Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Nem tudom, válaszolt valaki? Ördögszem, Scabiosa van az utolsó két képeden. Van vad változata is, én a vanília és lila színűeket ismerem. Az egynyári változata most bimbós nálam.
Márk-rózsa (Godzsákné-féle beszerzés), amit Leilának vettem, de most már tuti, hogy nem az (megnéztem Gergely báciséknál az igazi Leilát). Mindenesetre legalább szép... És illatos is.
nos vegyél egy rózsaszin rózsát és mire kivirágzik akár ilyen krémszinű is lehet belőle:)komolyra forditva nem tudom,tényleg rózsaszinnek hittem a csomagolásán az volt:)
Nagyon új vagy te még ezen a környéken:-) Kérdezd meg hányféle rózsája és hányféle klematisza meg hányféle tulipánja meg még nem is tudom hogy milye van:-)))
Ők a másodlagos kedvenceim a rózsák után...:o)) Több mint száz féle van a kertemben. A beszerzési helyük pedig változó. Vettem idehaza is, de van ami egyenes küldöldről jött.