinkelt valami versenyt ami itt megy az indexes fórumok között.ugy néz ki,hogy tudtunkon kivül harmadikak vagyunk.mondjuk délután óta nem néztem.de nagyon örülök,hogy sokan vagyunk:))))