Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
na megint benézek,hátha van itt valaki?mexallott megjöttél a nagy utazásból?remélem holnaptól megint sokan leszünk:)zsur szépek az uj képeid,anblock italia te miért nem hoztál leanderesewket?az enyémnek 1 virága kezd nyilni:)
Nagyon édes, jó helyet talált magának:-) Egy fényképet fényképeztél le? A mi másik kutyusunk most a "nyári"lakhelyén van, a kép alján látszik a szőnyege sarka, de az most nagyon meleg neki:-(
Hát nem lehet semmi egy akkora kertben élni, ahol minden kedvencednek külön helyet, és nem is akármekkorát, tudsz szorítani! Tudom, hogy nagy munka, de csodálatos! Csak 10 évvel lennék fiatalabb!
igen,de fairy nagyon szeretem,kint van 1 magastörzsű az utcán,őt szoktam felrakni ide,a másik bent van az udvarban,de az még nincs ennyire kinyilva mert nincs egész nap napon.sokan mondják,hogy fakul.nálam ez a fajta nem fakul,pedig van rajta már 10 napos virág is.a te kerteddel nem tudok versenyezni,főleg a rodis rész hát igen....:))
Bezony!! Majd este hozok friss képet, az én kicsi részemről!!! Ma vettem-bocsánat, helyesebben kaptam-bele napelemes lámpácskát, gondosan elhelyeztem, és már várom az estét:)))
én még csak idén ultettem,kb 1 m re nőtt meg,de remélem jövőre belehúz,mert lopom itt az ötleteket dogfüggőtől aztán a végén még egy tóparton találja magát:)))