Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Nagyon szépek!!! A sásliliomod mekkora?? Mert a mienk iszonyat nagyra nőtt, mármint a virája!! Majdnem akkora mint én...és nem vok egy alacsony alkat, 179:)))))
Nem úgy értettem, de mivel az enyim már tele van, mindíg megtetszik vmi, hazaviszem, és akkor muszály neki vmi helyet találni!! Meghát ott van még nagymami, és annyira "birtokon" kívül még nemnagyon tudunk terjeszkedni! De azért már lassan, és biztosan bevesszük az egész kertet felügyeletünk alá:))))
Nekünk évekkel ezelőtt-vagy 10:))-volt egy szép nagy cserifánk, és én mikor érett mindíg rajta ültem, és ettel róla:) Szóval mire oda jutottak anyuék, hogy le kellene szedni, addigra én már leettem róla:)) Pillesúlyommal még a legtetejére is felmentem!:)
pánikra semmi ok,ha nem ők kell hogy gondozzák.Nállunk a kert és a kutyák az én feladatom.Ha véletlenül nem vagyok otthon,akkor sem férjecske csinálja,hanem a szomszédasszony:))
Köszönöm.. Magról nekem még nem szaporodott. Tőosztással lehet szaporítani, meg magától is terjed a töve, de nem túl gyorsan sajnos. ZsuR-nak sokkal több, meg szebb van..
:)))))))))) Nekem meg szülők, és mikor virulva hazaviszek egy új szerzeményt, visítva fogadnak, hogy hova akarom én azt tenni, mert már tele van a kert, az én "gazaimmal":)))))
Az a baj, hogy egy másik gépen voltak a képeim, az meg most nagyon beteg szegény.. Remélem, felépül még, és a képeim is megmenthetők. Addig csak frisset tudok betenni.
Akkor irányaz uszoda,folyó,tó vagy valami.Én is csak az emberkére várok,és
megyünk:)
A hülye kérdések miatt pedig ne izgulj,sztem mindenki kérdez,lehet hogy másnak egyértelmű,de egy ujjoncnak nem.(én is kérdeztem eleget,de még fogok is)
Nem, az nem azt jelenti, egy picivel már öregebb vagyok:)))) Bár, lehet, hogy még itt a legkisebb, mert már nagyjából mindenkinek családja van, ahogy olvasgatom a sorokat!
:))) Szia Zsur!! Igen, azt akartam írni én is! Ez a meleg nem tesz jót! Igen, nagyon szeretek tervezgetni, aztán majd mikor már komolyodik a dolog, remélem számíthatok Rátok, hogy segítetek!! Biztosan lesz 1-2 hülye kérdésem!:)