Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Igen én próbáltam.Sikerült...de vigyázz, minden eddigi "finomítás" a miomap progidon semmibevész ezzel....persze pótolható!Alapbeállításokat is újra kell lőni!
Amúgy a ROM update után nem látok semmi változást, valszeg kisebb progi finomítás az egész, nagy újítások nincsenek. Nem is mondtak semmit LCP-ék, csak hogy ne Bluetooth-on keresztül töltsem át a névjegyzéket, hanem először teló -> PC Outlook szinkronizáció, majd Outlook -> Mio szinkron, de ezt eddig is tudtuk...
http://www.lcp.hu/letoltesek.php Létezik,hogy ez a frissítés a napokban jelent meg az LCP oldalán,(lap alján C520) vagy csak én nem vettem eddig észre?
És meddig tartott az áttöltés? Nekem C520 van és kb 30 perce teker a homokóra. Lehet, hogy hülyeséget csináltam hogy a sok negatív ezzel kapcsolatos vélemény ellenére megpróbálkoztam vele.
Teljesen új user vagyok, tegnap este átolvastam a téma minden hozzászólását. Sikerült is megcsinálnom a némítás, és hangerő gombokat. MIndenesetre csináltam biztonsági mentést a DATA.zip-ről a PC--mre. Jól is működik. Hangokat is küldött egy kedves fórumozó, felraktam jól is működik. Az útvonal Berepülés funkciónál feljön egy párbeszédpanel, ami rákérdez, hogy részletesen hanggal, vagy gyors berepüléssel akarod megtekinteni az útvonalat. Ha nem-et választok, akkor részletesen vezet végig és mondja a manővereket. Igen válasz esetén gyorsan végigrepít az útvonalon.
A video-s megoldásra vonatkozóan van-e valakinek tapasztalata. Egyet olvastam ugyan egy korábbi hozzászólásban, de nem merem egyelőre kipróbálni, mert egy kollégámnál gondokat okozott. Egyelőre azt várom, hogy több pozitív tapasztalattal is találkozzam.
"Reszkető kezekkel" bemásoltam a megfaragott data.zip-et az 520-ba és működik!!! Örök hála. Nagyon hiányzott az eredetiből, a hogyan halgattassuk el a Moha bá'-t lehetőség.
Kedves Zozee, ha figyelmesen megnézed az oldalamat akkor ott semmi olyat nem találsz ami valahol pénzért megvásárolható. Ha esetleg mégis találnál ilyet, akkor légyszi szólj, és leszedem. Nem véletlenül nincs nálam Andrea sem, meg ilyesmi.
Egyébként úgy rémlik, hogy egyszer már lezártad részedről ezt a témát, ezért nem értettem, hogy miért kezdtél újra itt cracket kéregetni.
Zozee, nem tudom feltűnt-e már, de ezen a fórumon nem kapsz ilyen jellegű segítséget. Mindenki tisztában van már vele itt, hogy szeretnél nyugat eu-s térképeket használni a gépeden ingyen, és ha lenne aki segít, már rég jelentkezett volna. Javaslom, hogy inkább warez fórumokon tedd fel eztán az ilyen kérdéseidet. Ha legális megoldás is érdekel, akkor pedig javaslom ezt az oldalt: http://www.pdastore.hu/mid.php?mid=1&lkod=8&skod=413
Én is megcsináltam ezt az ikoncsere dolgot szerintem jobb lett használhatóbb tőle az 520-as..a hangerő dolgot az akkumerültségre nyomva lehet előhívni, vagy ezt már írta stop kollega??Ja igen..mindegy!:-)
Én is vettem, van már Brando-ban is, igaz elég borsos áron www.pdastore.hu nagyon korrektek,nekem ott feltették sürítettlevegő spray-s tisztítás törölgetés után ingyen!A felhelyezés volt ingyen, mielőtt valaki félreérti:-)
Egy hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy c520-nak.Kelet európa térképpel vettem 81e forintért.Mikor kibontottam a dobozt találtam benne egy 1gb-os sd kártyát amire rá van írva:Western europe.Szerintetek az eladó tévedésből a teljes eu térképes kütyüt adta el nekem vagy minden c520-hoz jár egy ilyen kártya?Egyébként teljesen meg vagyok elégedve a géppel,bár egy kellemes női hang nekem is hiányzik a navigáláshoz.Valaki átküldené nekem?
Megcsináltam a cserét, kiválóan működik, a szöveget is átírtam aszerint ahogy a blogodban leírtad, minden rendben ok.
Van egy kérdésem. Többször olvastam a fórumban a telefonról történő névjegy-kártya áttöltés nehézségeit. Nekem c520-asom van, még nem találkoztam ezzel a funkcióval. A mio transferben van szinkronizáció funkció, néhányszor megcsináltam a szinkronizálást, de olyan nagy a fájl, hogy erősen lelassítja a mio map betöltését. Minden startnál hosszan kellett várakozni. A névjegyek rendezettsége sem tökéletes, nyilván az outlook struktúrája eltérő. Hogyan lehet közvetlenül a telefonról névjegyeket áttölteni? kösz domako
Hangerő és némítás navigáció közben, és még egy csomó extra, ezt teszi lehetővé a GpsPasSion fórumáról elérhető módosítás. Az oldalamon egy kicsit részletesebben írok erről.
Csoda történt! Csatlakoztattam a telefont bt-vel és elkezdtem nyomkodni a kütyüt és láss csodát egyszer csak megnyílt a Mio Map és működik! A Névjegyzék is megnyílik, igaz hogy nincs benne semmi, de mükszik! Most nem próbálkozom áttöltéssel mégegyszer mert a napokban utazom vele. Azért is aggódtam az idó miatt! De hát HURRÁ!