Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Nem, az nem azt jelenti, egy picivel már öregebb vagyok:)))) Bár, lehet, hogy még itt a legkisebb, mert már nagyjából mindenkinek családja van, ahogy olvasgatom a sorokat!
:))) Szia Zsur!! Igen, azt akartam írni én is! Ez a meleg nem tesz jót! Igen, nagyon szeretek tervezgetni, aztán majd mikor már komolyodik a dolog, remélem számíthatok Rátok, hogy segítetek!! Biztosan lesz 1-2 hülye kérdésem!:)
Alikám egy tündérbogár, viszont szegénykém már öreg, és betegecske!:( De azért rablónak nem lenne jó:) Mikor még picike volt, annó 11 éve-jesszusom milyen rég volt!!-a farkincáján is volt egy fekete-fehér pompon, nagyon tüncin nézett ki, mikor csóvált!:)
Nállunk is hőség,Úgyhogy reggel 7-10-ig,és este 5 után ügyködök csak a kertben.Már a teraszt is fellocsoltam,hogy a kutyák le tudják hűteni magukat.Itt a délutáni szieszták ideje:)))
:)) Tegnap oruletes meleg volt (talan az elso hohullam iden), igy este kellett locsolnom. . . Ma meg gyomlalnom kellene - hatalmas a gaz, akarom mondani a paradicsom palanta.
Tavaly szezon vegen csak kihuztam a paradicsomot a foldon es ott maradtak egy ideig - keszult a komposzt tarto - no ennyi eleg volt arra, hogy iden tele legyek vele. . .
Ez jóóó!:) A tavad /tavaid gyönyörűek, a Picinyem el van ájulva! Se fánk, se tavunk...félemberek lennénk?:) Pótolni kell a hiányosságot...azt hiszem pár négyzetméter gyepem fogja bánni:)
Baráti társaság???Nem lehet őket szétzavarni.Csak buli,sör ládaszámra.Főleg nyáron.A bandából mindenki lakásban lakik,vagy szülőkkel,tehát mi vagyunk a bulihelyszín.Fárasztó.De most beszereztem műanyag poharat,tányért...Legalább mosogatni ne kelljen......