Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Aztamindenit!!!!! Láttam már sok fotóidat, de hogy ilyen sok féléd van!!! Én eddig bárhol jártam nem találtam semmi különlegeset:( Nem tudnál ajánlani vmi kertészetet ahol fellelnék 1-2 érdekesebb alanyt??
A lap tényleg teljesen halvány sajnos, viszont rájöttem, hogy ez arrafelé van, ahol a minap műtöttek (Bajcsy Kórház), és még a héten is mennem kell kontrollra! Úgyhogy ráveszem a férjurat, hogy pillantsunk be oda. :-)
na most miért nem jó?mindegy! avideobomb keresőjébe irjátok be tevepok és a másokik videó az amit figyelmetekbe ajánlok,meg felette a szöveg.de gyerekek előtt ne!!
egébként meg mindig csavarogsz,sose lehet utolérni!mire az ember végignézi az összes topikot,már le is léptél kedves hölgyem!hogy van ez?mire ez a nagy rohanás?:))))
Az angolokról majd referáljál, légy szíves, hogy muzsikálnak, mert ezek között a fajták között van, ami még nekem sincs. (Sajnos az érdi berkenyés beszerzésűek idő előtt elhaláloztak első télen...) Ha tényleg azok, amit a név elvileg takar, akkor nagyon szépek lesznek! Hol vettétek őket?
sziasztok!jó hogy jötök!sajnos nekem is pont ez aproblémám!hogy angol rózsából nincs magyarországon választék!egyébként ha jól tudom a bel ange nem angol,hanem rózsaszin tearózsa!
Dög meleg van nálunk,még nincs kedvem nekilátni semminek.
Tegnap végigjártunk x+1 kertészetet,de rózsa csak fehér ,piros,futó és hasonló sokatmondó néven volt.:(
Egyedül a Zöldkirályban találtunk néhány angolrózsa feliratú példányt.Nem túl szépek(foltos levelek,felnyurgult ágak).Viszont 790 volt darabja,tehát bevállaltunk párat:Othello,Heinzelmanchen,L.D.Braithwaite,Bel Ange,Hickery Hill,Heritage.Mondjuk sztem nem is volt más!:)
Itt egyébként tök nagy választék volt minden másból,két nyáriorgonát is hozzácsaptunk a rózsákhoz.:)
Ja,és elég röhejes,hogy a Brigi kertjében 1 nm-en nagyobb fajtaválasztékot láttunk,mint az összes kertészetben ahol jártunk!:)
Ha értékelhető virágaik lesznek csinálunk róluk képeket!
A piros sövény nagyon klassz,de a dzsungelt is irigyeljük!:)
A helyzet ismerős... A két enyimgyerek 11 és 9 éves, és hidd el, az idővel a helyzet nem javul, csak romlik. :-)
Sokszor én is keveslem a kertet, de reálisan mérlegelve művelni nemegyszer még ez is sok, különösen, hogy a srácok minél nagyobbak, annál kevesebbet hajlandóak segíteni. :-(
A reneszánsz fajtacsoporttal egyelőre elégedett vagyok, olyan, mint az ő képeiken, a Clair különösen gyönyörű, és rengeteget nyílt eddig. A Nadián és a Sandrán kevesebb virág de az szép. A virágjuk nagy, nagyon tömött és illatos.
nagyon szép tömött virága van!és a többiből is rendeltél ebből a csoportból?a régi stilusú rózsákból?nekem az a barack szinű tetszik,de ez a fajta is nagyon szép!a kerted nagyon klassz azt irod dzsungel,de kell a dzsungel is,ugy mutatnak a virágok,ha van "háttér"is hozzá:)én is ugy szeretném hogy a virágok között mögött legyen néhány cserje vagy bokor.már ültettünk egy pár hibiscust-mályvát a szinét nem tudom a kertészetben sem tudták megmondani.de abból még sövényt is csinálhatnék mert anyáméknál van 2 db 2 m magas és annyi mag kikelt hogy csak na.néha szerteném ,hogy nagyobb legyen a kert ,máskor meg azt mondom hálistennek hogy csak ekkora,igyis alig érek a házban a végére a dolgomnak/van egy 6 és egy 2 éves fiunk-mint az égető tűz..../a kicsi most aludt el mehetek is összesöpörni a teraszon a ropimaradványokat...meg a vizfestéket lemosni az asztalról..stb...stb...:))majd jövök