Akkor meg lehet en sem voltam es a topik sem ment meg annyira sem mint most...... Mostanra szerencsere osszegyult 6-7 emberke es elvagyunk.... -probalunk segitgetni egymasnak..... :-))))
Tavaly márciusban , amikor a kocsit vettem , beírtam ide ( nézz csak utána , március 12 után egy-két nappal ! ), de nem volt semmi reakció a topiklakók részéről, ezért azóta csak olvastam !
Közben elváltam, költöztem , nem volt netem, stb. !
Most valahogy kedvem támadt írni ( kérdezni ) is !
Bezony-bezony.... :-))) Mar volt 1.8-as 4 hetig,de utanna v6 mondeo lett,most azt adtam el es vettem a 2.2-t... Ami tetszik baromi kenyelmes,nagyon csendes,tagasabb,tobb mindent tud....es a fogyija 140-150-el Manchesterbol 8.5...... :-)))) Majd hetvegen rakok fol par kepet......
Nekünk se ment anno. A kombiban kicsit nehezebb köteget mérni ezért csati levág és a tanksapka nyitóról adtunk neki jelet. :) Azóta is működik. Igaz nekünk a jobb hátsó központi cseszkődik de megszoktuk, bár lehet zárat kellesz cserélni.
Hali én elsőre vezeték szakadásra van vezeték törésre gondolok! Ki kellene mérni a vezetéket hogy van e benne szakadás! így látátlanban ennyit tudok mondani!
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az lenne a problémám, hogy a központ zár nem zárja le a csomagtartó ajtót, viszont az összes többit pedig gond nélkül csukja-nyitja. A motort kiszedtem, kipróbáltam és működik, viszont a
csatlakozón mért feszültség nulla. Ha valaki találkozott ilyen problémával, kérem írjon. Az autó 4 ajtós kivitel, B2.
valami hasonló kis kézi szerszámmal is megpróbáltunk rásegíteni, de semmi Ha jól tudom, neked nem gyári a fejegységed, lehet, a hangszórók is változtak. Mielőtt megveszem a fejegységet, nem lehetne meghallgatni az autódban? ez olyan 27 vagy 28-án lenne.
Jah, a gyári fejegység nem akar kijönni. Se 3mm-es rézdróttal, se hasonló vastagságú, 60-as szögből készített "kiszedővel". Lehet, el kell majd gurulnom az Opelhez.
Köszönöm mindenkinek a felajánlást. Igazából olyanra gondoltam, aki pesti. De van 1-2 barátom, akinek kocsijában nem gyári a cucc,majd abban megnézzük. Csak jó lett volna meghallgatni egy Vectrában. :)
Nem tudom, mikor érsz ide. Én délután 4-ig dolgozom a XI. kerületben és kb 1/2 5 felé érek haza. Ha úgy jó a hely, mint múltkor, akkor ok. Mikor indulsz Miskolcról?
enyémből tulajdonképpen könnyű kiszedni , körülbelül 10 másodperc alatt kirántom keretestül mindenestül :) viszont én csak átutazóban megyek át BP-en, és előreláthatólag holnap délután megyek haza... na meg valamikor hétvégén jövök vissza miskolcra (szombat - vas.) attól függ...
Mumtaz: hogy érsz rá? és mikor szeretnéd látni hűen szeretett kerékőrkulcsodat?:)) fenti időpontok rád is vonatkoznak :)
Igen, ahogy írod. A fejegység csatlakozókábelében vannak ezek a színek. Ami a fejegység hátuljától az ISO csatlakozóig tart. Én Záhony mellett lakom az is messze van Tőled.
veciv6 : nagyon szívesen segítek és megcsinálom ha majd átjössz. Reméljük csak annyi baja van.