Az idén a szezonra érthendő. Ne csúsztassunk, én azt mondtam, hogy az őszi önmagához képest szinte semmit - hiszen röpke két hónap alatt négy olyan játékostól is kikapott, akik valamiféle pszeudo-snookert játszanak, ha jól emlékszem a meghatározásra :P písz:) Na mindegy, nem azt vitatom, hogy MAguire nagyon jó és azt sem, hogy nagy szívás ez a sorsolás nekünk, csak túlzásnak tartom ezt a döntőben kellett volna találkozniuk megállapítást.
Harolddal vajon mi történhetett, hogy hirtelen ilyen szinten játszik? Hihetetlen.
Maguire ebben a naptari evben ket komolyabb verest kapott: McManustol Maltan, es Dave Haroldtol a Kina selejtezojeben. A Welsh-en Hendrytol kapott ki, a Mastersen Dott ellen, es most O'Sullivan ellen, mindharom szoros meccs volt, jo formaban ellenfelek ellen. Eros tulzas megallapitani, hogy semmit nem mutatott - a mezony java reszenel siman jobb, es nem mellesleg latvanyos, gyors, tamado snookert jatszik.
Egyebkent az iden a masodik legtobb pontot szerezte O'Sullivan utan (Hawkins a negyedik, Robertson a hatodik) a teljes mezonyt tekintve, ami szerintem figyelemre melto...
Hat ez nem igaz hogy Hunter megint kikapott. Radasul Jimmy sem all jol. A vegen nem lesz kinek drukkolni ha majd adja az euro. Milyen szoros meccsek vannak...
Nekem meg 3 - 3-nál behalt a dsl modem (akkor éppen Ronnie rámolt) mikor visszalőttem a cuccost akkor meg 4 - 3 volt már és Hawkins volt az asztalnál (szívroham :) )
Sziasztok! Aki el tudja érni a livescoring-ot, az legyen kedves közvetíteni, hogy mi újság a mai meccseken. Hiába regisztráltattam magam a worldsnooker.com-on, nem enged hozzáférni. (Vagy lehet, hogy nem ott kellene keresnem?!) Köszi!
Tenyleg borzaszto, en mar nem is nezem, vagy csak hang nelkul. Es az a ficko snooker biro? Hihetetlen. Egyebkent ugyanezt csinalja a sport1-2 a pokerrel is. Betette azt ket szerencsetlent, akikenek fogalmuk sincs meg a szabalyokrol sem, raadasul angolul sem tudnak, teljesen elrontjak az egeszet. Peldat vehetnenek az eurosport-os poker kozvetitesek szinvonalarol, mert nem olyan egyszeru a poker, ahogy Korda bacsi gondolja. Egyedul a darts kozvetites volt elfogadhato a karacsonyi vb-n, oda legalabb hozzaerto embert szereztek, aki mellesleg elvezetesen kozvetit. Nemtom miert nem lehet ezt csinalni snookerrel meg a tobbivel. Na mindegy majd hatha rajonnek.
a hétvégén sikerült megnéznem a Premiere League 1. részét a Sport2-ön. Amellett, hogy nagyon tetszik a rendezés (kicsit marketing jellege van, laza öltözködés stb stb) katasztrófa, hogy a magyar kommentár tényleg csak arról tud szólni, hogy "egy frame 350e Ft", "Jimmy összekalapált ennyit, meg ennyit röpke 2 óra alatt" stb stb. Tényleg ez a legfontosabb??? Mi szerény egyszerű emberkék, aki napi 8-9 órákat dolgozunk (vagy többet) soha nem fogunk ennyi pénzt keresni, viszont a snooker, mint játék nagyon érdekelne. Ez a sok pénz dolog csak bosszant.
A tv-s emberkéről nem tudok nyilatkozni, de a Kurucz Lacinak, aki hivatalos snooker bíró és ráadásul nagyon rég benne van a billiárdban, illene több technikai infóval szolgálni az éppen aktuális meccsről és nemcsak a pénz kéne, hogy téma legyen.
Kár érte, de azért megpróbálom megnézni az összes részt.